Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#4051 Re: Re: Re: Re: ADRESSIA ETEENPÄIN

28.03.2013 20:36

#4042: luonto - Re: Re: Re: ADRESSIA ETEENPÄIN

Sinä sen sanoit JUMALAN KUVAKSI EI JUMALAKSI.

Kun Jumala loi hän sanoi että Se oli sangen hyvää. Jumala ei luonut ihmisiä elukoiksi vaan hallitsemaan ja tekemään hyvää ja kestävää. Sanassa Jumala kehoitti ihmistä tekemään terveitä ja luonnollisa asiota ei elämää tuhoavia asioita. Homouskin on jyrkästi vastoin Raamatun ohjeita. Se on haureutta ja kapinaa Jumalaa vastaan. Missään maassa homous ei ole tuonut kuin tuskaa ja ongelmia koko kansakunnan päälle. Kukaan ei saa siitä tulemaan tervettä ja luonnollista kehitystä kellekkään. Ainostaan se lisää tuskaa, aidsia, hiviä ja tuhoa ihmisyydessä ja elämässä.

MIKSI TÄLLAISTA EDES JOKU KEHTAA ALOITTEEN MUODOSSA ESITTÄÄ. SAIRASTA KEHITYSTÄ.


Vieras

#4052 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tätä mieltä...

28.03.2013 20:36

#4041: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tätä mieltä...

''Käsitys Jumalasta kolmena persoonana – Isänä, Poikana ja Pyhänä Henkenä – on kristinuskon kulmakivi ja keskeinen opillinen ero kristinuskon ja muiden monoteististen uskontojen välillä'' = suora lainaus vikipediasta.


Vieras

#4053

28.03.2013 20:41

Kyllähän siellä Raamatussa on Pahoja ihmisä Enemmän kuin hyviä Ne naiset vanhassatestamentissä juottivat isänssä Silloin oli jo kymmenen käskyä Jumala antanut Eivät he uskoneet käskyjä Ja rukoileet Jumalaa Tulihan se vedenpaisumus ihmisten pahojentekojentähden eivätkä uskoneetNooa nauroivat vaan Niin kuin nytte Jeesuksen tulo on lähellä Ei moni usko Jeesuksen paluseen Vielä ihmetellään miksi Jumala sallii Jos homot ja lespot hyväksytään sehän on sitte sielunviholliselle P voitto sillä on kiire eksyttää valitutkin


Vieras

#4054 Evankelisen Allianssin adressin virallinen mainos

28.03.2013 20:45

Sait yllätyksen numero 7
IlmainenYllatys.com
Tarkasta saamasi yllätys tästä!
Rikottu ruukku

#4055 Jos kuka ei välttämättä halua niitä, tämän pahan vallassa olevan,…

28.03.2013 20:47

vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimivan onnettomuuksikseen / tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan touhuista ja politiikasta, niihin luomakunnalle tuhoksi ja ihmiskunnalle turmeluksi, sekä kärsimyksiksi koituneisiin ja koituviin mukautumista / osallisuudessa elämisen, = niiden pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi seuraamusten SYIHIN (kaikki vääryys), EPÄ oikeuden mukaisiin laittomuuksiin osallisuuden syystä, niitä tuomioksi / kärsimyksiksi onnettomuuksia ja pahoja sairauksia, tai muita ikäviä, eritavoin kipeää tekeviä / tuskaa ja kärsimystä tuottavia / aiheuttavia, syystä seuraamuksia osakseen ja kohdalleen…

Niin on korkea aika alkaa vaihtamaan puolta, siltä tuomiokseen palvelevalta, kaikille hyväksi olevan, kaikkia kohtaan Totuuteen perustuvan, Laillisen Oikeuden mukaisuuden Ruhtinaan, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa opetusten ja ohjeiden perustalle ja mukaiselle, vaihtoehto puolelle ja tielle. Sille Raamatun UT mukaiselle. Jossa se kaikille hyväksi, turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistava ja takaava, Oikein elämän ja toimimisen / vaikuttamisen suunta ja tie on perille, kaikessa täydellisyys, asti riittävästi viitoitettu.

