KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Kirsti L

#2400 En saanut minäkään vastausta !

10.10.2011 21:44

Minäkin yritin kysellä Tertulta lukuja loukutetuista kissoista, mutta ei ole Terttu vastannut. Silloin, kun olimme samalla puolella , niin vastasi aina heti.
Ei voi muuta kuin ihmetellä nykyistä touhua.
Eräs miespuolinen hallituksen jäsen vastasi minulle aiemmin, että vain kerran vuodessa vuosikokouksessa vastataan jäsenten esittämiin kysymyksiin.Tosi, tosi outoa....miten toimintaa voi kehittää, jos jäsenistön ääntä ei kuunnella....
Pitänee tässä itsekin alkaa kohta yhdistyslakia tutkimaan...ei voi olla oikein, että muutama ihminen päättää asioista ja vieläpä vastoin jäsenistön enemmistömielipidettä.

...ja kissat kärsivät....

Vastaukset


Vieras

#2402 Re: En saanut minäkään vastausta !

2011-10-10 22:08:16

#2400: Kirsti L - En saanut minäkään vastausta !

Tuon miespuolisen hallituksen jäsenen vastauksesta voi päätellä ettei siellä taida paljoa tapahtua kun vain kerran vuodessa on kerrottavaa..myös tuo kielii siitä että kovasti on junttamaisen jäykkää salaista sekä kovin virallisbyrokraattista toimintaa...ei voisi kuvitella tuon vastauksen ja vastaamattomuuden jälkeen kyseessä olevan julkinen vapaaehtoisvoimin toimiva rekisteröity eläinsuojeluyhdistys.

Timo P.

#2403 Re: En saanut minäkään vastausta !

2011-10-10 22:10:46

#2400: Kirsti L - En saanut minäkään vastausta !

Tuota... Ei kannata varmaan kauheasti kysellä ainakaan sähköpostilla, tai voi paukahtaa yllättäen varoitus.

Vaikka et ymmärtäisikään, mistä se on tullut, ei Sinulle kerrota tarkkaa syytä.

Jos ymmärtämättömyyttäsi kuitenkin jatkat, niin Sinut erotetaan.

Ei Sinulle hallitus koskaan vastaa. Kaikki alkaa siitä, kun pj käskee Sinun vaieta. Jos et usko, niin... Äläkä sitten jatka keskustelua muiden hallituslaisten kanssa. OIKEASTI he ovat kuitenkin pj:n kannalla ja näyttävät hänelle kaikki henkilökohtaisesti heille lähettämäsi sähköpostit.

Menettely taitaa olla niitä "käytäntöjä", joita "rivijäsen ei tunne", kuten pj on minullekin ilmoittanut.

Parhaiten saat KKY:n asioista tietoa, kun et ole jäsen. Voit soittaa anonyyminä puheenjohtajalle ja jutella hänen kanssaan leppoisasti ja samalla saat tietää yksityiskohtaista tietoa yhdistyksen tilanteesta.

Kun vielä esiinnyt oppositioliikkeen vastustajana ja kerrot olevasi nykyisen linjan kannattaja, niin vain taivas on rajana.

Mutta jäsenenä Sinut ja kysymyksesi vaietaan kuoliaaksi. Siis alussa.

Ja kuten sanoin, kun vastauksia ei kuulu ja jos kuitenkin jatkat kyselyä, ilmestyy kuin tyhjästä ihmisiä, jotka IHAN OIKEASTI VIHAAVAT SINUA, vaikka he eivät edes tiedä Sinusta mitään. Etkä Sinä heistä.

Kovaa on kissojen suojeleminen! Tuntuu siltä, että muidenkin on kärsittävä, kun joku on kärsinyt joskus 35 vuotta sitten.