KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

kurkataas kulisseihin

#3276 Kissat kulissina

28.01.2012 17:06

#3256: - Re:

Jo on kummallinen ja irvokas käsitys kissojen asialla olemisesta!!

Nuo lukuisat, vanhat ja nyt toistetut kommentit (joissa ei ole mitään kissamyönteistä) eivät valaise mitään muuta asiaa kuin sen,että noilla monisanaisilla pitkän pitkillä selittelyillä, puolusteluilla, vakuutteluilla, perusteluilla, vetoamalla asiantuntujoiden lausuntoihin koitetaan tehdä hyväksyttäväksi se asia joka kätkeytyy noitten litanioitten taakse ja joka mahtuu yhteen lauseseen, ja on vieläpä kaikessa yksinkertaisuudessaan se, ettei kky halua käyttää keräämiään varoja hädänalaisiin kissoihin.

TÄMÄ ON TÄMÄN KOKO ADRESSIN YDIN!!

Miten selitätte ne pankkitileillä makaavat useat sadat tuhannet, joilla kissoja ei ole autettu MIKSI?

Jos teillä on oikeus kerätä NIIN teillä on myös VELVOLLISUUS käyttää ne keräämänne varat siihen tarkoitukseen mihin olette kertoneet niitten menevän...vai oletteko lahjoittajille kertoneet niiden menevän lihottamaan pankkiktilejä? Keräätte edelleen....

hmm

#3277 Re: Kissat kulissina

30.01.2012 08:25

#3276: kurkataas kulisseihin - Kissat kulissina  

 On käsittämätön asia tuo rahan keräys. Keräysluvassa on kuitenkin maininta mihin rahaa kerätään, ellei rahaa käytetäkkään siihen mihin lupa on saatu, asia varmasti kiinnostaa myös viranomaisia. Kun tileillä makaa satojatuhansia, voidaan olettaa että pääasiallinen tarkoitus on ollut ihan muu, kuin keräysluvassa mainittu syy. Säätiöittämällä rahat voidaan jakaa niitä keränneille kokous palkkioina.


Vieras

#3278 Re: Re: Kissat kulissina

30.01.2012 20:42

#3277: hmm - Re: Kissat kulissina

Nimenomaan näin! Miten muuten asia olisi ymmärrettävissä? Teot puhuvat puolestaan!

Valehtelijoiden klubi

#3279 Re: Kertaus 6.12.2010 klo 21.20

31.01.2012 17:20

#3252: - Kertaus 6.12.2010 klo 21.20 

 Kommenttisi on jokseenkin ristiriitainen - totuutta on vaikea kiertää vaikka kuinka yrittäisi.  Ensin repostellaan"ettei toivottomia kissoja kannata hyyssätä", nämä kaikki hylätyt kissat voidaan nähdä tovottomina tapauksina niin kauan kunnes joku auttaa niitä.  Apu voi tulla tietysti monella eri tavalla, se piikki on kuitenkin joissain tapauksissa  paniikkiratkaisu kun ongelmanratkaisukyky on huono tai eläintä ei ole tarkoituskaan auttaa.

Kommentoija väittää ettei ole todisteita KKY:n kissojen hylkäyspolitiikasta;  itsehän kerroit kommentissasi, että Pohjanmaalla  odottaa 150 kissaa pelastajaansa.  Jos näin on, niin miksi KKY leikkausryhmineen ei ole rientänyt kissojen avuksi?  Tämä jos mikä on hylkäämistä. Lakien ja viranomaisten selän taakse voi mennä kätevästi piiloon kun moraali  ja yhdistyksen tehtävä velvoittaa. Eläinsuojelutyössä on vain nyt niin, että rahalla voisi tehdä enemmän hyvää kuin viranomaisvaltuuksilla. Jos ja kun olet seurannut päivän politiikkaa, olet varmasti kartalla kuntien talousongelmista. Jos rahat eivät riitä ihmisille, niin ei niistä ole jakoa eläimillekään. Viranomaisten liikkeelle lähtemisestä ei ole todellakaan pelkoa, kiitos kehnon eläinsuojelulain. Tässä kohtaa tulevat elänsuojeluyhdistykset kuvaan mukaan - jos niin haluavat.