Kristuksen Jeesuksen nimessä muistuttaen ja valistaen. Puolustaja Pyhä henki, joka Totuuden henki, / vähäisen, valkeudeksi / herätykseksi työhön kutsutun palvelijansa.
Meikä

#4056 Re: Re: Avioliitto on avioliitto on avioliitto ja.....

28.03.2013 20:48

#4049: Timppa - Re: Avioliitto on avioliitto on avioliitto ja.....

Totta maar se on minun omaa "keksintöäni", koska en heittele täällä nk. raamattuoppia kenenkään niskaan. Tulkintaa on tässä kohta luettu enemmän kommentointeina kuin todellisina allekirjoituksina. Painotan siis, todellisina.


Vieras

#4057 Epäonnistunut olkinukkekortti

28.03.2013 20:59

#4036: Katri - Re: Re: Re: Re: Tätä mieltä... 

Toiset ihmiset ovat aika veitikoita. Oletko pannut merkille kuinka tässäkin adressissa on sellaisia kommenttien kirjoittajia, jotka yrittävät tarkoituksenhakuisesti hämmentää  muita kärjistäessään selvät asiat nokkelalla tavalla, älykkäästi suunnitelluksi tahallisesti vääristellyksi karikatyyriksi?

Oli ikävää huomata että sinun kommenttisi osoitti argumentointisi olevan tällä tasolla.  Puhdas olkinukke-argumentointisi, jääköön omaan arvoonsa.

luonto

#4058 Re: Re: Re: Re: Re: ADRESSIA ETEENPÄIN

28.03.2013 21:01

#4051: - Re: Re: Re: Re: ADRESSIA ETEENPÄIN

Roskaa. Puhut vastoin sekä Jeesusta että Vanhaa Testamenttia!

 

34 Jeesus vastasi: "Eikö teidän laissanne sanota: 'Minä sanoin: te olette jumalia.'? 35 Niitä, jotka saivat Jumalan ilmoituksen, sanotaan siis jumaliksi, eikä pyhiä kirjoituksia voi tehdä tyhjäksi.

Joh.10

 

Voisitko muuten kertoa mitä ovat nämä maat joille on koitunut tuskaa ja ongelmia homoudesta?

 

 

Se kyllä pitää myöntää että näillä kristityillä "Juamlan kuvilla" ja heidän Jumalallaan on kyllä jotain yhteistä: molempien kirjoitustuotokset ovat sekavaa, faktoja raiskaavaa ja käsittämätöntä roskaa.

suurhomo

#4059 Re: Re: Re: Re: Re: ADRESSIA ETEENPÄIN

28.03.2013 21:04

#4044: Timppa - Re: Re: Re: Re: ADRESSIA ETEENPÄIN

 

Entäs hedelmättömien parien liitot? He eivät siis tuon avioliiton määritelmän vuoksi saisi mennä naimisiin. Ja oletko muuten tullut ajatelleeksi että ihmiset pystyvät lisääntymään ilman papin aamentakin? Tekivät sitä jo yli 200 000 vuotta ennen kristiuskon keksimistä!

luonto

#4060 Re:

28.03.2013 21:05

#4043: -

 

Mitä vikaa eläimissä on?

 

Ja muuten, huonomminkin voisi mennä, sitä voisi olla ihmisen tasolla! Yäk!

taku

#4061 Re:

28.03.2013 21:05

#4034: Jochanan -

jumalalla tarkoitetaan jotain henkiolentoa joka onmahtava ja vaikuttaa meihin ihmisiin esim kreikkalaiset uskoivat ettäposeidon hallitsimeriä hän päätti millainen sää merellä on Ares saattoi vaikutta sotiin toisin sanoen hä päätti kuka sodassa voittaa.

