Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

taku

#4001 Re: Re:

28.03.2013 18:43

#4000: blah - Re:

Meillähän on tasa-arvo homot ei saa avioitua eikä heterot solmia rekisteröityä parisuhdetta.Tämä on samaa sarjaa kun ruotsalaiset tasa arvoihmiset vaatii miespuolisia lucianeitoja.Keskityttäisiin OIKEISIIN tasaarvo ongelmiin

blah

#4002 Re: Re: Re:

28.03.2013 18:48

#4001: taku - Re: Re:

Ihan mielenkiinnosta: miksi kukaan hetero haluaisi rekisteröityyn parisuhteeseen, kun sen lain tuoma suoja ja oikeudet on huonommat kuin avioliitossa? En minä ainakaan valitsisi niin, eihän siinä olisi mitään järkeä. Kirkon sotkeminen asiaan on hölmöä jo siksikin, että iso osa heteropareistakin menee muutoin naimisiin kuin kirkon siunaamana. Myös ateistit tai satanistit voidaan vihkiä aviopariksi kunhan ovat heteroita. Valtion on kohdeltava kaikkia tasapuolisesti, kirkko taas noudattaa omia lakejaan. Näiden tulisi erota toisistaan.

Jochanan

#4003

28.03.2013 18:54

"Meillähän on tasa-arvo homot ei saa avioitua eikä heterot solmia rekisteröityä parisuhdetta.Tämä on samaa sarjaa kun ruotsalaiset tasa arvoihmiset vaatii miespuolisia lucianeitoja.Keskityttäisiin OIKEISIIN tasaarvo ongelmiin"

Tuo on täyttä puppua. Mikään ei estä heteroa menemään rekisteröityyn parisuhteeseen omansukupuolisen henkilön kanssa. Voit olla aivan varma, ettei henkikirjoittaja tarkista seksuaalista suuntautumistasi, joten rohkeasti vain toimintaan.
taku

#4004 Re: Re: Re: Re:

28.03.2013 19:05

#4002: blah - Re: Re: Re:

Kysymykseen valtion kirkosta en ota mitään kantaa.Mutta tähän itse asiaan sanoisin että on syytä erottaa kaksi eri kysymystä tai ehkä kolmekin.Nimittäin kysymys siitä pitääkö homoparien saada samat oikeudet kuin heterojenkin.Eli toisin sanoen pitäisikö h eidän saada oikeus yhteiseen sukunimeen joka on itseasiassa ainoa ero avioliiton ja rekisteröidyn parisuhteen välillä.Minun puolestani he voivat saada sen jos se tekee heidät onnellisiksi.Se vaan ei tunnu heitä kiinnostavan.Jos olisivat hallitusneuvoitteluissa tätä oikeutta pyytäneet se olis mennyt läpi ku vettä vaan.Kukaan ei siis vastusta sitä että he saisivat oikeuden yhteiseen sukunimeen.Se mistä ollaan eri mieltä pitääkö avioliitto muuttaa sukupuolineutraaliksi homopareille voidaan taata sama oikeudet kuin heteropareille ILMAN  että kajotaan avioliittolakiin.Heitä vaan ei tunnu tuo sukunimi kiinnostavan.Sitten kolmas juttu on tuo adoptio oikeus.siihen minulla ei ole kantaa mutta siinä ei minusta ole oikeastaan kyse homoseksuaalisuudesta vaan lapsesta.En tiedä pitäisikö homojen saada adoptio oikeus mutta mitä ikinä päätetäänkään päätös tulee perustua lapsen etuun eikä mihinkään muuhun

taku

#4005 Re:

28.03.2013 19:06

#4003: Jochanan -

Kuten ei myöskään mikään estä homoa avioitumasta vastakkaista sukupuolta olevan kanssa

Jochanan

#4006

28.03.2013 19:10

"Kysymykseen valtion kirkosta en ota mitään kantaa.Mutta tähän itse asiaan sanoisin että on syytä erottaa kaksi eri kysymystä tai ehkä kolmekin.Nimittäin kysymys siitä pitääkö homoparien saada samat oikeudet kuin heterojenkin.Eli toisin sanoen pitäisikö h eidän saada oikeus yhteiseen sukunimeen joka on itseasiassa ainoa ero avioliiton ja rekisteröidyn parisuhteen välillä.Minun puolestani he voivat saada sen jos se tekee heidät onnellisiksi.Se vaan ei tunnu heitä kiinnostavan.Jos olisivat hallitusneuvoitteluissa tätä oikeutta pyytäneet se olis mennyt läpi ku vettä vaan.Kukaan ei siis vastusta sitä että he saisivat oikeuden yhteiseen sukunimeen.Se mistä ollaan eri mieltä pitääkö avioliitto muuttaa sukupuolineutraaliksi homopareille voidaan taata sama oikeudet kuin heteropareille ILMAN että kajotaan avioliittolakiin.Heitä vaan ei tunnu tuo sukunimi kiinnostavan.Sitten kolmas juttu on tuo adoptio oikeus.siihen minulla ei ole kantaa mutta siinä ei minusta ole oikeastaan kyse homoseksuaalisuudesta vaan lapsesta.En tiedä pitäisikö homojen saada adoptio oikeus mutta mitä ikinä päätetäänkään päätös tulee perustua lapsen etuun eikä mihinkään muuhun"

