Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Kommentti

#11236 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

24.04.2013 09:28

#11185: - Re: Re: Re: Re: Re:  

"Nuorten avomielisyyteen vaikuttaa yksinkertaisesti se, että he tuntevat ja tietävät homoja ja lesboja omasta lähipiiristään, tuttavistaan ja suvustaan."

Ettei vain olisi kyse siitä että nuoria on helpompi manipuloida homomyönteisiksi kuin ("aikuisväestöä") +35 vuotiaita?!!

Kun mediakin on täällä valjastettu rummuttamaan homoliittojen puolesta, ovat nuoremmat usein paljon alttiimpia kaikenlaiselle aivopesulle omassa nuoruuden innostuksessaan, kuin tervejärkisesti, viisaasti ja arvostelukykyisesti ajatteleva aikuisväestö.

Mietityttää vain sekin että, miksi etenkin juuri nuoret naiset ovat kovin kiihkomielisiä homo/lesboliittojen puolestapuhujia?? Jostain syystä tulee väistämättä mieleen kettutyttöjen (eläinaktivistien) äärikiihkoilu. Samaa fanaattisuutta on mielestäni paljolti havaittavissa näiden kahden ilmiön välillä. 

Vastaukset


Vieras

#11240 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-24 10:18:04

#11236: Kommentti - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Uskovaisten keskusteluista tuttu nuoria naisia vähättelevä asenne nostaa näköjään jälleen päätänsä.

ovat nuoremmat usein paljon alttiimpiakaikenlaiselle aivopesulle omassa nuoruuden innostuksessaan, kuin tervejärkisesti, viisaasti ja arvostelukykyisesti ajatteleva aikuisväestö.

Vanhemmat ikäryhmät ovat järjestään rasistisempia, naisten oikeuksia vähättelevämpiä, umpimielisempiä, hitaampia omaksumaan uutta teknologiaa ja ympäristöongelmiin vähättelevämmin suhtautuvia kuin nuoremmat ikäluokat. Pew-kyselyissä vanhimmasta ikäluokasta vain 37 % "hyväksyy täysin" mustien ja valkoisten seurustelusuhteet, kun nuorimmassa ikäluokassa luku on 75 %. Se siitä tervejärkisyydestä tai arvostelukyvystä.

Mietityttää vain sekin että, miksi etenkin juuri nuoret naiset ovat kovin kiihkomielisiä homo/lesboliittojen puolestapuhujia??

Samaan syssyyn voit miettiä sitä, miksi samat nuoret kannattavat naisten aseman parantamista, lasten hyvinvoinnin parannuksia, sosiaaliturvan kattavuutta jne. Sitten voit pohtia sitä, miksi etenkin juuri nuoret miehet ovat kovin kiihkomielisiä uusnatseja, uusfasisteja, anarkokapitalisteja, ääritalousliberaaleja, kiviä ja polttopulloja heitteleviä ja sotia ja pienempiä levottomuuksia lietsovia.