Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!


Vieras

#3426 Lähes 40% israelilaisista harkitsee maastamuuttoa

19.12.2012 15:29




Israelilainen Haaretz-lehti on tehnyt mielipidekyselyn yhdessä markkinatutkimusyritys Meida Shivuki CI:n kanssa. Yliopiston professori Sergio DellaPergolan julkaisema tutkimus osoittaa, että vuonna 2011 noin 14 000 israelilaista poistui maasta, eikä koskaan palannut.

Lähde: Haaretz
Toimittaja: Riikka Söyring
18.12.Verkkomedia.org



Lähes 40% israelilaisista harkitsee maastamuuttoa

Kysymykset, joita vastanneille esitettiin olivat:



Jos sinulla olisi vaihtoehto, harkitsisitko muuttavasi pois Israelista lähitulevaisuudessa?

Vastanneista 36,6% harkitsi pois muuttamista, 54,2% oli epävarmoja ja vain 9,2% vastasi Ei.

Millaisena näet lastesi tulevaisuuden Israelissa?

- Parempana kuin omani (42%)

- Huonompana kuin omani (34,3%)

- Suunnilleen samana (23,7%)

Mikä olisi päällimmäinen syy ulkomaille muuttamiseen?

Suurimmiksi syiksi muuttohaluihin mainittiin taloudellisen etenemisen vaikeus (55%), Israelin kansallisen taakan epätasainen jakautuminen sekä halu kokea toisenlainen kulttuuri ja elämäntapa.

Mikä pitää sinut Israelissa?

Kysymykseen enemmistö antoi vastauksena halun pysyä perheen lähellä.



Lehti huomauttaa, että kysely tehtiin ennen Israelin iskua Gazaan (Operation Pillar of Defence) ja muu data osoittaa, että lähtöä harkitsevia ei motivoi turvallisuustilanne: päinvastoin, sodan uhan alla lähtemistä pidetään epäisänmaallisena.

Haaretz toteaa myös, että lähtöhalut ovat fantasiaa siinä mielessä, että ihmiset haluavat ajatella heillä olevan vaihtoehtoja, mutta kun tosiasiallinen lähtö olisi edessä, vain 2% todella aikoo lähteä. Ja toisaalta ei kuitenkaan voi jättää huomioimatta sitä tosiasiaa, että ainakin jollain tasolla hyvin moni israelilainen haluaisi elää jossain muualla, Haaretz klirjoittaa.

Sosiaalipolitiikan tutkimuskeskus TAUB:in viime kuussa julkaisema kansakunnan tilaa mittaava The State of the Nation 2011-2012 -raportti kertoo, että Israelin nuorten työtätekevien perheiden tilanne on huonontunut suuresti viimeisten viiden vuoden aikana - sittenkin, vaikka laskuista jätetään pois arabit ja ortodoksijuutalaiset, joiden tilanne on kärjistynyt vielä enemmän.

OECD:n lukemat kertovat, että Israel investoi hyvin vähän koulutukseen ja terveydenhuoltoon. Israel sijoittuu hallinnon toimivuudessa viimeiselle sijalle mitatuista 36:sta OECD-maasta sekä elämänlaadussa 25:ksi.

URU:n ("Herätkää!") perustajajäsen Tomer Treves kertoo Jerusalemin köyhtyneen, koska kaikki, jotka kykenivät, ovat muuttaneet sieltä pois: jäljellä ovat vain köyhät. Syynä muuttoon Treves pitää sitä, "mitä siionismista on tullut."

Juutalaisten ja Israelin hallituksen kesken ei vallitse yksimielisyys siitä, mitä on olla juutalainen, mikä on juutalaisuuden merkitys, Haaretz toteaa.

Jerusalemin heprealaisen yliopiston professori Sergio DellaPergolan julkaisema tutkimus osoittaa, että vuonna 2011 noin 14 000 israelilaista poistui maasta, eikä koskaan palannut.

