Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#11557 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

26.04.2013 19:40

#11547: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

"sen tähden tätä aihetta tutkineiden tutkijoiden taustat pitää varmistaa. Siksi riittää se taustatieto että mitään yhteyksiä tai kytköksiä ei todistettavasti ole homoaatetta lobbaaviin ja homopropagandaa tuottaviin tahoihin."

Tuubuusasteikko paukkuu tänä iltana taajaan. Enpä ole hetkeen lukenut yhtä veret seisauttavia ulostuloja kuin mitä täällä on tänään saatu todistaa.

Tiedemaailman kannattaisi nyt hiljentyä kuuntelemaan nimettömän adressikirjoittajan saarnaa siitä, miten tieteellisen tiedon luotettavuutta arvioidaan. Lähtökohtana ei missään nimessä ole tuotettu tutkimus, vaan nimenomaan tutkijan persoona, tämän tausta ja henkilöhistoria. Missään tapauksessa tutkimustulosten painavuutta ei arvioida kiinnittämällä huomiota artikkelin sisältöön, siinä käytettyyn metodologiaan, tehtyihin johtopäätöksiin, keskusteluun tiedeyhteisön sisällä, vertaisarviointistatukseen, tutkimuksen myöhempään rooliin mahdollisen lisätutkimuksen lähdeaineistona, sen saamien viittausten määrään tai muuhun tällaiseen triviaaliin tauhkaan.

Vastaukset


Vieras

#11562 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-26 19:47:59

#11557: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jokaisella persoonalla on aina myös oma taustansa ja mielipiteensä, joka ei aina ja kaikissa tapauksissa voi olla vaikuttamatta asioihin. Näin se vaan ikävä kyllä on. Se onkin sitten melkoisen kimurantti juttu, miten tiedemaailmassa jyvät erotetaan akanoista.