Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

fundis

#4226 Re: tero p.

29.03.2013 01:57

#4224: tero p. - tero p.

Jeesus on sen jo tehnyt. En ole yhtä hyvä kuin Hän, pitäisin kyllä paikkani :) onneksi kysymys on täysin 'mahdoton'.

Vieras

#4227 Mitä oikeesti on menossa

29.03.2013 01:57

Homolehdessä v. 1987 julkaistu ohjelma
Tästä käy ilmi homoseksuaalisuuden kannattajien oma agenda sen suhteen, miten homopropagandaa tulisi parhaiten levittää. Tämä ohjelma on Gaid-homolehden marraskuun numerosta v. 1987. Kaikki ohjelman kohdat ovat toteutuneet.

-

1. Homoudesta puhuttava kovaa ja usein mediassa eli tehotoisto (perinteinen manipulaation keino.)
2. Konservatiivisten kirkkojen katsannot muutettava ja tuettava homomyönteistä teologiaa.
3. Kirkkojen moraalinen arvovalta murennettava.
4. On vedottava tieteeseen ja julkiseen mielipiteeseen vaikka ilman perusteita.
5. Homojen on tietoisesti otettava uhrin asema vaikka ovat haastajia.
6. On vedottava kaikessa syrjintään samoin kuin metodisesti maahanmuuttajat rasismiin.
7. Homot on kuvattava positiivisesti.
8. Vastustajat on leimattava : Asiallisilla perusteilla ei väliä.
9. Homouden arvostelijat on saatettava huonoon valoon.
10. Homofobia ( sairaalloinen pelkotila= fobia ) propagandatermin käyttö. Sillä saadaan vastustaja leimattua erittäin syrjivällä tavalla Vastustaja ei enää vakavasti otettava.
11. Perinteiset instituutiot on vallattava sisältäpäin: koulu, kirkko, media.

Lähde: GAID-niminen homolehti 11/1987 USA Artikkeli: The Overholingt The Straight America by Marshall Chirck.

Vieras

#4228 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

29.03.2013 01:58

tero p.

#4229 Re: Re: tero p.

29.03.2013 02:01

#4225: Heikki - Re: tero p.

Saadaan? Kunhan ensin täytetään muutama pikkuinen (ja minulle mahdoton) ehto... kuulostaa pikemminkin kiristykseltä.

tero p.

#4230 Re: Re: tero p.

29.03.2013 02:03

#4226: fundis - Re: tero p.

Niinpä, (kristinuskon kuvaamaa) Jumalaahan ei ole.

 

Ajattelin vain ajatusleikkinä. Kun aika usein kuulee kristityiltä että ihan lähimmäisenrakkaudesta he vaan sanomaa levittävät. Mutta kappas vaan, eipä sitä rakkautta olekaan sitten tarjolla, edes kuvitteellisesti, silloin kun sillä olisi yhtään mitään merkitystä. Eli, taivaspaikka silmissähän sitä kristityt hommaansa vain tekevät. Se siitä pyyteettömyydestä :)

fundis

#4231 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

29.03.2013 02:06

#4228: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Elämä 'taivaassa' on ihan erilaista, kuin täällä maanpäällä. Se on sellaista, jota kannattaa odottaa. Kovin tarkkaan Raamattu ei sitä valota, mutta ymmärrykseni mukaan Jumalan läheisyys on niin ihana kokemus, että sitä kannattaa tavoitella jo täällä maan päällä uskovana. Eräs läheiseni on kokenut Jeesuksen rakkauden valon lähellään ja se on hänen elämänsä ihanimpia kokemuksia.

fundis

#4232 Re: Re: Re: tero p.

29.03.2013 02:12

#4230: tero p. - Re: Re: tero p.

Vastasin vain totuudenmukaisesti, kuvitellen että se olisi mahdollista. Miksi uhraisin taivaspaikkani, kun Jeesus tuli taivaasta tänne alas kärsimään kaikkien puolesta, että kaikilla olisi mahdollisuus päästä taivaaseen, sinullakin. En tekisi sitä lastenikaan vuoksi, jokaisen oma tehtävä on tehdä ratkaisunsa suhtautumisestaan Raamatun sanomaan.

fundis

#4233 Re: Re: Re: tero p.

29.03.2013 02:17

#4230: tero p. - Re: Re: tero p.

