Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#21894 Re: Re: Re: Uskovat ja homot

03.10.2013 14:03

#21877: toinen tyyppi - Re: Re: Uskovat ja homot

Toki on iso ero siinä, että homot eivät käännytä muita henkilökohtaisesti homoiksi. Mutta ajatus on kuitenkin, että homot haluavat kaikkien suhtautuvan siihen samoin kuin homot itse suhtautuvat. Tavallaan siis kuitenkin käännyttävät. He levittävät aatettaan.

En näe näyttöä sille, että "uskiksen kaltaiset ihmiset suorastaan vaativat" että homot julistaisivat. Tämä tunne nousee todennäköisesti homoista itsestään. Ymmärrän, että homot haluavat oikeuden olla homoja, ja tekevät työtä sen eteen. Aivan oikein, että maailma olisi paljon rauhallisempi, jos kaikki vain olisivat keskenään, mitä ovat. Mutta se ei tunnu riittävän homoillekaan. He haluavat vallata uusia alueita, ja siksi kokevat luonnollista vastustusta.

Perimmäinen kysymys onkin, mitkä alueet kuuluvat oikeutetusti homoille. Siinä on vielä tekemistä, ehkei Suomessa niinkään, mutta muualla ainakin. Homoilla pitää olla oikeus olla sekä ihmisiä että homoja, eikä heitä sen vuoksi saa vainota, kiusata tai halveksia.

Tämän jälkeen alkaa jo se harmaa alue, jossa oikeuksista ja oikeutuksesta käydään kädenvääntöä.

Vastaukset


Vieras

#21895 Re: Re: Re: Re: Uskovat ja homot

2013-10-03 14:31:29

#21894: - Re: Re: Re: Uskovat ja homot

Homot eivät välttämättä halua että kaikki suhtautuisivat samalla tavalla, mutta hullua vastareaktiota eivät hekään taida haluta, oletan. Väitteesi on kyllä aika yleistystä sillä ei heterotkaan ole kaikista asioista samaa mieltä. Uskisten kaltaiset provosoivat esiin asioita ja kun ryhmät puolustavat itseään vaikuttaa hetken siltä että kulloinenkin aihe on valtaamassa maapallon.

Oli aika jolloin valkoisten ja mustien ero on samalla tasolla kun nyt höpistään homoista. Juttuja tulee ja menee ja mikä kuuluu sulle ja tolle on älytön. Kaikki olemme saman luojan lapsia. Asiat riitelevät, arvot taistelevat ja ihmisten egot kolistelevat sarviaan. Oikeastihaan ketää ei saisi vainota, kiusata ja halveksia mutta siihen ihminen kuitenkin lankeaa. Minäkin provosoidun ismien ja dogmien taakse menneitten besser wissereiden paatoksista.

 


Vieras

#21898 Re: Re: Re: Re: Uskovat ja homot

2013-10-03 14:47:23

#21894: - Re: Re: Re: Uskovat ja homot

Toki on iso ero siinä, että homot eivät käännytä muita henkilökohtaisesti homoiksi. Mutta ajatus on kuitenkin, että homot haluavat kaikkien suhtautuvan siihen samoin kuin homot itse suhtautuvat. Tavallaan siis kuitenkin käännyttävät. He levittävät aatettaan.

 

Ei, vaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt vaativat täyttä tasa-arvoa ja täysiä kansalaisoikeuksia.

 

 

 


Vieras

#21899 Re: Re: Re: Re: Uskovat ja homot

2013-10-03 14:52:43

#21894: - Re: Re: Re: Uskovat ja homot

"Perimmäinen kysymys onkin, mitkä alueet kuuluvat oikeutetusti homoille."

Kysymys on toki ytimekäs, mutta typeryydessään pöyristyttävä. Vastaus on lyhyesti tämä: Kaikki ne oikeudet, mitkä heteroillakin on. Tässä suhteessa juridiset oikeudet laahaavat jäljessä juuri niissä lainsäädännön kohdissa, joita tällä adressilla vastustetaan. Ihmisoikeusmielessä sellaiselle ei ole ensimmäistäkään uskottavaa perustetta. Ja tässä mielessä ei myöskään ole minkäänlaista harmaata vyöhykettä. Homoille ei kukaan vaadi mitään erityisasemaa, kuten lakisääteistä homokiintiötä Big Brotheriin.

Toinen asia on, että laeista huolimatta siviilielämässä homojen ihmisoikeudet eivät aina toteudu, mikä lihallistuu viharikoksissa ja syrjintätapauksissa, esim. tyyliin Lapin Kansa/Johanna Korhonen. Tästä syystä tarvitaan aktiivisia oikeuksien toteutumista edistäviä lakeja, joita juuri parhaillaan päivitetäänkin sekä homojen että transihmisten kohdalla yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolainsäädännössä.