KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vanha levy pyörii

#2798 Re: Re: Re: Re: Suunnitelmia on....

02.12.2011 11:50

#2787: - Re: Re: Re: Suunnitelmia on.... 

 Eipä ole asiat edenneet mihinkään. Samaa toistoa ja suunsoittoa vaan. Kyllä täällä saa esittää mutakin mielipidettä kun mitä muutamat koko ajan toitottaa. Eiks tämä ole vapaa foorumi. Saittepahan TAAS aihetta p....n jauhamiseen ja takertumaan epäolennaisuuksiin.

Vastaukset


Vieras

#2799 Re: Re: Re: Re: Re: Suunnitelmia on....

2011-12-02 17:33:53

#2798: Vanha levy pyörii - Re: Re: Re: Re: Suunnitelmia on.... 

 sun mielestä on siis epäolennaista miten käy näiden puolivillien kissojen? miksi sä sitten yleensäkään käyt täällä kommentoimassa?


Vieras

#2800 Re: Re: Re: Re: Re: Suunnitelmia on....

2011-12-02 22:36:18

#2798: Vanha levy pyörii - Re: Re: Re: Re: Suunnitelmia on....

Kuten tämä sinun kommenttisi osoittaa niin edelleenkin tartutte epäolennaisuuksiin.  Selventäisitkö MITÄ epäolennaisuuksia sisältyy kommenttiin #2787?! Käsittääkseni sen olennaisuus on tämän adressin aihe joka on silkkaa asiaa. Mutta tämä kommenttisi osoittaa, ettei sinullakaan, eikä muillakaan tavallasi ajattelevilla ei ole enää kykyä tai halua katsoa/myöntää totuutta eli sitä että KKY hylkäsi eniten apua tarvitsevat kissat.

Ja siitä täällä jauhetaan, niin kauan kun asiaan tulee muutos, ja jos se sinun mielestäsi on "TAAS aihetta p....n jauhamiseen ja takertumaan epäolennaisuuksiin." niin et ole eläinsuojelija vaan yhdistyksen peesissä kulkeva pörräävä p-kärpänen

Jos ketkä, niin sinä harrastat sitä "Samaa toistoa ja suunsoittoa vaan." Ja todellakin "Kyllä täällä saa esittää mutakin mielipidettä kun mitä muutamat koko ajan toitottaa." NIINPÄ!! eikä siitä seuraa sanktioita kuten tapahtuu puolustamassasi yhdistyksessä. Sen takia varmaan käyt täällä naljailemassa puutaheinää ja purkamassa paineita kun siellä toisaalla pitää miellyttää ja miettiä tarkkaan mitä sanoo?!?

Ikävä kyllä se vanha levy on tainnut jäädä pyörimään itsesi päähän.