Itse asiassa meidän uskovien tulisi omalla elämällämme todistaa paremman todellisuuden olemassaolosta. Tällainen suusanallinen todistaminen ei ole kovinkaan tehokasta, eikä edes kovin tarpeellista, ainoastaan silloin kun joku kysyy, pitää olla valmis kertomaan.

tero p.

#4234 Re: Re: Re: Re: tero p.

29.03.2013 02:39

#4232: fundis - Re: Re: Re: tero p.

Niin no, muista sitten ettet käytä lähimmäisenrakkautta perusteluna kun joku kysyy miksi levität sanaa (mitä muuten Jeesus käski tehdä, 'todistaa' hänestä sanallisesti, ainakin Raamatun mukaan). Sanot vaan suoraan että jutustelet Jeesuksesta muttet muistuta yhtään edustamaasi tahoa eli siis sitä Jeesusta joka sentään oli ainakin tarinoiden mukaan valmis  ottamaan kaikenlasta roskaa päälleen, ja että haluat vaan ikuista nautintoa. Eli palkkion perässä olet vaan onneton.

 

Edes lapsillesikaan? Mulkku.


Vieras

#4235

29.03.2013 02:59

Miten olisi jos muutetaan rekisteröityä parisuhdetta niin että se sisältää kaikki oikeudet mitä homot haluaa jopa sen adoption (ei hedelmöityshoitoja) ja muutetaan kaikki Suomen lomakkeet ja kaavakkeet sellaiseksi ettå raksi ruutuun jos olet joko avioliitossa tai rekisteröidyssä parisuhteessa. Ketään ei sillon syrjitä kaavakkein tai oikeuksin. Everybody happy?

Hedelmöityshoitoja en toistaiseksi haluaisi myöntää koska ei ole mielestäni aikuisen tehtävä päättää että lapsella ei ole mahdollisuutta isään. Jo syntyneet lapset mielestäni voisi kuitenkin pelastaa vaikka sieltä afrikasta.
Jeesuksen opetuslapsi, Pyhän Hengen ohjauksessa

#4236 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

29.03.2013 07:16

#4214: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Jumala rakastaa kaikkia ihmisiä, mutta syntiä Hän vihaa. Hän haluaa pelastaa jokaisen ihmisen kadotukselta. Kuitenkin jokainen saa tehdä valintansa ihan itse, mitä tietä aikoo kulkea.  Jokaisella on oma etsikkoaikansa.

Jos et vielä ole katsonut täällä "mainostettuja" Amightywindin profetia - varokaa suuren ahdistuksen aika on hengenvedon päässä, julkaistu 3.8.2012,  ja Angelica Zambranon 2 nd experience Heaven and Hell, julkaistu 9.4.2012, videoita, kehottaisin sinua tutustumaan niihin, ennenkuin teet päätöksesi, koska kuolema vain sinetöi sinun tekemäsi päätöksen, eikä asiaa voi sen jälkeen enää muuttaa, vaikka kuinka haluaisit.  Moni ajattelee tekevänsä päätöksen sitten joskus myöhemmin, ehkä kuolinvuoteella sen sitten ehtii tekemään... Herralla on valta ottaa meidän elämämme pois vaikka seuraavassa hetkessä.  Sitten se on liian myöhäistä.

Tiedän, että Taivas ja Helvetti ovat olemassa, koska olen tehnyt matkaa Herran seurassa kohta viisi vuotta. Herra on opettanut minulle asioita Pyhän Henkensä kautta.


Vieras

#4237 Re: Re: Epäonnistunut olkinukkekortti

29.03.2013 08:28

#4094: Katri - Re: Epäonnistunut olkinukkekortti 

Kyllä vain olen. Itse asiassa en ole muunlaisia kommentteja täältä vielä löytänytkään. Keskustelussa pitäisi olla kyse siitä, pitäisikö lakia muuttaa niin, että homoseksuaaleilla olisi oikeus avioitua oman puolisonsa kanssa vai ei.

Et kuitenkaan Katri huomannut katsoa peiliin kun kyhäsit olkinukkesi???

Kyse on juuri siitä että homoseksuaaleilla on jo nyt oikeus rekisteröityyn parisuhteeseen ja voivat halutessaan kehitellä tämän suhteen vahvistamiseksi ja ns. ”puolisonsa” kanssa elämisen olemukseksi oman tyylisen liittomuodon. Homouden kiihkeiden puolustelijoiden (ei välttämättä itse homojen) julkisuudessa vyöryttämä pakkosyöttö, ettei homoilla olisi muka samoja oikeuksia kuin heteroilla, on siis täyttä puppua ja saman loppuunkuluneen mantran hokemista joka ei pidä paikkaansa.