Kylläpä on lapsellista jorinointia. Ero avioliiton ja rekisteröidyn parisuhteen välillä on se, että ne ovat keinotekoisesti kaksi erillistä siviiliavioliittoinstuutiota, ja siviilisäätyä kysytään tilanteissa, jotka mahdollistavat syrjinnän.

"Jos olisivat hallitusneuvoitteluissa tätä oikeutta pyytäneet se olis mennyt läpi ku vettä vaan."
Ketkä olisivat pyytäneet?

"En tiedä pitäisikö homojen saada adoptio oikeus"

Vai et tiedä. Älä teeskentele.

sen edestään löytää

#4007 Ei kannata pilkata

28.03.2013 19:13

Teille vähättelijöille, jotka toivotatte Kristinuskolle kuolemista. John Lennon ateismin hengen ja maineen sokaisemana erehtyi sanomaan englantilaisessa lehtihaastattelussa Beatlesin olevan suositumpi kuin Jeesus: "Kristinuskon aika alkaa olla ohi. Se kutistuu ja katoaa. --- Me ollaan nyt suositumpia kuin Jeesus, enkä minä tiedä kumpi tulee ensin, rock'n'roll vai kristinusko". John Lennon ammuttiin 1980 ja kuusi brasilialaista nuorta ovat nähneet hänet helvetissä käydessään, kolkassa nimeltä "patojen laaksossa"

1.todistaja "Hän katsoi Herraa läpitunkevasti ja sitten hän alkoi huutaa ja kutsua Jeesuksen nimeä. Hän sanoi: ”Herra armahda! Herra anna minulle mahdollisuus! Herra vie minut pois tästä paikasta!” Mutta Herra Jeesus ei tahtonut katsoa häneen. Jeesus yksinkertaisesti vain käänsi selkänsä hänelle. Kun Jeesus teki näin, alkoi mies kirota ja pilkata Herraa. Tämä mies oli John Lennon, sa atanallisen ”The Beatles” bändin jäsen.John Lennon oli mies, joka pilkkasi Herraa elämänsä aikana. Hän väitti että kristinusko oli häviämässä ja että Jeesus Kristus tultaisiin unohtamaan kokonaan. Siitä huolimatta tämä mies on tänä päivänä Helvetissä ja Jeesus Kristus on elossa!! Kristinusko ei ole myöskään hävinnyt.

http://spiritlessons.com/Documents/7_Jovenes/Finnish_7_Youths_Hell.pdf

Älkääkä unohtako, että 1000-vuotinen Jeesuksen Kristuksen valtakunta on vielä tulematta, jolloin sheitana on kahlittu ja hänen joukkonsa tuhottu maan päältä. -Isä meidän rukous, "tulkoon sinun valtakuntasi"



Vieras

#4008 Re:

28.03.2013 19:18

#3896: -  

Homojen on turha kuvitella, että tällaisella vouhkaamisella jotain saavuttaisivat. Päin vastoin.
Päättäjät kantavat vastuun päätöstensä seurauksista! Kysymys ei ole todellakaan tasa-arvosta, jonka kaapuun homot ovat tavoitteensa kietoneet!

Niinpä! Kysymys ei ole todellakaan tasa-arvosta, vaan siitä että ratsastetaan tasa-arvon keppihevosella.

Kirkonkin kanta on; "että avioliitto on miehen ja naisen välinen suhde, eikä se loukkaa kenenkään yhdenvertaisuutta. "

(Kirkkohallituksen kansliapäällikkö Jukka Keskitalo tänään Aamulehden verkkoversion uutisessa otsikolla: Kirkon kanta avioliittoon on myös piispojen yhteinen kanta)

binuori

#4009 Tätä mieltä...

