Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #24445 Re: Re: Re: Re: Re:

09.11.2013 07:56

#24404: - Re: Re: Re: Re: Te uskonnollisten yhdyskuntien jäsenet, joiden yhdyskunnille eduskunta on antanut vihkimisoikeuden, voitte puuhastella omissa joukoissanne sekaantumatta eduskunnan siviliiavioliittolain uudistamista koskevaan työhön. Yhdyskunnillanne on täysi oikeus tehdä omat päätöksensä omissa piireissänne, miten suhtautua uuteen lakiin.

Vihkimisoikeudesta ei ole nyt kysymys, vaan avioliittolain muuttamisesta toisenlaiseksi ja sitä en hyväksy. Voi ystävä hyvä, kun ymmärtäisit sen, että olen ollut tämän asian, nykyisen avioliittolain takana ilman Raamattuun vetoamista, koska jo lakikin kertoo sen tarkasti naisen ja miehen välisestä avioliitosta.

Te voitte itse (kertomasi mukaan käännetty) puuhastella omissa homo/lespopiireissä sotkeutumatta avioliittolakiimme. Siksi uutta avioliittolakia ei tarvita. Siviiliavioliittolaki on ihan sama laki kuin avioliittolaki, vain ja ainoastaan naisen ja miehen välinen. Miksi se on joillekin niin vaikea ymmätää? Me saimme lainvoiman maistraatissa ja järjestimme "omanlaiset" häät. Eihän tässä ole mistään vihkimisoikeudesta nyt kyse, koska sen saa (nainen ja mies) maistraatissa ja niiltä joille vihkimisoikeus on myönnetty. Mekin täällä olevat olemme äänestäneet eduskuntaan eri puolueista kansanedustajamme edustamaan asioitamme, joten meillä on oikeus puolustaa avioliittolakiamme. Haluaisitko sinä kokonaan sulkea meidät pois tästä yhteiskunnasta. Valitettavasti se ei onnistu.

Avioliitto on ja pysykööt laki edelleen naisen ja miehen välisenä julkisena liittona.