Avioliitto sen sijaan on täysin eri asia, jota ei voi eikä saa sekoittaa homoliittoihin, eikä homoliittoja avioliittoihin. Kaksi eri yhteensovittamatonta asiaa, joiden molempien määritelmät ovat erilaiset ja toisistaan poikkeavat.

Avioliitto-instituution substanssina on historian saatossa aina ollut ja tulee vast’edeskin aina olemaan yhden miehen ja yhden naisen välinen liitto, jonka määritelmä ei muutu. On pystyttävä hyväksymään se tosiasia, että yhteiskunnassamme tulee aina olemaan joitain muuttumattomia perusasioita.

On täysi mahdottomuus, että jonkun pienryhmittymän päähänpinttymän johdosta ja jonkun kansalaisaloitteen nimienkeruulla voitaisiin kuvitella lähteä muuttamaan esim. Suomen perustuslain sisältöä, eduskunnalle määriteltyä muotoa, tai kirkkolaitoksen institutionaalisen aseman muotoa muuksi kuin mitä ne ovat ja miksi ne on aikoinaan määritelty (vaikka yhteiskunnassamme muita muutoksia jatkuvasti tapahtuukin).


Vieras

#4238 Re: Mitä oikeesti on menossa

29.03.2013 08:30

#4227: Vieras - Mitä oikeesti on menossa

Vai että oikein GAID-lehdestä

 

Tyrsk

Jarkke K

#4239

29.03.2013 08:31

Siunattua ja rauhaisaa Pitkäperjantaita! Ei välitetä herjaajien lyönneistä, parempi on Jeesuksen toimintatapa, hän ei nostanut kättään pahoinpitelijöitään vastaan vaan antoi henkensä kaikkien puolesta!
"Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että antoi ainokaisen (alkukielessä ainosyntyisen) Poikansa, että ei kukaan joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen vaan saisi iankaikkisen elämän" (Joh. 3:16)

Vieras

#4240

29.03.2013 08:40

Jos olis vain homopareja, niin ihmiset olis kuollu sukupuuttoon ajat sitten.
Vain mies ja nainen saavat lapsen yhdessä aikaiseksi, siksi vain heille avioliitto.
Homot ja lespot asukoon kuten tykkää. Rekisteröiminen riittäköön, sillä hyvät ystävätkin voivat rekisteröidä näinollen ystävyytensä "liitoksi" ja saada perimysoikeuden toisistaan, mikäli eivät ole avioliitossa.

Vieras

#4241

29.03.2013 08:44

Perusarvoja on kunnioitettava. Äiti, isä ja lapset ovat yhteiskunnan ydin eli perhe. Marginaaliryhmille on annettu ymmärtämystä ja oikeuksia. Nyt ne pyrkivät murentamaan enemmistön tärkeimpiä elämänarvoja. Lainsäädäntöä on suunnattava rajoittavampaan suuntaan jos vähemmistöihin lukeutuvat eivät itse ymmärrä omaa tilaansa.
veritas

#4242 Re: Re: Re: tero p.

29.03.2013 08:49

#4230: tero p. - Re: Re: tero p. 

Puhun 27 v. kokemuksella: Jeesus on todellinen Persoona eikä mikään "mielikuvitusolento" kuten jotkut ateistit yrittävät väittää. Olen kokenut itse omakohtaisesti kuinka Hän puhuu useallakin tavalla minulle. Hän on myös puhunut minun kauttani muille. Tiedän tämän olevan totta, eikä sitä totuutta muuta miksikään vaikka kuinka sinä tai joku muu pilkkaisi kristinuskoa.

Voltaire, joka eli 1700-luvulla, pilkkasi pappeja ja Raamattua.Hän mm. väitti että 100 v. hänen kuolemansa jälkeen maailmassa ei olisi enää yhtään Raamattua koska sivistys/tiede yms. tekisi sen turhaksi. Totuus on täysin toinen: tänä päivänä Raamattuja tai sen osia on maailmassa miljardeja kappaleita. Raamattu on aivan omassa luokassaan jos katsotaan painoslukuja, mikään muu kirja ei yllä edes lähellekään Raamattua. 

Heikki

#4243 Re: Re: Re: tero p.

29.03.2013 08:58

#4229: tero p. - Re: Re: tero p. 

