Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Rikottu ruukku

/ #4055 Jos kuka ei välttämättä halua niitä, tämän pahan vallassa olevan,…

28.03.2013 20:47

vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimivan onnettomuuksikseen / tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan touhuista ja politiikasta, niihin luomakunnalle tuhoksi ja ihmiskunnalle turmeluksi, sekä kärsimyksiksi koituneisiin ja koituviin mukautumista / osallisuudessa elämisen, = niiden pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi seuraamusten SYIHIN (kaikki vääryys), EPÄ oikeuden mukaisiin laittomuuksiin osallisuuden syystä, niitä tuomioksi / kärsimyksiksi onnettomuuksia ja pahoja sairauksia, tai muita ikäviä, eritavoin kipeää tekeviä / tuskaa ja kärsimystä tuottavia / aiheuttavia, syystä seuraamuksia osakseen ja kohdalleen…

Niin on korkea aika alkaa vaihtamaan puolta, siltä tuomiokseen palvelevalta, kaikille hyväksi olevan, kaikkia kohtaan Totuuteen perustuvan, Laillisen Oikeuden mukaisuuden Ruhtinaan, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa opetusten ja ohjeiden perustalle ja mukaiselle, vaihtoehto puolelle ja tielle. Sille Raamatun UT mukaiselle. Jossa se kaikille hyväksi, turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistava ja takaava, Oikein elämän ja toimimisen / vaikuttamisen suunta ja tie on perille, kaikessa täydellisyys, asti riittävästi viitoitettu.

Kristuksen Jeesuksen nimessä muistuttaen ja valistaen. Puolustaja Pyhä henki, joka Totuuden henki, / vähäisen, valkeudeksi / herätykseksi työhön kutsutun palvelijansa.