Riikka Söyring @ 18.12.2012 13:37

Gavriblock

#3427 ISRAELIN ilmoittamat uudet rakennushankkeet

19.12.2012 23:37

ISRAELIN ilmoittamat uudet rakennushankkeet Jerusalemin itäosissa, joista osa on tosin ollut valmiina hyväksymistä varten vuosikaudet, herätti odotusten mukaan EU-maiden farisealaisen tuomion, ja myös USA:n ulkoministeriö syyttää Israelia ”provosoivasta menettelystä, hyvin tietäen, ettei USA hyväksy niitä”, kuten ulkoministeriön edustaja Victoria Nuland kertoi lehtimiehille. EU-maiden lausunnoissa esiintyy hallitsevasti termi ”laittomat”, mikä antaa aiheen asettaa kiperä kysymys Netanyahulle: Miksi Edmond Levyn komitean laatimaa tutkimusta ja raporttia ei ole virallistettu ja otettu osaksi hallituksen toimintaohjeita? Tämä laillisuuskysymys on kuitenkin yksi tärkeimmistä ja ajankohtaisimmista, koska se liittyy koko Israelin valtion laillisuuskysymykseen, jota PA ja sitä tukevat maat pyrkivät kyseenalaistamaan. Israelin valtio perustettiin suurelta osin juuri samojen kansainvälisten päätösten ja dokumenttien varaan, joihin myös Juudean ja Samarian sekä Gazan kaistan ja Golanin ylängön asema perustuu. Näiden päätösten ja dokumenttien mukaan Juudea ja Samaria eivät ole miehitettyä aluetta, vaan ne kuuluvat juutalaisille tarkoitetun kotimaan alueeseen, jotka Jordania miehitti 1948 vapaussodassa, ja jotka Israel vapautti 1967 puolustussodassa. Tämä asia olisi selvitettävä kansainvälisesti ja lopullisesti.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

20.12.2012 11:28



Vieras

#3429 Mitä Jumala on säätänyt perinnöksi palestiinalaisille?

20.12.2012 13:22



Hannu Elo pohtii artikkelissaan Shalom-lehdessä seuraavasti:

Shalom-lehti 6/2011, artikkeli

 

"Kamppailu Israelin maasta"



"Onko Jumala luvannut jotain palestiinalaisille? Sakarjan kirjassa (Sak. 9:6-7) on lupaus, että filistealaisistakin jää jäännös Jumalalle ja "hän on oleva niinkuin sukuruhtinas Juudassa". Heprean kielessä filistealainen on sama sana kuin palestiinalainen, joskin nykyisiä palestiinalaisia pidetään yleensä arabeina.

 

Tämän Raamatun kohdan voi ymmärtää siten, että palestiinalaisten jäännös saa lopulta Juudean alueella, missä he nytkin osaksi asuvat itsehallintoalueellaan, tasa-arvoisen hallinnollisen aseman israelilaisten rinnalla, nin kuin heidän sukulaisinaan.



Samansuuntainen kohta on Hesekielin kirjassa (Hes. 47:21-23), missä todetaan muukalaisten oikeus Israelin maassa asumiseen. Muukalaiset, jotka asuvat israelilaisten keskuudessa, ja ovat synnyttäneet lapsia heidän keskuudessaan, ovat samanarvoisia kuin maassa syntyneet israelilaiset. He saakoot arvalla perintöosan Israelin sukukuntien keskuudessa heidän kanssaan. 'Missä sukukunnassa muukalainen asuu, siinä annettakoon hänelle perintöosa, sanoo, Herra, Herra.' "

http://www.10losttribes.com/uploads/5/4/1/1/5411038/514017610_orig.jpeg?381...

 

 

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSYVrabUfMZDC7TLBNq1qE_basvHRNERTtt0adT1...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Alkuperäiset filistealaiset (kreetalainen kansa) ovat jo hävinnyt kansa, eli Jumala ei tässä profetiassa voi tarkoittaa heitä.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

20.12.2012 23:18



Vieras

#3431 Israelin äärijuutalaiset ohjeistaa kapinaan armeijassa

20.12.2012 23:37



Israelin äärijuutalaiset levittävät videoita, joissa kehotetaan tottelemattomuuteen armeijan palveluksessa, sääntöjen ja lakien rikkomiseen, ja julistetaan oikeutetuksi jopa tappaa ei-juutalaiset.

TV7 Israel uutiset:
http://www.tv7.fi/vod/player/?program=23211



Uniformed rightists urge IDF disobedience
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4322112,00.html


Vieras

#3432 Pelastusarmeija rokkasi Euroviisuihin

21.12.2012 07:02



Pelastusarmeija rokkasi Euroviisuihin
19.12.2012 14:00 | SANA | KAJ AALTO

ULKOMAAT Sveitsin Pelastusarmeijan musiikkiväki lähti ennakkoluulottomasti ehdolle ja tarjoutui Eurovision laulukilpailujen karsintoihin hyväntekeväisyyden merkeissä. Kuuden henkilön yhtye voitti sensaatiomaisesti Sveitsin karsinnat lauantaina 15. joulukuuta päihittäen viihdealan konkareita. Ensi keväänä Malmössä soi siis You and me.

