KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Matti Toivonen

/ #3298 KKY:n toiminta ajetaan alas ennen vuosikokousta

04.02.2012 23:15

Nyt on nähtävissä, että KKY:n toimintaa ajetaan lujaa alas. Konsepti on sellainen, että vuosikokousväelle uskotellaan, että käytännössä pelastettavia kissoja on niin vähän(!), että on parempi perustaa niillä tileillä makaavilla sadoilla tuhansilla euroilla säätiö.

Olen täysin varma, että puheenjohtajan ystävät menneiltä vuosikymmeniltä menevät paikalle satapäisenä joukkona (vähintään). Ja koska he ovat kissojen käytännön pelastustarpeista aivan "pihalla", he päättävät laittaa KKY:n rahat pakettiin. Siis säätiöön, ja siihen  valittavien tyyppien hallittavaksi (lue: omistamaksi).

Säätiön tarvetta kun vielä sopivasti ryyditetään sillä, että muuten rahat menevät joidenkin eri mieltä olevien jäsenien taskuun(!). KKY:tähän on kuulemma "uhkailtu" ja "häiritty" ja siten rahat on saatava turvaan.

Kätevä temppu. Onneksi kyseisen RY:n rahankeräyksessä pätevät samat lait kuin muillekin. Rahan kerääminen säätiön perustamista varten ei ole voittoa tuottamattomissa yhdistyksissä laillista eikä varsinkaan rahan kerääminen keräysluvilla samaan tarkoitukseen.

Rikoksen vanheneminen kestää viisi vuotta. Hyvin on siis aikaa päätöksen jälkeen.