Kommenttisi läpi paistaa välinpitämättömyys ja kyynisyys eläinsuojelutyötä  kohtaan. Ymmärrät kai, että eläinsuojelutyötä pitäisi tehdä eläinten lähtökohdasta, ei sinun tai kaltaistesi. Sinulle on tärkeämpää säilyttää kasvosi ja kunniasi (rahasi?)kuin auttaa näitä hädänalaisia kissoja. Mitä luulet lahjoittajien ja rivijäsenien ajattelevan kommenteistasi, vai vaihdatko säveltä aina kun on rahaa tiedossa? Näinkö se huijaus toimii?  Sitä pimeää puolta ei kannata näyttää mahdollisten lahjoittajien edessä.

Tämä "villikissa"- termi on ollut kätevä lyömäase niin kissoja kuin niiden auttajiakin kohtaan. Sopivissa yhteyksissä käytettynä se on aiheuttanut hämmennystä ja saanut jonkun jopa uskomaan näihin otuksiin. Tarkoitus pyhittää keinot. Omakohtaisesti voin sinulle kertoa, että nämä hurjat villipedot kesyyntyvät kehrääviksi sylikissoiksi saadessaan hoitoa ja ymmärrystä. Sinulta on jäänyt monta riemukasta hetkeä kokematta, sääli.

Eläinsuojelutyössä on kestettävä pettymyksiä ja hyväksyttävä riskejä; tauti- tai bakteerikammoiselle tämä työ ei sovi. Kaikkia tauteja ei voida havaita tai estää tarttumasta. On vain pyrittävä minimoimaan riskit ja  luotava turvallinen fyysinen ympäristö näille hädänalaisille kissoille. Ensikodeissa kissapopulaation kasvaessa liian suureksi, kasvaa tautiriskikin. KKY teki kaikkensa tuhotakseen tärkeimmät turvamekanismit; karanteenihäkit hävitettiin paniikin vallassa, lähtöpassit tulivat myös monelle ensikodille. En tiedä oliko tarkoitus tuhota vain kissojen tulevaisuus vai oliko toiminnan kohteena silloisten KKY:n toimijoiden elämäntyö.  Kissojen mahdollisuudet siinä ainakin menivät. Kommentoija kaikessa viisaudessaan väittää, ettei Oriveden kissatilan lopettamiselle ollut vaihtoehtoja - keinoja olisi löytynyt jos olisi ollut halua.

Mututuntuman sijaan olisi mukava nädä virallisia tilastoja näistä KKY:n leikkauskampanjoista. Tulosten varmistamiseksi olisi hyvä käyttää reilusti rahaa näihin kampanjoihin. Kissojen etu kun on kyseessä, niin taskurahoilla ei kannattaisi pelata.

Rivijäsen

#3280 Re: Re: Kertaus 6.12.2010 klo 21.20

01.02.2012 13:00

#3279: Valehtelijoiden klubi - Re: Kertaus 6.12.2010 klo 21.20

POHJANMAALLE? Kas kun ei Lappiin saakka. Äly hoi, mieti vähän. Pirkanmaalla on ihan riittävästi hoidettavia. Olen kyllä pelastamassa kissoja, mutta ei ole edes mahdollisuutta lähteä Pohjanmaalle. Hullu ajatus.


Vieras

#3281 Re: Re: Re: Kertaus 6.12.2010 klo 21.20

01.02.2012 13:10

#3280: Rivijäsen - Re: Re: Kertaus 6.12.2010 klo 21.20

No kukas se alunperin kehoitti menemään pohjanmaalle pelastamaan niitä 150 navettakissaa?!? Nämä kommentit ovat menneet aivan absurdeiksi kun vastataan ikivanhoilla kommenteilla aletaan uudelleen vääntämään kättä ja kinastelemaan mm. yhdestä yksityiskohdasta joka ei enää ole ajankohtainen sillä aikaa on kulunut siitä reilu vuosi.

MUTTA nämä tällä hetkellä ulkona värjöttelevät kodittomat kissat tarvitsevat apua ja KKY,llä jos kenellä on siihen reilusti resursseja, rahaa on mutta sydäntä ja halua auttaa ei taida olla?!? Rahasta on tainnut tulla kissoja tärkeämpää.