28.03.2013 19:20

Vaikka olen kristitty, niin olen ehdottomasti sitä mieltä että homoille kuuluu samat oikeudet mitä heteroillekin.
Joku oli kirjoittanut jollain palstalla: "Miksi homot haluavat naimisiin, kun avioliitto kerran perustuu Raamattuun? Eihän homot usko Jumalaan."
Tuo on mielestäni typerin väite ikinä. Olen ehdotomasti myös sitä mieltä, että myös homot voi olla uskovaisia ja uskoa Jumalaan - kaikilla pitää olla oikeus siihen.

dsds

#4010 Re: Ei kannata pilkata

28.03.2013 19:23

#4007: sen edestään löytää - Ei kannata pilkata

 

 

Ei jeesus, sun on pakko olla trolli, pliis, onhan niin, jooko jooko?!?!?!?


Vieras

#4011 Re: Tätä mieltä...

28.03.2013 19:23

#4009: binuori - Tätä mieltä... 

Vaikka olen kristitty, niin olen ehdottomasti sitä mieltä että homoille kuuluu samat oikeudet mitä heteroillekin.

Mitkä oikeudet???

Meikä

#4012 Rekisteröikää itsenne heterot!

28.03.2013 19:23

"Homoillakin on oikeus avioliittoon, jos avioituvat vastakkaisen sukupuolen kanssa."

Niin ja heteroilla oikeus nykyisin rekisteröityyn parisuhteeseen, kunhan rekisteröivät sen samaa sukupuolta olevan kanssa. Siitä nyt vaan maistraattiin, koska teillähän on "samat oikeudet" ja tasa-arvo.
binuori

#4013 Re: Re: Tätä mieltä...

28.03.2013 19:28

#4011: - Re: Tätä mieltä...

Oikeudet mennä naimisiin ja elää muutenkin samallalailla kuin heterot.


Vieras

#4014 Re: Tätä mieltä...

28.03.2013 19:30

#4009: binuori - Tätä mieltä...

Vain Jumalaan uskominen ei taida tehdä ihmisestä uskovaista, tärkeintä on uskoa Raamatun sanomaan.

Uskoo islamin kannattajakin omaan jumalaansa, eikä häntä kutsuta uskovaiseksi, eikä kristityksi edes.

Vlk

#4015 Koodeen paratiisissa

28.03.2013 19:30

#3977: -

Kyllä koodeeläisellä on oma valtakuntansa, se vaan ei näy vielä kartalla, mutta sitä ollaan jo hahmoteltu aika pitkälle. Tämän adressin takaa löytyy nyt jo oma läänijakokin: me uskovat ja te ateistihomot. Kyllä se etenee. Mm. kaikissa sote-pisteissä on tarkoitus laittaa hoitajat ja lääkärit jne. omiin omantunnon osastoihin. Siellä ei hoideta mm. homoja, lesboja, eikä muitakaan jotka raamattu kieltää heidän mukaansa.

 

Kyllä se on Paratiisi maan päällä!

binuori

#4016 Re: Re: Tätä mieltä...

28.03.2013 19:35

#4014: - Re: Tätä mieltä...

Totta. Siksi kirjoitinkin "...olla uskovaisia ja uskoa Jumalaan"


Vieras

#4017

28.03.2013 19:40

"Me ollaan nyt suositumpia kuin Jeesus, enkä minä tiedä kumpi tulee ensin, rock'n'roll vai kristinusko". John Lennon ammuttiin 1980 ja kuusi brasilialaista nuorta ovat nähneet hänet helvetissä käydessään, kolkassa nimeltä "patojen laaksossa""

Ei ole totta. Minä nimittäin kävin paratiisissa ja näin Lennonin alueella nimeltä Kissojen kehruunurmi.

Vieras

#4018 Re: Re: Re: Tätä mieltä...

28.03.2013 19:40

#4013: binuori - Re: Re: Tätä mieltä... 

"Oikeudet mennä naimisiin ja elää muutenkin samallalailla kuin heterot.

Jos homojen oikeudella "mennä naimisiin" tarkoitetaan avioliittoa, niin valitettavasti Avioliitto-instituutio on aikojen alusta perustettu vain yhden miehen ja yhden naisen väliseksi julkiseksi liitoksi, joka on varattu ainoastaan tällaista parisuhdetta varten ja johon ei ole enää tilaa lisätä mitään muuta määritelmää. Sorry.

Jos homot haluavat saada itselleen jonkin tämän kaltaisen julkisen liiton, heidän pitää keksiä sille joku muu sopiva nimi. Avioliitto on jo varattu nimi oman määritelmänsä osalta.

Tätä poikkeusta lukuunottamatta, homothan saavat jo nytkin koko ajan elää samalla lailla kuin heterot!


Vieras

#4019 Re: Re: Re: Re: Tätä mieltä...

