KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Sanna

#2926 Re: Hyvä Kisu !

23.12.2011 09:03

#2920: Katti Kulkevainen - Hyvä Kisu ! 

 Näin Katti ollaan tehtykin :) tämä adressi tosiaan on vain esim mulle pikkuinen turhautumisen purkupaikka ei sen enempää. Tuli mieleen että miettiiköhän KKY:n väki ikinään sitä että tietty ahkera porukka olisi ollut valmis tekemään KKY:ssä kaiken sen mitä nyt on tehnyt toisen yhdistyksen nimissä? KKY:stä olisi hyvin saattanut tulla iso toimija eläinsuojelusaralla (esim jotain sellaista mitä sen "emoyhdistys" on pääkaupunkiseudulla. Siinä olisi ollut kunniakas päätös nykyiselle puheenjohtajalle aktiivitoiminnassa. KKY:llä olisi ollut siihen kaikki edellytykset (ja monella yhdistyksellä ei ole eikä ikinä tule olemaankaan)

Lisäksi mietityttää se että kun tiedän kuinka tosi vaikeeta on löytää sellaisia intohimoisia kissaihmisiä kuin esim Heli ja Pirjo, niin kenelle valtikka luovutetaan ja ennen kaikkea kuinka tämä henkilö tulee hoitamaan hommansa nyt ja esim 5 vuoden päästä tulevaisuudessa (KKY:ssä tuskin halutaan mennä jatkossakaan siihen että puheenjohtaja olisi lyhytaikainen)? Moni ongelma tietysti ratkeaa sillä jos KKY säätiöitetään

Vastaukset


Vieras

#2928 Re: Re: Hyvä Kisu !

2011-12-23 10:05:14

#2926: Sanna - Re: Hyvä Kisu ! 

 Vaan ei ratkea säätiöittämisellä kissojen ongelmat!! Sinne ne jää maastoon KKY,ltä edelleenkin ja rahat säätiön kassaan jolla rikastutetaan vain ja ainoastaan säätiön hallituksen jäsenten rahapussia muhkeilla kokouspalkkipalkkioilla joita luonnollisesti on usein sillä onhan nyt säätiön asioiden hoito tärkeämpää kuin kissojen auttaminen! Tätä siellä haetaan ja tähän siellä pyritään!!! Siksi tämä sulkeutunut salamyhkäisyys ja vaikeneminen kissoista ja niihin liittyvistä asioista, ei siellä enää ole kiinnostusta yhdistyksen perustoimintaan ja siihen miksi se perustettiin a!ikoinaan! Kissat olivat ja ovat hyvä välikappale säätiön kassan kartuttamiseen ja toimintaa pidetään yllä sen verran että kriteerit täyttyy, siis siinä rajamailla että hyvällä tahdolla voi vielä puhua jonkinlaisesta kissojen auttamisesta!!