Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

res.matr.

#24441 Arvoituksia viikonvaihteeksi ja siitä eteenkinpäin. . .

09.11.2013 06:31

#24439: Valoa kansalle, joka pimeydessä vaeltaa - Sanaa viikonvaihteeksi ja siitä eteenkinpäin 

 Mitä jos olisit vaivautunut katsomaan tuon kommentoimani sitaatin ,etkä vyöryttäisi taas lisää sitä " Sanaa" ...Periikö sen Jumalan valtakunnan muuten  sitten kun Jumala on kuollut?( Sitähän ´perimisellä´ yleensä tarkoitetaan) Onko  niitä Jumalan valtakuntia kenties  useampiakin , kun sen kerran sitten perii(kokonaan) jokainen (...joka on sen  perimiseen oikeutettu). Ehkä muuuten kaikki eivät välttämättä haluakaan  periä  kokonaista valtakuntaa vastuineen ja tulla sen kuningattariksi (tai kuninkaiksi) ja (hallita?) sitä(alamaisineen?  Entä keitä he sitten olisivat?).. Entä .jos on ollut maan päällä koko ikänsä huoltoaseman kassana tai torikauppiaana, niin mistä ihmeestä tulisi yht´äkkiä taito johtaa tuota ´ Taivaan Valtakuntaa´, (...joka kai tietysti olisi kaikkia maan päällä olleita ylempi ja hienompi.,eikö vain?Olisiko siellä Taivaassa sitten  ensin  jotain soveltavaa  johtamiskoulutusta? Entä kuka sitä järjestäisi ,kun itse Jumalakin  olisi jo kuollut?)

Vastaukset


Vieras

#24460 Re: Arvoituksia viikonvaihteeksi ja siitä eteenkinpäin. . .

2013-11-09 12:48:49

#24441: res.matr. - Arvoituksia viikonvaihteeksi ja siitä eteenkinpäin. . .

 

Hei Res.  Matr.    Ookko huomannut,  että täällä on  Raamatun sanaa postailtu nyt jo pitemmän aikaa ulkopuolelta kristinuskon.  Se tarkoittaa sellaisten käännösten kopioimista,  kuten esim Jehovan todistajien muunneltua raamatunkäännöstä,   ja juuri kohtia,  jotka asiayhteydestään irrotettuina ovat päättömiä.   Ja kohtia,  joista Raamatun sana näyttää perin outoa valoa heijastavalta.

Se on postaajan tarkoituskin!   Sitä tarkoitin,  kun sanoin,  että se tulee "sieltä päin."     Very on laittanut vain yhden päivän sanan,  sen jossa on tuo linkki lähteeseen alapuolella.