 

Jos joku haluaa antaa sinulle syntymäpäivä lahjan, mutta koska et halua sitä avata, niin jätät lahjan avaamatta? Miksi luulet että lahjan avaaminen olisi sinulle mahdotonta?
Heikki

#4244 Re: Re: Re: Epäonnistunut olkinukkekortti

29.03.2013 09:07

#4237: - Re: Re: Epäonnistunut olkinukkekortti 

 

>>>...kuvitella lähteä muuttamaan esim. Suomen perustuslain sisältöä...<<< Kristinuskoon pohjautuvia lakeja on jo nyt muutettu rajusti. Sukupuolettomalle liitolle hyväksynnän osoittaminen tuhoaisi tämän yhteiskunnan lopullisesti rappioon asti, jonka jälkeen Jumala puuttuu peliin. Dan 7:25-27 Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä. Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi. Sitten oikeus istuu tuomiolle, ja hänen valtansa otetaan pois ja hävitetään ja tuhotaan loppuun asti. Ja valtakunta ja valta ja valtakuntien voima kaiken taivaan alla annetaan Korkeimman pyhien kansalle. Hänen valtakuntansa on iankaikkinen valtakunta, ja kaikki vallat palvelevat häntä ja ovat hänelle alamaiset."
Heikki

#4245 Re: Mitä oikeesti on menossa

29.03.2013 09:15

#4227: Vieras - Mitä oikeesti on menossa 

 

Täällä on toinenkin adressi, jossa on vetoomus lakialoiteteen puolesta homopropagandan kriminalisoimiseksi. Lisäisitkö kertomasi tiedon sinne?
Heikki

#4246 Re: Re: Re: tero p.

29.03.2013 09:26

#4230: tero p. - Re: Re: tero p. 

 

>>>>Niinpä, (kristinuskon kuvaamaa) Jumalaahan ei ole. Ajattelin vain ajatusleikkinä. Kun aika usein kuulee kristityiltä että ihan lähimmäisenrakkaudesta he vaan sanomaa levittävät. Mutta kappas vaan, eipä sitä rakkautta olekaan sitten tarjolla, edes kuvitteellisesti, silloin kun sillä olisi yhtään mitään merkitystä. Eli, taivaspaikka silmissähän sitä kristityt hommaansa vain tekevät. Se siitä pyyteettömyydestä :)<<<<< ___________________ Kyse on paremminkin velvollisuudesta, sen jakamisesta mitä itse on saanut: Hesekiel 3:17-21 "Ihmislapsi, minä olen asettanut sinut Israelin heimolle vartijaksi. Kun kuulet sanan minun suustani, on sinun varoitettava heitä minun puolestani. Jos minä sanon jumalattomalle: sinun on kuolemalla kuoltava, mutta sinä et häntä varoita etkä puhu varoittaaksesi jumalatonta hänen jumalattomasta tiestänsä, että pelastaisit hänen henkensä, niin jumalaton kuolee synnissänsä, mutta hänen verensä minä vaadin sinun kädestäsi. Mutta jos sinä varoitat jumalatonta ja hän ei käänny jumalattomuudestansa eikä jumalattomalta tieltänsä, niin hän kuolee synnissänsä, mutta sinä olet sielusi pelastanut. Ja jos vanhurskas kääntyy pois vanhurskaudestansa ja tekee vääryyttä ja minä panen kompastuksen hänen eteensä, niin hän kuolee - kun et sinä häntä varoittanut, niin hän synnissänsä kuolee, ja vanhurskautta, jota hän oli harjoittanut, ei muisteta - mutta hänen verensä minä vaadin sinun kädestäsi.,Mutta jos sinä vanhurskasta varoitat, ettei vanhurskas tekisi syntiä, ja hän ei tee syntiä, niin hän totisesti saa elää, koska otti varoituksesta vaarin, ja sinä olet sielusi pelastanut."

Vieras

#4247

29.03.2013 09:33

Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto!

Vieras

#4248

29.03.2013 09:44

Raamattu ei kerro että homot ja lespot ovat synnynnäisiä vaan raamattu sanoo että he valsivat saman sukupuolen lukekaa raamatua mitä raamattu tähänsanoo PAAVALIN KIRJE ROOMALAISILLE luku1:jae22-32 jos sinulla ei ole raamatua kirjoita google saat vastauksen

Vieras

#4249

29.03.2013 10:14

On itsestään selvää, että avioliitto on mahdollinen vain miehen ja naisen välillä.

Vieras

#4250 Re:

29.03.2013 10:15