Totta vai tarua

#3282 Re: Re: Re: Kertaus 6.12.2010 klo 21.20

01.02.2012 13:58

#3280: Rivijäsen - Re: Re: Kertaus 6.12.2010 klo 21.20

"POHJANMAALLE? Kas kun ei Lappiin saakka. Äly hoi, mieti vähän. Pirkanmaalla on ihan riittävästi hoidettavia. Olen kyllä pelastamassa kissoja, mutta ei ole edes mahdollisuutta lähteä Pohjanmaalle. Hullu ajatus."

 

MIKSI sitten KKY:n ensikodeissa on Pohjanmaalta tuotuja kissoja?????? KKY:n kotisivuilla on mainostettu mm. yhdessä ensikodissa olevista VIMPELISTÄ pelastetuista kissoista.

Se on sitäpaitsi ulkopuolella Pirkanmaan, joka on TOISSA VUODEN LOPPUKESÄLLÄ tehdyn "jämähallituksen" tekemän PÄÄTÖKSEN VASTAINEN. Eikö jämähallituksen päätöksiä nyt enää noudatetakaan, kun Pohjanmaaltakin on jo kissoja roudattu?

Vaikka nimierkki "Rivijäsen" ei sitä haluaisikaan. Pirkanmaalla on tosiaankin paljon pelastettavaa!!! Koska KKY aloittaa?

Valehtelijoiden klubi

#3283 Re: Re: Re: Kertaus 6.12.2010 klo 21.20

01.02.2012 18:32

#3280: Rivijäsen - Re: Re: Kertaus 6.12.2010 klo 21.20 

 Kyllä minä olen miettinyt asioita. Kysymys kuuluukin, että oletko sinä?  Äly hoi itsellesi -  vitsihän tuo "Pohjanmaa" lähinnä oli, varsinkin  kun tietää KKY:n halun ja kyvyn auttaa hädänalaisia kissoja. Voisitte todella aloittaa vaikka Pirkanmaalta, vai onko sekin liian kaukana? Aina tuntuu olevan maa jäässä tai kärsä kipeänä, ei voi kaivaa. Jännityksellä odotan näitä tilastoja KKY:n leikkauskampanjoiden ja toiminnan tuloksista ja vaikuttavuudesta, milloin niitä tulee?

Rivijäsen

#3284

02.02.2012 10:23

Mietin vaan tota juttua kun autottamana en voi lähteä Kangasalta Pohjanmaalle tai ylipäänsä mihinkään kauas. Kyllä mulla on riittävästi autettavia täälläkin.
Valehtelijoiden klubi

#3285 Re:

02.02.2012 11:48

#3284: Rivijäsen -  

 On ilo kuulla, että KKY:ssä on todellakin toimintaa ja autetaan näitä hädänalaisia kissoja.  KKY:n rahat riittäisi laajamittaisiinkin kampanjoihin, jos yhdistyksen hallitus tukisi hankkeita. Eihän se ole yksittäisen rivijäsenen tehtävä koordinoida / toteuttaa näitä operaatioita. "Rivijäsen" voisikin kysyä KKY:n hallitukselta miksi se ei tue näitä esim. autottomia jäseniä, rahasta se ei ole ainakaan kiinni.  Tietysti auttaminen kannattaa aloittaa omasta lähiympäristöstä. Onnea auttamistyöhön :)

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

02.02.2012 16:02


sukankutoja

#3287 Hoh hoijaa

02.02.2012 16:35

KKy:n hallitus haluaa tehdä toimintaansa nykyään kaikessa hiljaisuudessa ja näpräten omissa oloissaan pienimuotoisesti. He eivät vaan jaksa enää tehdä konkreettista pelastustyötä mutta eivät pysty myöskään antamaan ohjaksia nuoremmille aktiiveille. Tämä monipäinen aktiivijoukko kissojenpelastajia oli heille yksinkertaisesti liikaa ja erityisesti sen puheenjohtajalle Terttu Kanervolle, joka ei kestänyt sitä, että joku toinen "himmentää hänen kruununsa hohtoa" tekemällä paremmin työtä kuin hän itse pystyi tekemään.
Loppupeleissä tässä kriisissä on hallituksen osalta ollut kysymys ainoastaan siten vallasta ja rahasta sekä myös egon pönkittämisestä. Kissoilla ei ole heille ollut enää pitkään aikaan mitään todellista merkitystä !