Sen sijaan Jumalalla isolla J llä tarkoitan tai tarkoitetaan uskoa KAIKKIVALTIAASEEN LUOJAAN!Juuri tämä kaikkivaltius erottaa juutalaisten kristittyjen ja muslimien Jumalan  näistä pienenn j n jumalista esim Vishnusta Shivasta poseidonista Ahdista ym

taku

#4062 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tätä mieltä...

28.03.2013 21:10

#4052: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tätä mieltä...

Aivan mutta tässä on kyse siitä millainen Jumalan ajatellaan olevan.Kristityillä ja muslimeilla on sama Jumala mutta meidän käsityksemme siitä millainen hän on poikkeavat toisistaan.Vähän samaan tapaan kun minulla on kaksi siskoa joilla on HYVIN ERILAINEN käsitys siitä millainen minä olen


Vieras

#4063

28.03.2013 21:12

Sen sijaan Jumalalla isolla J llä tarkoitan tai tarkoitetaan uskoa KAIKKIVALTIAASEEN LUOJAAN! -

Olet väärässä; kyse on kieliopista. Monoteististen uskontojen Jumala on erisnimi. Lisäksi Poseidon on erisnimi, joten se kirjoitetaan isolla alkukirjaimella.
Timppa

#4064 Re: Re: Re: Re: Re: Re: ADRESSIA ETEENPÄIN

28.03.2013 21:15

#4059: suurhomo - Re: Re: Re: Re: Re: ADRESSIA ETEENPÄIN

Hienoa, että kysyit. Asia on vaivannut minua ja on mukava kuulla toisiakin näkökulmia. Jos haluaa lapsia ei kannata mennä naimisiin hedelmättömän kanssa. Ja jos hedelmättömyys ilmenee vasta avioitumisen jälkeen liitto voidaan haluttaessa purkaa niin, että hedelmällinen on vapaa menemään naimisiin toisen hedelmällisen kanssa. Jos ei halua purkaa liittoa, niin sitten eletään yhteisymmärryksessä tästä lapsettomina.

Olet aivan oikeassa ihmisten lisääntymisestä, jopa ennen puhe- ja kirjoitustaidon kehittymistä, enkä muuta ole sanonutkaan. Papit ja aamenet ovat sinun lausumisiasi eivätkä minun.

Käviskös tällainen?

suurhomo

#4065 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ADRESSIA ETEENPÄIN

28.03.2013 21:22

#4064: Timppa - Re: Re: Re: Re: Re: Re: ADRESSIA ETEENPÄIN

Eiköhän.  :)

 

Itse vaan ajattelen ettei avioliitossa niinkään ole kyse lisääntymisestä tai ystävyydestä vaan laillisista oikeuksista mitkä avioliiton myötä sen muodostajille myönnetään. Sen takia on lopulta yhdentekevää lisäännytäänkö liitossa vai ei, kyse on pikemminkin perinnöstä, nimipolitiikasta ja oikeuksista jälkikasvuun jos sitä jostain ilmaantuu.

Rikottu ruukku

#4066 Nämä kaikille hyväksi Raamatun UT,...

28.03.2013 21:22

Kristuksen ja Jeesuksen ja / apostoliensa, Totuuden / kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisuuden mukaisiin opetuksiin ja ohjeisiin perustuvat ja mukaiset aloitukset ja vastaukset on niitä mustaa valkoisella olevia. Jotka ne valtuudet ja valtakirjan todistaa olevaksi. Eihän sitä mikään muu voi todistaa / osoittaakaan. Kun se että ovat täysin yhtä pitäviä Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa opetusten ja ohjeiden kanssa, jotka Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi mukaiset, ilmenee ja on luettavissa ja tutkittavissa siitä Raamatun UUDESTA testamentista…

Jota Kristuksen Jeesuksen ihmiskunnalle ansaitseman, UUDEN testamentin / liiton, Kaiken Luoja ja Omistaja Jumalan ARMON aikakauden aikaa nyt elämme jo vuotta 2013, mutta jo sen Jumalan ARMON aikakauden viimeisen sukupolven LOPUN aikaa. Enne tälle pahan vallassa olevalle vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimivalle onnettomuuksikseen / tuomiokseen palvelevalle maailmalle / ihmiskunnalle lopullisen tuomion alkamista.

