KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#2787 Re: Re: Re: Suunnitelmia on....

30.11.2011 18:23

#2784: Käytäppä järkees - Re: Re: Suunnitelmia on....

Taivaastakos olet tipahtanut kesken kaiken?!? Kun et tiedä mitään tästä adressin aiheesta..? Tässä yksi näyte tuolta adressin selvitysosiosta miksi tämä adressi on perustettu=KKY,n "sotkunaloituspäätös"!! Lueppa tämä ja lue loput sieltä adressin alusta NIIN tiedät sitten vähän enemmän..ettei tartte horista kaikenmaailman päättömyyksiä.

"Kissojen katastrofiyhdistys on tehnyt päätöksen olla enää ottamatta hoitoonsa villiintyneitä kissoja. Moni puolivilli kissa, joka kesyyntyisi nopeasti ihmiseen luottavaksi kehruukoneeksi jää nyt ulos pakkaseen. "

Niin ja selviönä tietysti KKY,n kannattajana kippaat kaiken syyn niiden niskaan, jotka eivät hyväksy tällaisia julmia päätöksiä ja uskaltavat vielä tuoda vastustuksensa ilmi ja mielipiteensä julki...niin heidän syynsä tämä kaikki polemiikki tietenkin on kun eivät tyytyneet kiltisti hiljaa KKY,n hallituksen päätöksiin. Niinpä niin, tämä on jo niin ilmiselvää ettei sen selvenpää ole.

Kyllä se olet sinä joka ei kovin viisaita päästele! Tule pois jo sieltä tynnyristä niin tiedät sitten missä täällä ihmisten ilmoilla mennään.

Vastaukset

Vanha levy pyörii

#2798 Re: Re: Re: Re: Suunnitelmia on....

2011-12-02 11:50:45

#2787: - Re: Re: Re: Suunnitelmia on.... 

 Eipä ole asiat edenneet mihinkään. Samaa toistoa ja suunsoittoa vaan. Kyllä täällä saa esittää mutakin mielipidettä kun mitä muutamat koko ajan toitottaa. Eiks tämä ole vapaa foorumi. Saittepahan TAAS aihetta p....n jauhamiseen ja takertumaan epäolennaisuuksiin.