VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti


Vieras

#3606 Kaikki allekirjoittaneet ovat sairaita.

11.05.2012 17:25

Me olemme vallanneet kaikki muiden eläinten elinalueet, ja nyt valitamme, kun niiltä alkaa loppua tila, ja ne metsästävät meidän "reviirillämme". Ihminen on ainoa eläin, joka kykenee pahuuteen. Olet sairas, jos kykenet vihaamaan viatonta eläintä. Susikantamme on älyttömän pieni, ja jokainen terve ekosysteemi tarvitsee myös petoja. Jos koirasi joutui suden suuhun, mitä se suden vihaaminen auttaa, kun se on tarvinnut ruokaa säilyäkseen hengissä. Helppo meidän on mennä joka saakelin päivä lihatiskille, ostaa kilokaupalla lihaa ja heittää puolet roskiin. Entä sitten, kun saat tapettua sen kyseisen suden, joka tappoi koirasi, mitä tunnet? Suurta voiton tunnettako, tuoko se ketään takaisin? On sairasta, jos ei voi kanavoida vihaansa toisin. Varsinkin eläimiin kohdistuva viha on täysin luonnotonta. Meitä ihmisiä täällä pallolla on ihan liikaa, ei eläimiä. Rakentakaa aidat pihakoirille, ottakaa koirat yöksi sisään. Ihminen tappaa huvikseen, susi ei. Ihmeellistä hysteriaa, ihan kuin jokainen ihmiselämä olisi ainutkertainen, mutta eläimen ei (täällä kun ollaan kauhuissaan jo kakaroidenkin vuoksi)? Että SE vasta kauheaa olisi, jos ihminen kuolisi! Mitä ihmettä? Antroposentrismiä kaikessa kamaluudessaan! Jokainen elämä on arvokas, mutta kuolemaakin pitää kunnioittaa, kun se on luonnollinen. Ihmistä ei enää luonnolliseksi voi sanoa. Kehtaattekin kääntää selkänne sille, jota ilman ette pärjäisi!

Vastaukset


Vieras

#3607 Re: Kaikki allekirjoittaneet ovat sairaita.

2012-05-11 19:01:19

#3606: - Kaikki allekirjoittaneet ovat sairaita.

Vai ei tapa susi huvikseen? no miksi lammaskatraasta on puolet tapettu kun susipoloisella on nälkä? SIIS TAPETTU,MUTTA EI SYÖTY! Kainuussa 2 sutta tappoi n.60 poroa kun oli nälkä, MUTTA EI HUVIKSEEN.....! Älä selitä tänne asioita susista faktoina, joita ne eivät ole. Jos on, todista se! Tässä vain oli pari faktaa siitä, että se tappaa myös HUVIKSEEN.


Vieras

#3609 Re: Kaikki allekirjoittaneet ovat sairaita.

2012-05-11 19:19:16

#3606: - Kaikki allekirjoittaneet ovat sairaita. 

 Itse olet parantumattoman sairas!


Vieras

#3610 Re: Kaikki allekirjoittaneet ovat sairaita.

2012-05-11 20:30:30

#3606: - Kaikki allekirjoittaneet ovat sairaita. 

Vain ekofasisti voi lausua: "ihan kuin jokainen ihmiselämä olisi ainutkertainen" ja "täällä ollaan kauhuissaan jo kakaroidenkin vuoksi".  Kirjoituksesi henkii rivien välissä vihaa toisin ajattelevia ihmisiä ja lapsia kohtaan, aliarvottaa ihmisyksilön elämän versus susiyksilön elämän.  

Ihminen on siitä ihmeellinen - tämän on historia opettanut - että mikään aateoppi ei ole niin hullu, etteikö se saisi kannatusta, tällä kertaa kirjoittajan ekoterrorismi olkoon siitä esimerkkinä.

Muutama kommentti kirjoitukseen:

Susilta ei ala tila loppua, vaan väestön keskittyminen taajamiin tekee tilaa koko ajan lisää.  Suomessa oli 1950 -luvulla lähes säännönmukaisesti maaseutukunnissa 2 x enemmän asukkaita kuin nyt, eikö olisi päin vastoin johdonmukaista ajatella, että luonnossa ja maaseudulla on enemmän tilaa kuin ennen, silti sudet pakkautuvat pihoihin toisin kuin lähihistoriassa asia oli.  Tämän pitäisi kait olla selvää?  