 

 

 


Vieras

#3433 Munkki teki hitin ja pääsi ulkomaanmatkalle

21.12.2012 07:11





Munkki teki hitin ja pääsi ulkomaanmatkalle

Outi Ikonen 20.12.2012 18:16

Tämän joulun tähtenä ainakin Englannissa ja Italiassa loistanee tenori Alessandro Brustenghi. Mies on sekä historian ensimmäinen merkittävän levytyssopimuksen tehnyt munkki että ensimmäinen uskonnollisen veljeskunnan jäsen, joka sooloartistina yltää kärkeen Englannin virallisella klassisen musiikin soittolistalla.

Brustenghin löysi U2:n tuottaja Mike Hedges. Ennen tätä veli Alessandro työskenteli muun muassa puuseppänä Franciscus Assisilaisen perustamassa ja Keski-Italiassa Assisin kaupungissa sijaitsevassa kotiluostarissaan ja esiintyi laulaen lähinnä paikallisissa tilaisuuksissa.

Decca Recordsin kanssa solmittua sopimusta seurasi levytys Beatlesin legendaarisilla Abbey Roadin studioilla Lontoossa, jonne Brustenghi teki elämänsä ensimmäisen ulkomaanmatkan. Sittemmin esikoisalbumi Voice From Assisi on noussut Englannin radioiden soittolistoilla ykköseksi.

Omat musiikilliset esikuvansa munkki Alessandro löytää Michael Jacksonin ja Bachin tuotannoista.

Veli Alessandro on tehnyt henkilökohtaisen köyhyyslupauksen, joten levymyynnin tuotto osoitetaan suoraan hyväntekeväisyyteen.

Katso ja kuuntele Youtubesta Veli Alessandron laulama Panis Angelicus

http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kulttuuri/10058-munkki-teki-hitin-ja-paeaesi-ulkomaanmatkalle


Vieras

#3434

21.12.2012 07:13

 

 

http://www.kotimaa24.fi/images/Banderolli2.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#3435 Tuhansia häädetään voimakeinoin uuden siirtokunta-asuttamisen tieltä

21.12.2012 07:26




Tuhansia häädetään voimakeinoin - Israel hyväksyi 2 610 uuden siirtokunta-asunnon rakentamisen


Israelilaiset järjestöt kertoivat keskiviikkona, että Israelin hallinto on hyväksynyt jo 2 610 uuden siirtokunta-asunnon rakentamisen miehitetyille palestiinalaisalueille. Uusien maa-alueiden valtaus aiheuttaa tuhansien beduiinien karkotukset, kertoi israelilainen Haaretz-lehti.

Lähteet: RT, PressTV, Haaretz
Toimittaja: Janus Putkonen
19.12.2012, Verkkonmedia.org



Tuhansia häädetään voimakeinoin - Israel hyväksyi 2 610 uuden siirtokunta-asunnon rakentamisen

Israelin hallinnon hyväksymien uusien siirtokuntarakennusten lukumäärä on kasvanut lähes päivittäin. Keskiviikkona PressTV:n julkaisema sähke kertoo, että miehitetyille alueille on myönnetty nyt jo yhteensä 2 610 rakennuslupaa.

Israel ryhtyi voimallisesti ajamaan eteenpäin suunnitelmiaan juutalaissiirtokuntien rakentamisesta palestiinalaisalueille kun Palestiinalle myönnettiin YK:n yleiskokouksessa tarkkailijajäsenen status marraskuussa. Israelin aikeet ovat synnyttäneet suurta kansainvälistä vastustusta, mutta maan hallinto ei ole tehnyt elettäkään rajoittaakseen uusien alueiden kaappaamista beduiineilta ja palestiinalaisilta.

Haaretz-lehden mukaan nyt rakennettavat, niin sanotun E1-alueen, siirtokunnat tulevat aiheuttamaan alueella asuvien beduiinikansojen pakkosiirrot. Alueen beduiinien edustajat odottavat pakkosiirroista koituvien humanitaaristen tragedioiden alkavan jo pian.