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

02.02.2012 18:43



Vieras

#3289 Re: Re:

02.02.2012 23:00

#3288: valehtelijoiden klubi - Re:

Äläs ny ;) kyllä sillä pilkun paikalla on valtava merkitys.

Esimerkki; armoa ei, kissoja pakkaseen!

tai: armoa, ei kissoja pakkaseen!

Ja jos pilkun jättää kokonaan pois, niin jokainen tulkitsee silloin oman mieltymyksensä mukaan.

Se kuka haluaa jättää poloiset pakkaseen, niin sen kyllä tekee kun ei anna armoa.

MUTTA se joka tulkitsee sitten siten, ettei jätetä  se tekee sitten niin, eikä jätä vaan pelastaa pakkasesta!

Pilkun oikea paikka ei jätä sisällölle/sanomalle tulkinnan varaa.

Tässä adressissa taitaa olla kokonaisuudessaan kyse "pilkun paikasta"! Eläinsuoijelulaki on sen verran tulkinnanvarainen, että halutessaan voi vetäytyä sen ja rajalliset resurssit omaavien virkamiesten selän taakse levittelemään käsiään tilanteelle "voimattomana" kun on ensin hyödyntänyt oikeuden varojen keräämiseen. Sitten yhtäkkisessä vastuuntunnon ja lainkuuliaisuuden puuskassa tulkitaankin niin, että viranomaiset ovatkin nyt sitoneet kädet niin, ettei voikaan toimia. Mutta tulihan rahat kerättyä ja kerätään vastaisuuden varalle jos vaikka laki muuttuisi ja viranomaiset "antaisivat" luvan toimia.

Rikas menee köyhän selän taakse voivottelemaan ettei ole varaa......

Valehtelijoiden klubi

#3290 Re: Re: Re:

03.02.2012 11:08

#3289: - Re: Re:  

 Eipähän tuo sama laki haitannut näitä pilkunviilaajia vielä pari vuotta sitten.  Katsotaan nyt sitten mihinkä vedotaan jos eläinsuojelulaki muuttuu. Väliajan voi tietysti käyttää vastuuta väistelemällä ja kasvattamalla pankkitiliä :)

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.02.2012 12:54



Vieras

#3292 Re: Re: Re: Re: Re:

03.02.2012 16:19

#3291: - Re: Re: Re: Re:  

 KKY:ssä mennään nykyään sieltä missä aita on matalin! :(

Vastuu lahjoittajille ei kuitenkaan katoa mihinkään!

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.02.2012 18:16


Valehtelijoiden klubi

#3294 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

04.02.2012 00:17

#3292: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Lahoittajilla on myös paha taipumus kadota samassa suhteessa kun yhdistyksen vastuu katoaa. Toivottavasti asia on oivallettu KKY:ssä.  Vastuun väistely samoin kuin hädänalaisten kissojen tilanteen kieltäminen on tullut osaksi KKY:n pakostrategiaa. Tilanteen ratkaisua voidaan näillä keinoilla lykätä hieman tuonnemmaksi, mutta asiaa on yhä hankalampi perustella moraaliselta ja eettiseltä kannalta.  Hyökkäys tuntuukin olevan paras puolustus näissä olosuhteissa.

Tilanteen haltuunotto ja vastuun kantaminen vaatii rohkeutta ja hyvää organisointikykyä. Näitä kumpaakaan ominaisuutta ei voi rahalla saada.

Jäsen vielä toistaiseksi

#3295 KKY:n vuosikokous ?

04.02.2012 14:28

Millonkas se kky:n vuosikokus onkaan? mites kiire on kerätä taas ihmisiä vastustaan vanhan hallituksen jatkuvaa väärinkäytöstä? Tietääskö joku? Kai niitä ainakin saman verran saaraan kun viime vuonakin ? Oon ainakin itse saanut jo monta nimee mukaan.
KKY:stä eroa harkitseva

