Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#38853 Re: Re: Homoseksuaalisuuden harjoittamisen kauhistus

16.07.2014 13:10

#38839: Pink Butterfly - Re: Homoseksuaalisuuden harjoittamisen kauhistus

"Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen, ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen vanhurskautta, ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen. Katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan. Minä olen A ja O, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu. Autuaat ne, jotka pesevät vaatteensa, että heillä olisi valta syödä elämän puusta ja he pääsisivät porteista sisälle kaupunkiin!" (Ilmestyskirja 22:11-14)

Vastaukset


Vieras

#38854

2014-07-16 13:55:55

”Jumala ei ainoastaan ole täydellinen, vaan hänen olemuksestaan määräytyy, mikä on täydellistä, oikeaa ja puhdasta Jumala
itse on ihmiskunnan moraalinen absoluutti. Toisin sanoen hänen persoonansa ja hänen tahtonsa ovat ihmiskunnan laki.

Meille hänet ja hänen tahtonsa on ilmoitettu Raamatussa. Niin kuin hän on muuttumaton, niin pysyy myös hänen tahtonsa muuttumattomana sukupolvesta toiseen, ja vielä senkin jälkeen, kun taivas ja maa ovat kadonneet. Se on sama kaikille ihmisille kaikkina aikoina, sillä ihminenkään ei ole muuttunut; vain kulttuurit vaihtuvat.

Jumalan tahdon rikkojat, Jumalaa vastaan kapinoivat ihmiset ? joita me kaikki olemme ? vastaavat hänen edessään hänen sanansa noudattamisesta joko tässä elämässä tai kuoleman jälkeen.

Jeesus sanoo Johanneksen evankeliumin luvussa 12: ’48. Joka halveksii minua eikä ota vastaan sanojani, hänellä on tuomitsijansa: se sana, minkä olen puhunut, on tuomitseva hänet viimeisenä päivänä. 49. Enhän minä ole puhunut itsestäni, vaan Isä, joka on minut lähettänyt, on itse määrännyt, mitä minun on sanottava ja mitä puhuttava.’ ”

http://www.liisijokiranta.fi/avaimiaosio/ohjradiossa_29.htm

Pink Butterfly

#38856 Re: Re: Re: Homoseksuaalisuuden harjoittamisen kauhistus

2014-07-16 14:46:42

#38853: - Re: Re: Homoseksuaalisuuden harjoittamisen kauhistus

Pese tosiaan vaatteesi jos ova päässet jo likaisiksi,se on ihan hyvän ohje tuo.Ja pyhity ihan rauhassa vaan-vaikka sitten ´ylipyhäksi pyhimysylimykseksi" tai pylväspyhimykseksi.

Eiköhän noita luumuja ja omenia muuten kypsy tänä vuonna ihan oman pihan puissakin ja kavereilta on luvassa vielä lisääkin kotiviinin tarpeiksi,joten kiitos vaan tuosta omenansy(ö)ntitarjouksesta mutta ei taida nyt tarvita enää...

Eikä me nyt oteta mitään uusia ilmestyneitä kirjojakaan,tässä on ihan tarpeeksi omaakin lukemista kesän varalle.Kiitos vaan siitäkin,mutta...: ei nyt

.Eikä me oteta myöskään mitään edullisten kaupunkilomien tarjousmatkoja johonkin keskiajan linnoituskaupunkien kaupunginporteille keski-Eurooppaan(.... lähin paikka ja aika jolloin on ollut jotain sellaista ,kuin ´kaupunginportti´)

Ei taida siis  olla ihan äskettäin  ilmestynyt tuo sinun kirjasi,jos se kerran  tuollaisia tietoja urbaanista suunnittelusta antaa.

Kyllä ne kuule taitavat olla ne sen ajan kaupungit portteineen jo hävinneet kokonaan  muualta, kuin jostain erikseen museoiduista kaupunkikeskustoissa ehkä,ja niitä on Euroopassakaan  enää vähän.

Me taidamme nyt kuule tänä kesänä viihtyä ihan täällä  omassa puutarhassamme,oman ´elämänvirtamme´ varrella-joskus ehkä lippaa tai uistinta sillä heittäen...