28.03.2013 19:42

#4018: - Re: Re: Re: Tätä mieltä...

Kiitos kun olet noin lähimmäisenrakas kristitty ja sinua on sanalla: sorry!

Rikottu ruukku

#4020 Kaikkiko vain haluatte elää, toimia ja vaikuttaa tämän pahan vallassa…

28.03.2013 19:43

olevan, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta, luomakunnalle tuhoksi ja ihmiskunnalle turmeluksi, sekä kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi koituneen ja yhä pahemmin ja kipeämmin koituvasti toimivan, onnettomuuksikseen / tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan, ”piru” vieköön ja paha periköön, muista ja muusta niin väliä. = Kaikille pahaksi itsekkäästi elävän ja toimivan maailman / ihmiskunnan tuhoksi, ja hirmuiseksi maailman LOPUKSI, lopullisen tuomion kohtaloon vievän ja johtavien touhujen ja politiikan puolesta…

Kaikkea, kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Oikeaa ja hyväksi olevaa, Jumalan luomakunnalleen ja ihmiskunnalle asettamansa sanansa Lainalaisuutta / Laillisuutta, = Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvien / kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisuuden mukaisten opetusten ja ohjeiden mukaisuutta vastaan taistelevasti ja sotivasti. Johon kaikki, kaikille hyväksi Jumalan sanan, = Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa opetusten ja ohjeiden vastainen / laittomuus, ja sen pimeyden puolen ruhtinas teitä vie ja johtaa…

Koska olette antanut sille siihen vallan / valtuudet. Ja senhän se siksi mielellään ja nauttien tekeekin, koska sillä on siihen halu, ja kun olette antaneet sille siihen kaikki mahdollisuudetkin, ryhtymällä sen palvelijoiksi. Kaikille hyväksi Isä Jumalan ja Kristuksen Jeesuksen sijasta

Vieras

#4021 Re: Re: Re: Tätä mieltä...

28.03.2013 19:45

#4016: binuori - Re: Re: Tätä mieltä...

#4009: binuori - Tätä mieltä...

Vain Jumalaan uskominen ei taida tehdä ihmisestä uskovaista, tärkeintä on uskoa Raamatun sanomaan.

Uskoo islamin kannattajakin omaan jumalaansa, eikä häntä kutsuta uskovaiseksi, eikä kristityksi edes.

 

blah

#4022 Re: Ei kannata pilkata

28.03.2013 19:46

#4007: sen edestään löytää - Ei kannata pilkata

John Lennon ammuttiin 1980 ja kuusi brasilialaista nuorta ovat nähneet hänet helvetissä käydessään, kolkassa nimeltä "patojen laaksossa"

 

Tää oli ehkä paras ikinä :'D

joojo

#4023 Re: Re: Re: Re: Tätä mieltä...

28.03.2013 19:48

#4018: - Re: Re: Re: Tätä mieltä...

Tarkoitatko "aikojen alulla" Raamatun mukaista käsitystä historiasta? Sopiiko sitten kysyä miksi Raamatussakin esiintyy moniavioisuutta ja se on Jumalalle ihan ok?

 

Jos taas puhut avioliiton historiasta muuten kuin Raamatun pohjalta, saisiko jotain lähteitä? Olisi kiva tutustua avioliiton, moniaviosuuden ja yskiavioisuuden suhteisiin ihmiskunnan historiassa.


Vieras

#4024 Re: Re: Re: Re: Re: Tätä mieltä...

28.03.2013 19:48

#4019: - Re: Re: Re: Re: Tätä mieltä... 

 Miten lähimmäisenrakkaus liittyy noihin tosiasioihin??

tsih

#4025 Re: Re: Re: Re: Re: Tätä mieltä...

28.03.2013 19:55

#4023: joojo - Re: Re: Re: Re: Tätä mieltä...

Luuletko, että nämä "aikojen alusta" saarnaajat ymmärtävät puhuvansa mitä sattuu. Kun ei ole vaivauduttu lukemaan mitään muuta kuin Raamattua ja sitäkin vähän miten sattuu. Minusta avioliitto voitaisiin jättää muuten kuin kirkollisin menoin vihityille ja kirkko voisi keksiä oikeasti oman vain heteroille tarkoitetun suhteen, liiton, mitä nyt ikinä haluavatkaan. Sinällään hölmöä, että avioliittoa perustellaan jatkuvasti Raamattuun vedoten, vaikkei kirkko eikä se Raamattu ole millään lailla pakollinen osio naimisiin mennessä. Naimisiin pääsee tällä hetkellä vaikka satanisti jos sattuu olemaan hetero.