Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

vieras

#11116 Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

23.04.2013 15:21

#11102: - Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Miksi tulet taas tänne väittelemään ja syyttelemään, eikä täällä mitään oleteta ja uskovaiset syrji. Tämä ei ole tarkoitettu "väittelytilaisuudeksi". Eikä tämä ole mikään "oikeussali, jossa syytellään toisia. Tämä on keskustelupalsta joka käsittelee avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

Ne ja sinä jotka kokevat ja tuntevat syrjityksi tulevan, se on korjattavissa heidän omien lakiensa puitteissa ja vaikeuksien sekä ongelmienratkaisijoiden/asiantuntijoiden avulla, mutta ei avioliittolain puitteissa. Se ei ole syrjintää, jos joku ei saa sellaista mihin lakikaan ei ulotu ja ovat esim avioliittolain ulkopuolella. Onhan laki avoliitostakin olemassa ja laki rekisteröidystä parisuhteesta. Siellä käsitellään heidän asioitaan. Ymmärrys hoi!

 

Vastaukset


Vieras

#11117 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

2013-04-23 15:30:38

#11116: vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto Miksi tulet taas tänne väittelemään ja syyttelemään,

 

Sananvapaus.


Vieras

#11119 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

2013-04-23 15:56:15

#11116: vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto 

 

Tulen tänne juurikin siksi, kun täällä keskustellaan tuosta adressista, kuten itsekin sanoit. Vai onko keskustelu sinusta yhtä kuin samaa mieltä oleminen? Mutta oikein hyvä pointti tuo, ettei täällä saisi syytellä toisia, varmaankaan silloin ei tarvitsisi syytellä homoseksuaalejakaan milloin mistäkin, kuten täällä on tehty? Mielenkiintoinen näkemys tuo, ettei sellainen ole syrjintää, johon laki ei ulotu. Ihmettelen, että Suomessa on kuitenkin jo menneinä aikoina päädytty antamaan naisille äänioikeus, vaikkei siihen laki alunperin ulottunutkaan, eikä siis mitenkään voinut olla syrjivää, että vain miehet saivat äänestää? Joskus kauan aikaa sitten avioliittojakaan ei saanut solmia erisäätyisten kesken, eivätkä papit saaneet avioitua lainkaan. Kummallista, kun avioliittolakia mentiin muuttamaan, vaikka kaikki oli silloin hyvin?