KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Liinu
Vieras

#1313 Re: Re:oikaisu

22.02.2011 10:04

Maaliskuussa 2006 oli vuosikokoukseen haalittu ihmisiä jotka eivät olleet jäseniä ja joilla ei ollut valtakirjaa, koska valtakirja ei silloin edes käynyt, silloin asiasta ei mainittu säännöissä. Muun muassa nämä ei-jäsenet äänestivät puheenjphtajaksi Kanervon vastaehdokasta, joka voitti.  Siis hänet valittiin laittomasti. Sama henkilö on nyt oppositioporukassa, vaikka ei ole enää jäsen KKY:ssä, muualla kylläkin. Kun pidettiin uusintavuosikokous, Kanervosta tuli jälleen pj. Tällöin tiedottajana toiminut ex-pj poisti heti yhdistyksen verkkosivut. Varsinainen kissojenystävä.

Tämä tieto poistetaan täältä luonnollisestikin.

Muuten, mitenkäs Lenita Airisto on sanonut: "Joka neljäs ihminen, joka julkkiksen tietää, ei pidä hänestä." Sama pätee tässäkin, ei kaikki voi kaikista ja kaikkien menetelmistä pitää. En itsekään ole välttämättä nykyhallituksen kaikkien päätösten kannalla, mutta se että porukassa, joka yrittää vallata yhdistyksen on henkilö, joka ujutti kavereitaan äänestämään itseään, vaikkeivät nämä olleet jäseniä, on kyllä aika paksua. Onkohan hänen kohdallaan kyse mistään muusta kuin valtataistelusta.

En ole jäsen, mutta tunnen muutamia jotka saivat keltaisen kirjeen ja olen käynyt lukemassa sen. Muistuivat mieleen nuo ajat kun näin HK:n nimen. Silloin hieman ihmettelin mikä porukka tämä on.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#1314 Re: Re: Re:oikaisu

2011-02-22 10:26:47

#1313: Liinu - Re: Re:oikaisu  

 kiitos nimimerkille liinu. onneksi sain luettua hyvää tietoa sisältävän viestisi, ennen kin se tosiaankin todennäköisesti poistetaan täältä. kuka onkaan adressin ylläpitäjä?

Sanna Kaski
Vieras

#1318 Re: Re: Re:oikaisu

2011-02-22 10:59:19

#1313: Liinu - Re: Re:oikaisu  

 No ei tietenkään poisteta, höpö höpö. Kirjoituksesi oli ihan asiallinen. Tosin sitä en tiedä menikö asia ihan juuri noin kuin kuvailit. Asiasta varmaan saadaan toinenkin kuvaus tänne "vastapuolelta". Asioilla monesti on kaksi puolta.

Eiköhän HK:kin ole kissojen asialla ollut silloin ja nyttenkin? Ihmisluonnolle on kylläkin normaalia hermostua epäreilusta toiminnasta ja sitä tässä on tapahtunut, kieltämättä.. vuonna 2006 ja nykyisessä ajankohdassa. Varmasti puolin ja toisin. Ja jos haluatte ajatella tätä valtauksena niin sille ei mitään voi. Itse ajattelen että ajamme puheenjohtajan vaihtoa, mikä on normaalia yhdistystoiminnassa. Saadaan toimintaa kehittymään, mikä myös on luonnollinen tavoite.

Oletko Liinu tutustunut näihin meidän esittämiimme väittämiin nykyisen PJ:n toiminnasta? Joihin siis löytyvät todisteet. Itse alkuvaiheessa tätä kriisiä kuuntelin ja tutustuin materiaaliin KUMMALTAKIN PUOLELTA.

Itselläni ei ainakaan ole mitään henkilöpuolen kaunoja asiaan liitettynä. En vain halua että niitä ihania muruliineja, joita on ensikotini kautta mennyt uusin koteihin jäisi tuonne ulos odottelemaan ihmisten asennemuutosta ym.

 

 

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1319 Re: Re: Re:oikaisu

2011-02-22 11:37:45

#1313: Liinu - Re: Re:oikaisu  

KAIKKI EI PIDÄ KAIKISTA MENETELMISTÄ??? MINÄ EN PIDÄ AINAKAAN LAITTOMUUKSISTA JA TOISTEN IHMISTEN KIUSAAMISESTA JA MUSTAMAALAUKSESTA, KUTEN HK ON JOUTUNUT AIVAN SYYTTÄ KOKEMAAN TUOLLOIN AIEMMIN. SAMAA RUMMUSTUSTA TAPAHTUI HÄNELLE, KUIN NYT TÄSSÄ HERJAUSKIRJEESSÄ TEHTIIN TAAS MUILLE.