#3296 KKY:n valtaapitävät vaihtoon

04.02.2012 21:32

Samaa kyselisin kuin edellinenkin eli koska mahtaa olla KKY:n vuosikokous? Kyllä niin kypsyttää tai paremminnikin vihaksi pistää tuo yhdistyksen toiminta että hoh hoijaa...Iso kasa rahaa makaa pankissa ja siitä vielä maksetaan palkaa jollekkin taloudenhoitajalle. Jos ei tänä vuonna valta vaihdu, niin ensi vuonna en kyllä ole enää jäsenenä. Harmi kun tuo jäsenmaksu pitää maksaa ennen vuosikokousta.
Itse toimin aikoinani KKY:ssä ensikotina, siis silloin kun vielä näitä paljon puhuttuja/parjattuja "villikissojakin" pelastettiin ja nyt sitten on tilanne tällaiseksi mennyt että rahaa vain pantataan pankissa- ja mitähän tai pitäisikö paremmin kysyä että KETÄ varten? On tainnut eläinrakkaus kuolla yhdistyksen johtajan sydämestä ja muiltakin hallituksessa istuvilta..
Niin ja Tertulle ja muille epäilijöille jotka eivät usko että näistä "villikissoista" saisi enää kunnollisia lemmikkejä..kumma kyllä kun minä näin juuri eilen kaksi elävää esimerkkiä (lue: sohvalla rapsuteltavana köllötteviä suloisia kissoja) siitä kuinka kaksi "villikissana" loukutettua kissaa elää ja nauttii tällä hetkellä täysin siemauksian elämästään uudessa kodissa jossa niitä rakastetaan täydestä sydämestä. En kyllä muuten käsitä miten Terttu ja kumppanit nukkuu näillä pakkasilla yönsä (ilmeisen hyvin :( tietäen että moni karvatassu palelee nälissään tuolla ulkona :( :( Ps. Niin ja muuten itselläni on sitten kokemusta useammastakin kuin muutamasta "villikissasta" ja niiden sopeutumisesta lemmikiksi/kotikissaksi eli mainitsin tämän vain sillä että tiedän kyllä mistä puhun ;)

Vieras

#3297 KKY:n kissapörssi huutaa tyhjyyttään

04.02.2012 22:13

Kävimpäs kurkistamassa kuinka monta kissaa on KKY:n kissapörssissä kotia vailla tällä hetkellä- ja tyrmistyin sillä eihän siellä kissapörssissä ollut kuin 3 koditonta!!Kovasti on toiminta supistunut siellä päin..
Matti Toivonen

#3298 KKY:n toiminta ajetaan alas ennen vuosikokousta

04.02.2012 23:15

Nyt on nähtävissä, että KKY:n toimintaa ajetaan lujaa alas. Konsepti on sellainen, että vuosikokousväelle uskotellaan, että käytännössä pelastettavia kissoja on niin vähän(!), että on parempi perustaa niillä tileillä makaavilla sadoilla tuhansilla euroilla säätiö.

Olen täysin varma, että puheenjohtajan ystävät menneiltä vuosikymmeniltä menevät paikalle satapäisenä joukkona (vähintään). Ja koska he ovat kissojen käytännön pelastustarpeista aivan "pihalla", he päättävät laittaa KKY:n rahat pakettiin. Siis säätiöön, ja siihen  valittavien tyyppien hallittavaksi (lue: omistamaksi).

Säätiön tarvetta kun vielä sopivasti ryyditetään sillä, että muuten rahat menevät joidenkin eri mieltä olevien jäsenien taskuun(!). KKY:tähän on kuulemma "uhkailtu" ja "häiritty" ja siten rahat on saatava turvaan.

Kätevä temppu. Onneksi kyseisen RY:n rahankeräyksessä pätevät samat lait kuin muillekin. Rahan kerääminen säätiön perustamista varten ei ole voittoa tuottamattomissa yhdistyksissä laillista eikä varsinkaan rahan kerääminen keräysluvilla samaan tarkoitukseen.

Rikoksen vanheneminen kestää viisi vuotta. Hyvin on siis aikaa päätöksen jälkeen.


Vieras

#3299 Re: KKY:n toiminta ajetaan alas ennen vuosikokousta

05.02.2012 00:18

#3298: Matti Toivonen - KKY:n toiminta ajetaan alas ennen vuosikokousta

Mielenkiintoista seurata miten tuo aiotaan kiertää....siellähän on selkeästi sellainen mentaliteetti meneillään, että voivat yhdistyksenä tehdä mitä tahtovat keräämillään varoille.


Vieras

#3300 Re: KKY on kissojen katastrofiyhdistys

05.02.2012 10:45