Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

sivusta seurannut

#16911 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

06.07.2013 13:13

#16908: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa.... 

 Etkö tosiaan ymmärrä, vai etkö halua ymmärtää mitä tuossa edellä olevassa #16907 kommentissa sanotaan?!

”Kukaan muu ei puhu tuomiosta niin rajusti,  kuin Jeesus,  ja iankaikkisesta tuomiosta.  Lisäksi hän sanoo:  Laista ei katoa pieninkään piirto!” 

”Tähän sisältyy myös tämä lain kohta, jota Jeesus ei kumonnut: Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus.” (3. Moos. 18.22) Tämän asian myös Uusi Testamentti meille kirkkaasti vahvistaa, joten se on yhä edelleen voimassa olevaa muuttumatonta ja selkeää Jumalan tahtoa.

Vastaukset


Vieras

#16917 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa.

2013-07-06 13:25:52

#16911: sivusta seurannut - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

Kuitenkin Jeesus kapinoi erittäin voimakkaasti tuon ajan lain tulkintaa ja hyvin provosoivasti liikkuu niiden ihmisten parissa, joita fariseusten laintulkinta (...ja Te uskikset samassa hengessä...) julmimmin kohteli. Tämähän oli yksi tarkeimmistä syistä, miksi Jeesus haluttiin vaientaa. (Te olette myös Jeesuksen vaientaneet omilla äkkiväärillä tulkinnoillanne.)

Paavali otti vanhana fariseuksena hiukan takapakkia tuossa laintulkinnassa. On myös tärkeää huomata, kuinka Paavali viittasi useasti siihen, missä kohden hän tätä tulkintaa teki lainkohtia siteeratessaan ja missä kohden puheli omia fundeerauksiaan.


Vieras

#16918 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa.

2013-07-06 13:26:37

#16911: sivusta seurannut - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

 

Vanhan Testamentin lait ovat siis voimassa Jeesuksen sanojen vuoksi, vaikka ne ovat ristiriidassa Uuden Testamentin kanssa, eikä kukaan kristityksi itseään kutsuva edes noudata niitä.