Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

taku

#4376 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

29.03.2013 15:35

#4367: tero p. - Re: Re: Re: Re: Re:

Aateliston lakkauttaminen tuskin herättäisi eduskunnassa ollenkaan vastarintaa

Jochanan

#4377 Re: Re: Re: Re: Re: Re: SeRe: Re: Re: Re: Re: Re: tero p.

29.03.2013 15:35

#4375: taku - Re: Re: Re: Re: Re: SeRe: Re: Re: Re: Re: Re: tero p.

Määrittelepä satukirja ja se, mikä Raamattu sitten on.


Vieras

#4378 Re: Re: Re: Re: "Avioliitto on miehen ja naisen" vouhkaajille tiedoksi/ uusinta

29.03.2013 15:35

#4368: tero p. - Re: Re: Re: "Avioliitto on miehen ja naisen" vouhkaajille tiedoksi/ uusinta

sateenkaarella Jumala lupasi ettei tule toista vedenpaisumusta.

Mutta homoutta ja lesboutta ei voi verrata sateenkaareen millään tavalla, koska haureus ja synti tuhoaa ihmisen sisältä.

Sateenkaarella Jumala ilmoitti lupauksesta ja lupaus on pitänyt.

Kieroa ja valheellista toimintaa.

Jorma K.

#4379 Ehkä maailman tärkein asia sulle!

29.03.2013 15:36

On kummallista kun ihmisiä kiinnostaa toisten parisuhteet niin voimakkaasti, että pitää ihan kirjoitella adresseja niitä kieltämään. Sama se mulle mitä naapurin ukot keskenään tekee ja touhuaa. Keskittysitte uskovaiset oman elämänne parantamiseen, kuin puuttumalla toisten seksi- ja parisuhde-asioihin. Minua ei ainakaan kiinnosta pätkääkään, onko joku reino1 ja reino2 keskenään naimisissa tai parisuhteessa tms. Ja millä tavalla se sun elämääs huonontaa? jos se sinua ahdistaa, niin et sinä sille mitään voi kuitenkaan. so fucking what! mee hyppäämään kalliolta, jos vaikka se auttais.
Jaa ja Raamatusta; sitähän on kirjoitettu ja muunneltu noin 2000v.
Rikottu ruukku

#4380 On ihan sama mikä ennen on ollut, ...

29.03.2013 15:38

vain se merkitsee mitä nyt on, miten elää ja toimii, mitä puhuu ja mitä ja miten tekee. Jos Totuuden, = Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaisesti, silloin kaikille hyväksi / kaikkia kohtaan Laillisen Oikeuden mukaisesti. Solloin 100% Oikein, ei miltään osin tyhmästi, jota kaikki muu ja muulla tavalla elämä, toiminta ja vaikuttaminen on...

Sillä kaikille pahaksi väärällä, Baalia palvelevalla / vääryyden mukaisella tavalla elämisestä tulee aina tavalla tai toisella, ennemmin tai myöhemmin näitä SYYSTÄ (kaikki vääryys) pahaksi / kärsmyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi raskaita seuraamuksia...

Joista todisteeksi tiedotusväliinneemme kautta maailman pahemmista ja suuremmista päivittäin uutisoi. Etkö ole seurannut, etkä siksi tietoinen niistä hirveistä pahaksi seuraamuksita? Ja vielä uskot ja kuvittelet, sen pimeyden puolen ruhtinaan pettämänä, että et ole tyhmä etkä elä näin kaikille pahaksi tyhmästi, sen puolesta ja hyväksi, sitä kaiken valheellisuuden, vääryyden ja pahuuden isää palvelevasti. Vieläkin lähes 2000 vuotta jälkeen kaikille hyväksi Valkeuden, sen pimeyden puolen ruhtinaan / vääryyden vallanalisuudesta Vapahtajan, maailman tulon!!
taku

#4381 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

29.03.2013 15:41

#4374: Jochanan - Re: Re: Re: Re: Re:

Noh tuohon minulla ei olle vahvaa kantaa.En vastusta valtionkirkkojen lakkauttamista mutten toisaalta näe sitä kovin suurena tasa arvo ongelmmana varsinkaan noihin mainitsemiini asepalvelus ja äänioikeus ongelmiin.Sanottakoon että vaikka olen osallistunut aktiivisesti keskusteluun ja paljon perustellut kielteistä kantaani sukupuolineutraaliin avioliittoon niin kyllä Vaalijärjestelmä on sata kertaa tärkeämpi kysymys kuin avioliittolaki.Se on itseasiassa tämän vuosikymmenen ylivoimaisesti tärkein poliittinen kysymys jonka rinnalla kaikki muu on toisarvoista

Jochanan

#4382 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

29.03.2013 15:45

#4381: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Vaalijärjestelmän muuttaminen maksaa, avioliittolain ei. Suurin osa listaamisistasi "ongelmista" on keinotekoisia. Ahvenanman autonomia perustuu kansanvälisiin sopimuksiin. Aatelissukujen jäsenillä ei ole enää mitään etuoikeuksia, koska emme elä sääty-yhteiskunnassa.

