KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vanha jäsen toiselta paikkakunnalta
Vieras

#1671 Samaa mieltä Vaahtikarin kanssa !

28.03.2011 19:21

Kissat eivät kuulu luontoon, mutta eivät myöskään automaattisesti lahtipenkkiin!
Tosiasia on, että jos vastuu jätetään kunnille, niin useimmat kunnat valitsevat helpoimman tien ja tekevät kissojen hävittämisestä sopimuksen metsästäjien kanssa. Silloin ammutaan niin karkurikissatkin kuin pentuja imettävät emokissatkin. Sitäkö haluatte, kun olette lykkäämässä vastuun villikissoista kokonaan kunnille?
ELÄINSUOJELIJOIDEN tulee loukuttaa kissat yhteistyössä eläinlääkärin kanssa, se tulisi olla lähtökohta! Kuntien pitäisi kylläkin järjestää tarkkailupaikka loukutettujen kissojen tarkkailua varten, ikkunallinen huone rauhallisesta talosta.Löytyisi, jos tahtoa olisi. Kissathan tulee vapauttaa loukusta, jotta näkee, millainen "peto" loukusta tulee.

Vastaukset


Vieras

#1672 Re: Samaa mieltä Vaahtikarin kanssa !

2011-03-28 19:33:59

#1671: Vanha jäsen toiselta paikkakunnalta - Samaa mieltä Vaahtikarin kanssa !

Niin, nyt on olemassa "pimeä kaistale" eläinsuojelukentässä, jota ei kukaan hoida kun KKY teki päätöksen olla ottamatta tältä sektorilta kissoja. Kuntien, virallisen tahon resurssit eivät riitä ja toimintaan tarvittaisiin kipeästi vapaaehtoisjärjestöjä hoitamaan ne kissat pois sieltä, mutta KKY käänsi omahyväisesti selkänsä ja kerää nyt vain rahaa tulevaisuuden toimintaa varten. Nykyhetkellä ei tunnu olevan mitään merkitystä, eikä niillä kissoilla jotka nyt tarvitsevat apua.

Eläinsuojelutyötä ja yhteistyötä eri tahojen kesken pitää kehittää ja lakeja tarkentaa MUTTA se on hidasta eikä nyt hätää kärsivät kissat voi odottaa sitä, että asiat ovat sitten joskus kunnossa!!!

Vanhat ihmisethän keräävät pahanpäivän varalle, mutta se paha päivä on NYT monella kissalla tuolla maastossa.