Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

vieras

#38200 Re: homohiv leviää homojen kansantaudin kautta

09.07.2014 04:03

#38199: Naisen ja miehen avioliitto tasa arvoo ja tuottaa. - homohiv leviää homojen kansantaudin kautta

Rohkaisun sana sinulle, joka jaksat puurtaa tuon aiheen parissa.  Sinulla on paljon faktaa noista asioista.  Herra näkee sinun ahertamisesi, Hän on koko ajan läsnä näissä asioissa.  Kaikella on tarkoituksensa, vastapuoli saa "palkkansa" aikanaan.  Se toteuttaa profetioita (pilkkaajat), vaikkei sitä itse ymmärräkään.

Vastaukset


Vieras

#38201 Re: Re: homohiv leviää homojen kansantaudin kautta

2014-07-09 06:03:06

#38200: vieras - Re: homohiv leviää homojen kansantaudin kautta

 

Hei,  onks se nyt pelkästään näinkään tämä asiataso?

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2014-07-09 07:08:42


Rivo-Riittta

#38213 Auta ja rohkaise Herra...

2014-07-09 07:17:30

#38200: vieras - Re: homohiv leviää homojen kansantaudin kautta

Ahkeria homovitsien kertojia jotka nöyränä jaksavat puurtaa tuon niin epäkiitollisen teeman parissa. Auta heitä   leimaamaan  hyvään tähtäävällä pilkkahuumorillaan ja  viemärijutuillaan osa kanssaihmisistämme lopullisesti saastaisiksi,rikollisiksi,hulluiksi, että me muut saisimme elää kaikkia Sinun sääntöjäsi noudattaen yhteiskunnassamme ,niinkuin me kaikki muut tietysti aina olemme eläneetkin   .

Auta meitä sulkemaan nyt  silmämme kaikilta heidän kirjoituksiltaan ja korvamme kaikilta heidän puheiltaan-siinä auta meitä  Herra pysymään lujina.Mehän olemme niin puhtaita ja hygieenisiä kaikki .Me kiitämme Sinua että lähetit heidät keskuuteemme nujerrettaviksemme.

Ja vielä rukoilemme Sinua ,että toivottavasti vielä jonain päivänäsi saamme ottaa heidät ilmiantojärjestelmän avulla kiinni sulkeaksemme heidät kaikki vankiloihin ja mielisairaaloihin eristysselleihin ,niinkuin vanhoina hyvinä aikoina oli.

Siihen aikaan kun 17-vuotiaat pelkuripojatkin saivat sinun nimissäsi napin otsaansa, jos  hermot pettivät pettivät tätä Sinun pyhittämääsi maata puolustaessamme.Miehisyys on niin  pyhää, vaikkei Jeesus vetänyt ketään turpaan...

AAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!