Jochanan

#4383

29.03.2013 15:47

"Sanottakoon että vaikka olen osallistunut aktiivisesti keskusteluun ja paljon perustellut kielteistä kantaani sukupuolineutraaliin avioliittoon"

Keskusteluun? Perustelut ovat olleet täysin naurettavia, kun olet esittänyt ne länsimaisessa demokratiassa. Iranissa saisit varmasti kannatusta.
taku

#4384 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SeRe: Re: Re: Re: Re: Re: tero p.

29.03.2013 15:49

#4377: Jochanan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: SeRe: Re: Re: Re: Re: Re: tero p.

Tuo satukirjan määrittely on kieltämättä aika vaikeaa.Nimittäin lähes jokainen kirja kertoo jotain sen kirjoittajasta ja kuvaa omaa aikaansa.Tarzan kirjoja pidän aika lailla satukirjoina mutta niistäkin voi löytää jotain mikä kertoo  omasta ajastaan.Siitä voidaan havaita edgar rice Burroughsin ajatteltapa ja suhtautuminen tummaihoisiin.Maija Mehiläisen kirjoittaja oli aatteellisesti lähellä Hitleriä ja yritti sillä opettaa lapsilleen omia arvojaan.Satukirjat ovat myös hyvä tapa kasvattaa lapsia.Ramattu on kirjakokoelma jossa on 66 kirjaa joista JOKAISTA tulisi tarkastella erillisenä

Jochanan

#4385 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SeRe: Re: Re: Re: Re: Re: tero p.

29.03.2013 15:51

#4384: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SeRe: Re: Re: Re: Re: Re: tero p.

Miksiköhän kaikki fundamentalistikristityt väittävät Raamatun olevan sanasta sanaan totta?

Vlk

#4386 Tiedon kipeys

29.03.2013 15:52

"Nyt ollaan jo muuttamassa käsitettä miehestä ja naisesta."

Katsos kun tieto tekee jollekin kipeää! Joillekin.
taku

#4387 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

29.03.2013 15:58

#4382: Jochanan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Niin mutta muodollisesti aatelistoa ei oe lakkautettu.Minusta aateli on varsin verrattava tähän avioliittoon koska molemmissa on kyse muodollisista asioista.Meillä on edelleen voimassa ritarihuoneen järjestyslaki joka määrää siitä kenen nimi tulee kirjoittaa aateliskalenteriin.Avioliiton ulkopuolella syntyneiden asten kirjaaminen aateliskalenteriin on suomessa edelleen laitonta.Sukupuolineutraali avioiittolaki jos mikä on keinotekoinen tasa arvo ongelma.Ai ei maksa avioliittolaki.ilmaiseksiko oikeusministeriön virkamiehet ja kansanedustajat työtään tekevät.

taku

#4388 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SeRe: Re: Re: Re: Re: Re: tero p.

29.03.2013 15:59

#4385: Jochanan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SeRe: Re: Re: Re: Re: Re: tero p.

kysy heiltä minä en ole koskaan väittänyt sellaista


Vieras

#4389 Just sulle:

29.03.2013 16:05

Jumalan siunausta kaikille mielipiteensä kirjoittaneille tai nimensä adressiin antaneille.


Vieras

#4390

29.03.2013 16:10

Mahtavaa saada olla puolustamassa oikeata asiaa, yhden miehen ja yhden naisen solmimaa avioliittoa :) Jos homolobbareiden ponnisteluista jotakin hyvää yrittää etsiä, niin se ainakin on hyvää että todella monet ovat havahtuneet puolustamaan arvoja joiden varassa kansamme on vuosisatoja elänyt!

Jos tulee päivä jolloin avioliiton irvikuva nuijitaan eduskunnassa läpi, niin se tarkoittaa että sen jälkeen esim. Room.1. luku on kiellettyä kamaa Suomessa! Miksikö? Kun siellä edelleen lukee selkeästi että ko. elämäntapa on synti ja se johtaa kadotukseen. (epäusko johtaa kadotukseen, sen hedelmänä ilmenee juurikin tuon kaltaiset teot ja elämäntapa.) Todella pirullisen viekkaasti nuo Sanan mitätöijät toimivat...Ja tulee kuitenkin päivä jolloin kaikkien on tehtävä tili elämästään elävän Jumalan edessä...
Se on juuri näin

#4391 Avioliitto on miehen ja naiden välinen liitto

29.03.2013 16:11

Useimmilla ei ole mitään homojen liittoja vastaan ja eikä myöskään sitä vastaan, että homoja kohdellaan tasaarvoisesti lain edessä. Homojen avioliitot on se mikä tässä kiikastaa. Jätetään avioliitto miehen ja naisen väliseksi ja kirjoitetaan homoliittolaki, jolla turvataan homoille samat oikeudet ja velvollisuudet kuin avioliitossa oleville.
taku

#4392 Re:

29.03.2013 16:12

#4383: Jochanan -

Oletkohan lukenut kaikkia kommenttejani saati ymmärtänyt mitä tarkoitan?Ja minä sentään perustelen näkemykseni.Huono perustelukin on minsta parempi kuin ei perustelua ollenkaan.kun puhuimme uskonnon ja politiikan suhteesta sinä et kyennyt esittämään MITÄÄN perusteluja omalle kannallesi.Ja ihmettelen mistä tämä Iran vertaus oikein tulee.Taidat mieltää kaikki kanssasi eri mieltä olevat samaan joukkoon.Jos arvomaailmassani keskeistä on elämän pyhyys kuinka voisin viihtyä maassa jossa on kuolemantuomio


Vieras

#4393 Re: Just sulle:

29.03.2013 16:12

#4389: - Just sulle:

Kiitos samoin sinulle! Itsekin olen havahduttanut ystäviäni asian suhteen ja ovat ilomielin allekirjoittaneet adressin kun ovat saaneet siitä tiedon :)

Jochanan

#4394

29.03.2013 16:16

"Niin mutta muodollisesti aatelistoa ei oe lakkautettu.Minusta aateli on varsin verrattava tähän avioliittoon koska molemmissa on kyse muodollisista asioista.Meillä on edelleen voimassa ritarihuoneen järjestyslaki joka määrää siitä kenen nimi tulee kirjoittaa aateliskalenteriin.Avioliiton ulkopuolella syntyneiden asten kirjaaminen aateliskalenteriin on suomessa edelleen laitonta."

No onpa sulla ongelmat.

"Sukupuolineutraali avioiittolaki jos mikä on keinotekoinen tasa arvo ongelma.Ai ei maksa avioliittolaki.ilmaiseksiko oikeusministeriön virkamiehet ja kansanedustajat työtään tekevät."

Nykyinen avioliittolaki ei anna samansukupuolisille rekisteröidyille pareille samoja oikeuksia kuin avioliitossa oleville. Lisäksi kahden erillisen instituution ylläpito on turhaa. Lainmuutos ei maksa mitään verrattuna mainitsemaasi vaalipiirijaon muuttamiseen.
tero p.

#4395 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

29.03.2013 16:17

#4387: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

pazkanmarjat, jotkut aatelistokysymykset eivät kiinnosta ketään. Yhdentekevä juttu.

 

Sen sijaan homoasia ei tunnu olevan mikään yhdentekevä juttu yhteisössämme (esim. julkinen keskustelu, lakialoite, kansalaisaloite, homoillat sun muut joukkopaot kirkosta, tämäkin adddddressi). "Muodollisudestaan" huolimatta homokysymys ei ole yhdentekevä ja mitätön pikkujuttu.


Vieras

#4396 Re: Re: Just sulle:

29.03.2013 16:18

#4393: - Re: Just sulle:

Itse olen havahtunut allekirjoittamaan adressin ja varmistamaan allekirjoitukset useiden ystävieni ja sukulaisteni puolesta. Olen varma, että he yllättyvän iloisesti saadessaan tästä tiedon.

Jochanan

#4397

29.03.2013 16:20

"Ja ihmettelen mistä tämä Iran vertaus oikein tulee."

Ilmoitit haluavasi kaikkien lakien perustuvan uskontoon, joten Iran on ihannevaltiosi. Myös kuolemantuomio johtuu uskonnosta, joten totta kai hyväksyt sen.
tero p.

#4398 Re: Re: Re: Just sulle:

29.03.2013 16:23

#4396: - Re: Re: Just sulle:

Kannattaa myös liittää heidät Suomen Sisuun ja ottaa heidän nimissään pankkilainaa (Jumalan avullahan kaikki on mahdollista), kyllä siitä riemu repeää :)


Vieras

#4399 Re: Avioliitto on miehen ja naiden välinen liitto

29.03.2013 16:24

#4391: Se on juuri näin - Avioliitto on miehen ja naiden välinen liitto 

Useimmilla ei ole mitään homojen liittoja vastaan ja eikä myöskään sitä vastaan, että homoja kohdellaan tasaarvoisesti lain edessä. Homojen avioliitot on se mikä tässä kiikastaa. Jätetään avioliitto miehen ja naisen väliseksi ja kirjoitetaan homoliittolaki, jolla turvataan homoille samat oikeudet ja velvollisuudet kuin avioliitossa oleville.

Lyhyesti ja ytimekkäästi kaikki oleellinen summattu kahteen lauseeseen. Hyvä!

Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto. Homoliittolaki kirjoitettakoon homoille.

 


Vieras

#4400 Re:

29.03.2013 16:27

#4394: Jochanan - Nykyinen avioliittolaki ei anna samansukupuolisille rekisteröidyille pareille samoja oikeuksia kuin avioliitossa oleville. Lisäksi kahden erillisen instituution ylläpito on turhaa.

Miksi pitäisi antaa? Ei homot voi synnyttää, vaikka se kirjattaisiin lakiin. Eroja ihmisissä on monenlaisia, samoin ihmisten parisuhteissa. Jos avioliitto ei voi pysyä avioliittona, on se kumma.