ONKO TUOLLAINEN HYVIEN TAPOJEN MUKAISTA YHDISTYKSEN VETÄMISTÄ? TARVIIKO SITÄ  JA OMIEN OIKEUKSIENSA POLKEMISTA KENENKÄÄN SIETÄÄ MÄÄRÄTTÖMÄSTI?

VASTAUS ON, ETTÄ EI!

MINÄ EN PIDÄ MYÖSKÄÄN SIITÄ, ETTÄ KISSAT TÄSSÄ YHDISTYKSESSÄ TUNTUU OLEVAN VÄLTTÄMÄTÖN PIKKUPAHE JA SIVUSEIKKA! 

TIETOA TULEE VIELÄ YLLIN KYLLIN TOIMINTSUUNNITELMASTAMME JA AIVAN LÄHIPÄIVINÄ, KUTEN MYÖS KESKUSTELUTILAISUUDEN PÄIVÄMÄÄRÄSTÄ JA PAIKASTA!

TERVETULOA TUTUSTUMAAN MEIHIN! :D

PS. TEKSTI EI OLE HUUTOA. CAPSLOCK JUMIUTUI TAAS...

Aktivoituva
Vieras

#1328 Re: Re: Re:oikaisu

2011-02-22 15:48:14

#1313: Liinu - Re: Re:oikaisu  

 

Muistatko kuinka Kanervo käyttäytyi kun syrjäytettiin PJ:n pallilta? Ei sitäkään voi kissanystävän toiminnaksi kutsua... Miksi Kanervo nyt ottaa yhteyttä jäseniin ja haalii valtakirjoja itselleen ja niille käyttäjiä. Eikö se ole sitä ostamista? Meillekin tuli yhteydenotto. Ei ne toimet ole niin puhtaita siellä kuin antaa ymmärtää. Tämä olisi hyvä sisäistää. Varsinkin kun hän kehoittaa itse katsomaan kenelle valtakirjan antaa. Hohhoijaa..
2006
Vieras

#1329 Re: Re: Re:oikaisu

2011-02-22 16:20:23

#1313: Liinu - Re: Re:oikaisu  

En tiedä, miksi vuoden 2006 ensimmäisestä vuosikokouksesta on jäänyt tuo käsitys, että sinne olisi haalittu ihmisiä, koska tätä nimenomaan EI tehty. Silloin uskottiin vielä normaaliin yhdistystoimintaan.

Tämä on asia, mikä tuntuu olevan hyvin vaikea joidenkin hyväksyä, mutta näin se vaan oli.

Paikalla tosiaan oli pari ei-jäsentä ja ne oli nykyisen puheenjohtajan kannattajia ja pitkäaikaisia KKY:n tukijoita. Tosin ei ole tiedossa, ketä tosielämässä äänestivät.

"Se porukka" silloin vuonna 2006 oli aktiivit, jotka tekivät ja tiesivät kissojen asioista käytännössä kaiken ja halusivat muutosta tympeään yhdistysilmapiiriin. 

Suurimpia ongelmia vuonna 2006 oli piikittely, ilkeily ja vähättely, mitä hyvin rankasti omalle väelle viljeltiin. Sikäli en yhtään ihmettele, että silloin nettisivut otettiin pois, koska niissäkin oli joku vika, niinkuin kaikessa, mitä aktiivit ylipäänsä tekivätkin.

Kun mikään ei kelvannut.

Olen erittäin pahoillani, että taas vuonna 2011 on vedetty raha-asiat tässä päällimmäiseksi syyksi siihen, että halutaan uusi puheenjohtaja.

Näin oli myös vuonna 2006 ja näin näköjään tehdään aina, kun puheenjohtajan halutaan vaihtuvan.

Myöskään koskaan ei ole yritetty vallata yhtään mitään. Tämä on kummallinen käsite, mikä elää tässä yhdistyksessä myöskin aina, kun puheenjohtajan halutaan vaihtuvan. Mielestäni kertoo enemmän puheenjohtajan tuntemuksista, kuin todellisesta käytännön tilanteesta.

Myös aikaisempina vuosina, kuin nytkin, on samantapainen kirjekampanja laitettu käyntiin niitten arvostelemiseksi, jotka kannattavat pj:n vaihtumista. Tähän olisin nyt toivonut ennemminkin tilannekatsausta, mikä KKY:ssä on hyvää nyt ja miksi muutoksia ei tarvittaisi tms., kuin ihmisten arvostelua ja yksityisten ihmisten muistioitten levittelyä.

Sen kummempia kinaamatta totean vaan, että mikään ei taida yhdistyksen sisäilmapiirissä olla muuttunut näitten vuosien varrella ja innolla odotan, että jotakin muutosta aikaiseksi saataisiin.