Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#11102 Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

23.04.2013 12:37

#11099: vieras - Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Ja taas oletetaan, että jokainen tasa-arvoista avioliittoa kannattava olisi homoseksuaali. Vaan kun minäkin olen hetero ja kirjoitin silti, että uskovaiset ovat pitkään syrjineet homoseksuaaleja. Totta, olen itse valinnut itselleni "olosuhteen" eli avioliiton ja perheen ja haluan tämän saman "olosuhteen" kaikille Suomen kansalaisille, sillä me emme ole mitään muuta kuin ihmisoikeuksien kehitysmaa, jos emme sitä salli. Emme yhtään sen parempia kuin rotusyrjinnän aikainen Yhdysvallat tai Apartheidin aikainen Etelä-Afrikka.

Ja kyllä, sinä syrjit ja te syrjitte. Jokainen saa minun puolestani vapaasti vastustaa tasa-arvon toteutumista avioliittolainsäädännössä, mutta on ihan turha väittää, että se ei ole syrjintää. Pitää seistä sanojensa ja mielipiteidensä takana, eikä yrittää kaunistella niitä. Se olisi sentään suoraselkäistä toimintaa.

Vastaukset


Vieras

#11103 Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

2013-04-23 12:55:50

#11102: - Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

En vain voi ymmärtää miksi te tasa-arvoisen avioliittolain kannattajat tulette tänne kommentoimaan. Nämä ketkä puoltavat vanhaa kaavaa, eivät todennäköisesti muuta mieltään. Tulee vain mieleen nuo keskiajan ristiretket, kun väkisin yritätte tasa-arvoa meillekin tuputtaa. Syrjintä on väärä sana (liitettynä homouteen, vrt. rasismi). Jos haukut, että uskonnot syrjivät homoja/lesboja/animaaleja/pedofiileja (Ja kyllä rinnastan nuo tähän kategoriaan koska heilläkin kyse on suuntautumisesta) niin kait se johtuu siitä, että muun muassa raamatussa mainitaan noista homojen/lesbojen/animaalien/pedofiilien KÄYTÖKSESTÄ. Siis uskonnot eivät syrji itse henkilöä vaan sitä käytöstä (haureus). Suosittelen lukemaan RAAMATTUA/KORAANIA, jos haluat ymmärtää uskonnollisia ihmisiä. Ja tiesitkö sen, että osa ihmisistä, jotka eivät ole uskonnollisia, eivät kannata tasa-arvoista avioliittolakia.

taku

#11108 Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

2013-04-23 14:11:16

#11102: - Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Taas kerran täytyy muistuttaa kahdesta asiasta jotka joko unohtuvat liberaaleilta tai eivä tmene kalloon.Ensinnäkin muistutan ettei heteropareilla ole oikeutta rekisteröityyn parisuhteeseen.Jos olisi voisin jotekin ymmärtää puheet syrjinnästä.Muistutan myös että voimme antaa heille samat oikeudet ILMAN ettäkajoamme avioliittolakiin.Jos homoilla on yksinoikeus rekisteröityyn parisuhteeseen heteroilla avioliittoon ja ne saa samat oikeudet missä on epätasa-arvo.

vieras

#11116 Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

2013-04-23 15:21:10

#11102: - Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Miksi tulet taas tänne väittelemään ja syyttelemään, eikä täällä mitään oleteta ja uskovaiset syrji. Tämä ei ole tarkoitettu "väittelytilaisuudeksi". Eikä tämä ole mikään "oikeussali, jossa syytellään toisia. Tämä on keskustelupalsta joka käsittelee avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

Ne ja sinä jotka kokevat ja tuntevat syrjityksi tulevan, se on korjattavissa heidän omien lakiensa puitteissa ja vaikeuksien sekä ongelmienratkaisijoiden/asiantuntijoiden avulla, mutta ei avioliittolain puitteissa. Se ei ole syrjintää, jos joku ei saa sellaista mihin lakikaan ei ulotu ja ovat esim avioliittolain ulkopuolella. Onhan laki avoliitostakin olemassa ja laki rekisteröidystä parisuhteesta. Siellä käsitellään heidän asioitaan. Ymmärrys hoi!

 

veritas

#11191 Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

2013-04-24 06:30:50

#11102: - Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto 

Mihin vedät rajan mikä on tervettä järkeä ja mikä syrjintää? Jos esim. uimahallissa mies ei pääse naisten saunaan ja pesutiloihin, niin voiko tässä tapauksessa mies syyttää uimahallin henkilökuntaa syrjinnästä? Mieshän voisi väittää että häntä syrjitään koska ei saa käyttää naisten saunaa vaikka naiset saavat käyttää. Hän voisi ruveta vaatimaan että "tasa-arvon" nimissä hänen on saatava käyttää samaa saunaa jota naiset käyttävät.

Tämä perustelu ei menisi läpi missään uimahallissa, miehelle naurettaisiin varmasti jos hän edes kysyisi tällaista asiaa ja vetoaisi "tasa-arvoon". Ei nyt kaikkea voi hyväksyä "tasa-arvon" nimissä, kyllä tervettä järkeäkin on saatava käyttää.