Sopinee fasistiseen ja terroristiseen yksisilmäiseen ajatteluun, että on vain viha ja rakkaus suhteessa susiin.  Tilanne ei kuitenkaan ole näin mustavalkoinen normaalissa ihmisajattelussa, on täysin mahdollista,  ymmärrettävää ja luonnollista, että halutaan susi pois omasta pihasta vihaamatta kuitenkaan sitä.

Kuolemaakin pitää kunnioittaa, tämä on luonnon laki ja väistämättömyys ja se koskee ihmistä, koiraa ja suttakin.

Lopuksi: kirjoittajan tekstissä esiintyy sana "viha" toistuvasti, käsitykseni on, että olet pudonnut niin syvään poteroon, että et pääse sieltä enää pois omin avuin.


Vieras

#3614 Re: Kaikki allekirjoittaneet ovat sairaita.

2012-05-11 21:18:25

#3606: - Kaikki allekirjoittaneet ovat sairaita. 

lienet nuori ja ehdoton ajatuksissasi, mustavalkoinen, värisävyjä on kyllä muitakin ja toisinajattelevia ihmisiä muunkinlaisia kuin sairaita, tuntuuko mahdottomalta hyväksyä ihmistä, jolla on erilainen näkemys susiasiaan?

jouko

#3624 Re: Kaikki allekirjoittaneet ovat sairaita.

2012-05-12 09:26:05

#3606: - Kaikki allekirjoittaneet ovat sairaita.

Mielestäsi ihmisiä on tällä pallolla liikaa, voisit auttaa asiaa poistamalla itsesi täältä pallolta, auta ihmiskuntaa vähenemään ja aloita se itsestäsi. Kiitos jo etukäteen!!

Einsteinin Alpertti

#3627 Re: Kaikki allekirjoittaneet ovat sairaita.

2012-05-12 11:05:14

#3606: - Kaikki allekirjoittaneet ovat sairaita.

Me olemme petoja, lihansyöjiä ja tappajia. Me tapamme eläimiä ruoaksi ja petoja kilpailioijna. Onko se juuri noin kummallinen juttu? Ei me vihata petoja mutta emme hyväksy niitä revireilemme. Teitä piiperöitä on tosiaan liikaa. Rakentakaa itsellenne aidat. Kasvattakaa ruokanne aitojen sisäpuolella ja olkaa onnellisia.Minun koirat ovat yöt sisälle senkin tollo. Alkakaa kasvissyöjiksi ja jättäkää liha oikeille ihmisille. Teidän ei kuuluisi saada maistaa palastakaan mistään lihasta. Grillatkaa porkkanoita, herneitä ja sipuleita! Älkää kuitenkaan ostakaa mitään ulkomailta tuotua jotta olisitte edes VÄHÄN ekologisia. Jos joskus alkaa tekemään mieli lihaa niin tappakaa se eläin itse senkin tekopyhät piiperöt. Teitä ei todellakaan voi sanoa luonnollisiksi. Mitä sontaa! Mäkkärissä istutte hamppari suussa, vaahtoatte metsästäjistä. Mitä porukkaa! Voi herran jestas! Tulisi äkkiä joku tauti joka tappaisi puolet maailman ihmisistä. Voi helvetti että osaatte olla fiiniä porukkaa. Siideri kädessä, tupakka suupielessä parvekkeella on hyvä miettiä miten maalla ja metsissä tulee olla.  VOI JUMANKEIKKA TOLLOT!

Lampaiden puolella

#3658 Re: Kaikki allekirjoittaneet ovat sairaita.

2012-05-15 04:52:22

#3606: - Kaikki allekirjoittaneet ovat sairaita.

Muuten - susi kyllä tappaa huvikseen! Juuri muutama kuukausi sittenhän susi tappoi piharakennuksesta monta lammasta, ja yhtä oli syönyt. Muut oli raadeltu kuoliaaksi, vain 2 jäi eloon isosta lammaslaumasta!