KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

KKY:stä eroa harkitseva

/ #3296 KKY:n valtaapitävät vaihtoon

04.02.2012 21:32

Samaa kyselisin kuin edellinenkin eli koska mahtaa olla KKY:n vuosikokous? Kyllä niin kypsyttää tai paremminnikin vihaksi pistää tuo yhdistyksen toiminta että hoh hoijaa...Iso kasa rahaa makaa pankissa ja siitä vielä maksetaan palkaa jollekkin taloudenhoitajalle. Jos ei tänä vuonna valta vaihdu, niin ensi vuonna en kyllä ole enää jäsenenä. Harmi kun tuo jäsenmaksu pitää maksaa ennen vuosikokousta.
Itse toimin aikoinani KKY:ssä ensikotina, siis silloin kun vielä näitä paljon puhuttuja/parjattuja "villikissojakin" pelastettiin ja nyt sitten on tilanne tällaiseksi mennyt että rahaa vain pantataan pankissa- ja mitähän tai pitäisikö paremmin kysyä että KETÄ varten? On tainnut eläinrakkaus kuolla yhdistyksen johtajan sydämestä ja muiltakin hallituksessa istuvilta..
Niin ja Tertulle ja muille epäilijöille jotka eivät usko että näistä "villikissoista" saisi enää kunnollisia lemmikkejä..kumma kyllä kun minä näin juuri eilen kaksi elävää esimerkkiä (lue: sohvalla rapsuteltavana köllötteviä suloisia kissoja) siitä kuinka kaksi "villikissana" loukutettua kissaa elää ja nauttii tällä hetkellä täysin siemauksian elämästään uudessa kodissa jossa niitä rakastetaan täydestä sydämestä. En kyllä muuten käsitä miten Terttu ja kumppanit nukkuu näillä pakkasilla yönsä (ilmeisen hyvin :( tietäen että moni karvatassu palelee nälissään tuolla ulkona :( :( Ps. Niin ja muuten itselläni on sitten kokemusta useammastakin kuin muutamasta "villikissasta" ja niiden sopeutumisesta lemmikiksi/kotikissaksi eli mainitsin tämän vain sillä että tiedän kyllä mistä puhun ;)