KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

potku takapuoleen
Vieras

/ #1983 kummastelen

19.04.2011 00:15

Mistä ihmeestä Tämä Sandberg yhtääkkiä ilmeistyi mukaan KKYn politiikkaan?
Onko hän mahdollisesti toiminut joskus ensikotina? Millainen kokemus hänellä on kenttätyöstä kissojen kanssa?
Eipä tullut esille vuosikokouksessa kuinka moni oppositiosta oli nimenomaan näitä kenttätyöntekijöitä tai nimenomaan ensikoteja, joiden avunhuutoja ei oltu kuunneltu.
Kokeilkaa itse te KKYn poliitikot olla muutama päivä pyydystämässä kissoja tai hoitaa kotonanne kulkurikissoja. Näin se on aina ollut ja tulee olemaan - NE jotka tekevät työn ja NE jotka pyörittelevät papereita.

Myös eläinlääkärit ovat kummaksuneet Kanervon linjaa ensikotien suhteen. Osaavat ensikodit ovat harvassa. Kissoja rakastava opiskelijanuori  ihmettelee kun koti alkaa haista väkevästi ja huonekalut menettävät hohtonsa. Löytökissa ansaitsee osaavan hoitajan. Kissat tarvitsevat laskupaikan ennnen ensikoteihin sijoittamista. Osaamaton ensikoti voi olla tuohoisa kissaparalle.

Kanervo petaa vastuunsa pois käyttämällä hyväntahtoisia ihmisiä hyväkseen. Kukaan ei valvo ensikotien toimintaa ja heidän osaamistaan.
Ensikodiksi on voinut ilmoittautua alkoholiongelmainen ihminen, jota Kanervo ei ole edes tavannut. Eipä niistäkään kissoista kuultu sen jälkeen...minne lienevät joutuneet.
Aika epämääräistä toimintaa!!!!

Ensikodit ovat toiminnan perusta - jos ensikoteja ei kouluteta ja kuunnella homma ei voi toimia!!!