Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#11551

26.04.2013 19:32

No niin, arvon unnatural, huomasitko, että ensimmäinen linkittämäni kirja oli Cambridge University Pressin julkaisema. Suomeksi se on Cambridgen yliopiston oma paino ja tiedoksesi, se ei julkaise muuta kuin "oikeaa" tiedettä. Kirjan ensi sivuilla on luettelo kirjoittajista, joista jokainen tohtoristason kokenut tutkija, useista eri maista mm. Tsekeistä, Saksasta, Itävallasta, USA:sta jne. Seuraava linkki on lehteen Behavioral Ecology an Sociobiology- lehden juttuun. Se on yksi parhaista biologian alan tieteellisistä julkaisuista. Julie E. Elie on Californian yliopiston tohtoriopiskelija ja Nicholas Mathenov Monnetin yliopiston professori, Clementine Vignal saman yliopiston apulaisprofessori. Mutta tietenkin sinulla on kompetenssia kumota heidän tutkimuksensa tulokset. Seuraava linkkini on se review-artikkeli, Nathan W Bailey on st. Andrewsin yliopiston tutkija ja Marlene Zuk äärimmäisen arvostettu tällä alalla. Ehkä uskallan laittaa linkin Minnesotan yliopiston sivulle, joka kertoo hänestä (vaikka netissähän ei ole mitään oikeaa tietoa...): http://www.cbs.umn.edu/eeb/contacts/marlene-zuk. Myös cv löytyy, jos tekee mieli vilkaista. Vieläkö haluat lopuistakin kirjoittajista tiedot? Pitäisikö laittaa varalta sähköpostia ja kysäistä, ettei vain olisi oma homo ojassa kun tällaisia julkaisevat?

Vastaukset


Vieras

#11558 Re:

2013-04-26 19:41:28

#11551: -  

Kuullostaa hyvin vakuuttavalta. Enkä lainkaan epäile tohtoritason tutkijoiden osaamistasoa, mutta kuka heidän taustoistaa mitään tietää?

Nythän on kyse homoseksuaalisen käyttäytymisen luonnottomuudesta, ja sen tähden tätä aihetta tutkineiden tutkijoiden taustat pitää varmistaa. Siksi riittää se taustatieto että mitään yhteyksiä tai kytköksiä ei todistettavasti ole homoaatetta lobbaaviin ja homopropagandaa tuottaviin tahoihin.

Voisitko vielä selvittää nämä asiat kunkin osalta, niin sen jälkeen asia saa kaipaamaani objektiivisuuden valoa.

Viisas ei elä haureudessa.

#11564 Re:

2013-04-26 19:49:00

#11551: -

Kuule tietonikkari. Kukaan ihminen, tutkimus, yliopiston dekaani, kunniatohtori, kiihko homoilijat jne ei ole koskaan, milloinkaan pystynyt kumoamaan Raamatun sanaa, ilmoitusta. Ei ole pystynyt kumoamaan sitä mitä Jumala on Sanassaan sanonut, ilmoittanut. Ihminen ei voi tehdä sitä tyhjäksi. Stalin, Hitleri jne yrittivät hävittää Jumalan sanan ja sinä tiedät miten siinä kävi. Molemmat saivat oikein kunnolla häviön. On turha pullistella siellä homo voimilla kun ne on sama kuin itikan pieru avaruudessa.