Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Jochanan

#4394

29.03.2013 16:16

"Niin mutta muodollisesti aatelistoa ei oe lakkautettu.Minusta aateli on varsin verrattava tähän avioliittoon koska molemmissa on kyse muodollisista asioista.Meillä on edelleen voimassa ritarihuoneen järjestyslaki joka määrää siitä kenen nimi tulee kirjoittaa aateliskalenteriin.Avioliiton ulkopuolella syntyneiden asten kirjaaminen aateliskalenteriin on suomessa edelleen laitonta."

No onpa sulla ongelmat.

"Sukupuolineutraali avioiittolaki jos mikä on keinotekoinen tasa arvo ongelma.Ai ei maksa avioliittolaki.ilmaiseksiko oikeusministeriön virkamiehet ja kansanedustajat työtään tekevät."

Nykyinen avioliittolaki ei anna samansukupuolisille rekisteröidyille pareille samoja oikeuksia kuin avioliitossa oleville. Lisäksi kahden erillisen instituution ylläpito on turhaa. Lainmuutos ei maksa mitään verrattuna mainitsemaasi vaalipiirijaon muuttamiseen.

Vastaukset


Vieras

#4400 Re:

2013-03-29 16:27:03

#4394: Jochanan - Nykyinen avioliittolaki ei anna samansukupuolisille rekisteröidyille pareille samoja oikeuksia kuin avioliitossa oleville. Lisäksi kahden erillisen instituution ylläpito on turhaa.

Miksi pitäisi antaa? Ei homot voi synnyttää, vaikka se kirjattaisiin lakiin. Eroja ihmisissä on monenlaisia, samoin ihmisten parisuhteissa. Jos avioliitto ei voi pysyä avioliittona, on se kumma.