Hetero

#4067 Re: Re:

28.03.2013 21:24

#4060: luonto - Re:

Jos sinun mielestäsi sanoilla 'eläimellinen' ja 'inhimillinen' ei ole mitään arvoeroa, kummastuttaa se minua suuresti.


Vieras

#4068 Päivitys fundiksille!

28.03.2013 21:26

140 871 varmennettua nimeä että näillä mennään! Kirjoitattehan varmasti sukunimen Mussolini isolla kirjaimella omaan adressiinne ;).

Ja kirjoitetaan muuten adressi, tiedoksi kaikille impivaaralaisille nettipersuille.
luonto

#4069 Re: Re: Re:

28.03.2013 21:28

#4067: Hetero - Re: Re:

Minua taas kummastuttaa että sanalla 'inhimillinen' on jotenkin positiivinen ja hyvä arvolataus. Siis tällä ihmiskunnan historialla!

Object..

#4070 Re: 1.Kor.6:9...

28.03.2013 21:30

Tuo ajatus, että Jumala kiroaa jotain, on jotenki paradoksaalinen

Vieras

#4071 Re: Päivitys fundiksille!

28.03.2013 21:31

#4068: - Päivitys fundiksille!

 

Yksi jae Raamatusta tekee (avioliittoa häpäisevän) adressinne vessapaperin arvoiseksi.

 

T: Terveet arvot omaava -ei perussuomalaisiin kuuluva- mies Oulusta.


Vieras

#4072

28.03.2013 21:34

allekirjoitettu.
Timppa

#4073 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ADRESSIA ETEENPÄIN

28.03.2013 21:36

#4065: suurhomo - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ADRESSIA ETEENPÄIN

Ymmärrän yskän. Avioliitto on kai juuri siksi julkinen sopimus, että perilliset tulisivat merkittyä oikein julkisiin rekistereihin mm. perillisinä, huollettavina, koululaisina yms. Nimipolitiikka on mielestäni yksi sotku kun sukunimi voi nykyään olla kumman puolison tahansa, tai kummankin tavuviivavirittelyineen. Minulle jäi vähän epäselväksi mitä tarkoitit oikeuksilla jälkikasvuun?

Olin odottanut kysymystä siitä mitä järkeä mielestäni on avioliitoissa, jotka solmitaan hedelmällisen iän jälkeen ja vastaukseni olisi ollut, että ei mitään. Silloin voisi soveltaa parisuhdelakia. Ilmeisesti tämä outo tapa on historiallinen jäänne ajoilta ennen parisuhdelakia, jolloin tällaista kultaisten vuosien ystävyyttä ei voinut muuten virallistaa.


Vieras

#4074 Kaikki allekirjoittamaan

28.03.2013 21:38

#4072: -

Allekirjoita toki lisää, koska nimiä ja osoitteita riittää.

fundis

#4075 Re: Päivitys fundiksille!

28.03.2013 21:38

#4068: - Päivitys fundiksille!

Täytyy myöntää, että tuloksenne on nopeasti noussut hyviin lukuihin. Oletan että kehä-kolmosen sisäpuolella asuva kansa on ollut suurin joukoin mukana, erityisesti nuoret aikuiset. Meidän, vastapuolen ongelmana ovat monien perinteisen avioliittokäsityksen kannattajien puuttuva 'nettiosaaminen' ja kokonaan puuttuva sähköpostiosoite. Tosin tuhat nimeä päivässä ei silti ihan huono tulos ole.