Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#11103 Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

23.04.2013 12:55

#11102: - Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

En vain voi ymmärtää miksi te tasa-arvoisen avioliittolain kannattajat tulette tänne kommentoimaan. Nämä ketkä puoltavat vanhaa kaavaa, eivät todennäköisesti muuta mieltään. Tulee vain mieleen nuo keskiajan ristiretket, kun väkisin yritätte tasa-arvoa meillekin tuputtaa. Syrjintä on väärä sana (liitettynä homouteen, vrt. rasismi). Jos haukut, että uskonnot syrjivät homoja/lesboja/animaaleja/pedofiileja (Ja kyllä rinnastan nuo tähän kategoriaan koska heilläkin kyse on suuntautumisesta) niin kait se johtuu siitä, että muun muassa raamatussa mainitaan noista homojen/lesbojen/animaalien/pedofiilien KÄYTÖKSESTÄ. Siis uskonnot eivät syrji itse henkilöä vaan sitä käytöstä (haureus). Suosittelen lukemaan RAAMATTUA/KORAANIA, jos haluat ymmärtää uskonnollisia ihmisiä. Ja tiesitkö sen, että osa ihmisistä, jotka eivät ole uskonnollisia, eivät kannata tasa-arvoista avioliittolakia.

Vastaukset


Vieras

#11104 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

2013-04-23 13:02:30

#11103: - Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kiitos tasa-arvon kannattajien, minäkin voin kohta ruveta puoltamaan tuota animaalien asiaa. Kyllä sitten rakastan omaa koiraani niin. Tiedän myös, että koirani välittää minusta, joten miksikäs ei!!!! (herätkää nyt ajattelemaan arki-järjellä oikeesti -.-)


Vieras

#11105 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

2013-04-23 13:32:30

#11103: - Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto Jos haukut, että uskonnot syrjivät homoja/lesboja/animaaleja/pedofiileja (Ja kyllä rinnastan nuo tähän kategoriaan koska heilläkin kyse on suuntautumisesta)

Lähinnä siksi, ettei syrjiminen (tai rasismi) ole kenenkään yksityisasia. Myös siksi, että koen tarpeelliseksi joskus korjailla näitä vääriä luulojanne. Tässä ketjussa on useaan kertaan lääketieteellisiä lähteitä käyttäen todistettu, ettei homoseksuaalisuudella ole mitään tekemistä pedofilian tai eläimiin sekaantumisen kanssa. Pedofilia ja zoofilia ovat parafilioita, sairauksia (animalia on muuten eläinsuojeluliitto, ei suuntaus. Animaali ei ole varsinainen sana). Tässä niistä tietoa sinullekin: http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00495 Seksuaalisia suuntauksia taas ovat heteroseksuaalisuus, homoseksuaalisuus, biseksuaalisuus ja aseksuaalisuus. Rinnastaisitko siis itsesikin tuohon mainitsemaasi ryhmään, koska olet suuntautunut? On myös todettu, että näiden asioiden jatkuva toistaminen ylittää rikoslain 11 luvun 10 pykälässä säädetyn kiihottamisen kansanryhmää vastaan:

10 § Kiihottaminen kansanryhmää vastaan

Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi. (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001#L11)

Omassa pienessä mielessäsi sinäkin saat uskoa vaikka vihreisiin miehiin, mutta solvauksia sinä et saa julkisesti esittää. Olen luvannut ottaa yhteyttä nettipoliisiin, jos tämä "tieto" vielä täällä esiintyy. Joka tapauksessa sinun on tämän mielipiteen jälkeen ihan turha enää sanoa, ettet syrji.

Virgo 92

#11107 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

2013-04-23 13:50:32

#11103: - Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto 

 Totta ! Eivät kaikki tasa-arvoisen avioliittolain vastustajat ole sitä uskonnollisin perusteihinsa nojaten . Olen tuntenut esim. erään ns. uskonnottomaksi itseään profiloivan ihmisen , joka on suorastaan patologisen homofobinen. Hänelle riittää se, että hän ei hyväksy homoseksuaaleja miksikään muuksi, kuin ylimielisen pilkanteon ja naurun kohteeksi tv:n  sketsiohjelmissa . Hänen mielestään "niissä saa kunnolla nauraa". Ei niissä mitään varsinaisia vitsejä tarvitse ollakaan, riittää kun sarjan jaksossa näytetään joku (tavallisesti arkkityyppisen kliseisesti parodioitu mieshomoseksuaali ). Yleensä nuo sarjat ovat  olleet brittiläisiä , kuinkas  muuten ,onhan siinä kyseessä kaksinaismoraalin vanha kotimaa. Minusta niiden huumori on sellaista iänkaikkisen kulunutta ´pahvikulissien´ slapstick-huumoria, mutta kaikin mokomin, jotakuta se huvittaa sellainenkin ja suotakoon se heille niinkuin 20- luvun mykkäfilmien kermakakkujen naamaan  heitot toisille.. ( hekoti,hekoti heh heh heh ...ehe,ehe ehe... )Mitä siihen vakavampaan asian puoleen tulee niin uskaltanen esittää arvaukset etteivät seksuaalisen tasa-arvon asiat yleensäkään ole kovin korkeassa kurssissa  esim. pohjois-Korean tapauksessa . Siinä taas esimerkki siitä miten  äärimmäisenkään homovastaisuuden yhteisskunnassa ei tarvitse tukeutua uskontoihin ( ellei sellaiseksi niissä lueta johtajan palvontaa ) Kyse on niin Iranin , Ugandan kuin pohjois-Koreankin tapauksessa vallasta ja aika paljon juuri MIESTEN vallasta , tosin tarkennettakoon vielä että vain ERÄIDEN miesten vallasta. Vallan ikuinen dilemma...

taku

#11109 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

2013-04-23 14:14:15

#11103: - Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Ehkä hehaluavaterättä keskustelua.ja hyvä niin.tylsähän tämä palstaolisi jos kaikki olissamaa mieltä.Sensijaan epäasiallisuuksia laukovat häiriköt jotkahaukkuuja solvaa muita sais kyllä häipyä mutta asialliset ja muita kunnioittavat arvoliberaali tervettuloa