Israelin "kostorakennussuunitelmaan" ottama E1-alue.



Pakkosiirtojen kohteeksi on joutumassa 2 300 alueella asuvaa ihmistä. Nämä ihmiset aiotaan pakkosiirtää Länsirannalla sijaitseviin beduiiniyhteisöihin väkisin ja vastoin heidän omaa tahtoaan. Israelin toimeenpanemista suunnitelmista on jätetty asukkaiden toimesta vastalauseita, jotka ovat kaikuneet kuuroille korville. Alueella asuvat ihmiset ovat oleskeelleet alueella ja nykyisissä kodeissaan jo vuosikymmeniä.

Beduiinien mukaan Israelin hallinnon suunnitelmat ovat tekemässä lopun beduiinien perinteisestä kulttuurista ja heidän elämäntavasta. Alueen kansat odottavat kansainvälisen yhteisön puuttuvan Israelin mielivaltaan ja ihmisoikeuksien räikeisiin rikkomuksiin.

Myös kiistellylle Itä-Jerusalemin miehitetylle palestiinalaisalueelle on myönnetty 1 700 uutta siirtokuntarakennuksen perustamislupaa. YK on jättänyt asiasta jyrkän vastalauseen, mutta Israel ei ole tehnyt toistaiseksi mitään osoittaakseen kunnioitusta kansainvälistä päätöslauselmaa kohtaan.

 

 

" We already know what's coming, but we don't know when. It's like a man on death row. He knows he will die but he doesn't know when his execution will happen."

- Eid Khamis, Khan al-Ahmar

 

" Once we are finally forced out of the area, we will no longer have access to pastures and the very nature of the nomadic life will cease to exist."

- Daoud Bseisat, al-Eizariya resident

 

https://turcanin.files.wordpress.com/2012/05/west-bank_all-black-sheep-palestini...



 

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

21.12.2012 12:44


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

21.12.2012 13:06



Vieras

#3438 Kauppa täsmentää Israelin siirtokuntatuotteiden kohtelua

21.12.2012 13:42


Kauppa täsmentää Israelin siirtokuntatuotteiden kohtelua

EU:n alueella myydään israelilaisina tuotteita, jotka tulevat palestiinalaisalueelle rakennetuista siirtokunnista. YK pitää siirtokuntia kansainvälisen oikeuden vastaisina. Kaupan suurimmat ketjut ovat pyrkineet selkiyttämään tapaa, jolla ne suhtautuvat Israelin siirtokunnista tuleviin tuotteisiin.

Ulkomaat
Tuotteiden merkitseminen nousi keskusteluun keväällä, kun kansalaisjärjestö Finnwatch ja Kirkon ulkomaanapu julkaisivat raportin suomalaisyritysten yhteyksistä siirtokuntiin.

Ulkoministeriö on selvittänyt kesästä lähtien yhdessä valvontaviranomaisten ja kaupan alan toimijoiden kanssa, mitä asiassa pitäisi tehdä. Eteneminen on ollut mutkikasta, koska asia kuuluu monen eri viranomaisen toimialaan. Sääntelyn tielle ei ole ainakaan toistaiseksi halua lähteä, ministeriöstä kerrotaan.

Keskustelu näyttää kuitenkin aktivoineen suuria kauppaketjuja. Alkuperämerkintöjen tiedetään kiinnostavan kuluttajia, ja yleisten ohjeiden puutteessa kaupan alalla on edetty omin päin.

S-ryhmä ottaa käyttöön erilliset merkinnät, jos myyntiin tulee tuotteita YK:n määrittelemien Israelin rajojen ulkopuolelta. Silloin tuotteen alkuperäksi merkitään "miehitetty palestiinalaisalue".

- Linjausta on tarkennettu kesän aikana. Tavarantoimittajien kanssa on nyt tehty asiasta kirjalliset sopimukset, kertoo päivittäistavarakaupan hankintajohtaja Jari Simolin.

Boikotteihin S-ryhmä ei Simolinin mukaan usko, vaan valinta jätetään kuluttajalle.

Toinen päivittäistavarakaupan jätti K-ryhmä puolestaan kertoo teroittaneensa viime aikoina tavarantoimittajilleen omia pelisääntöjään. Ruokakesko sanoo linjanneensa jo aiemmin, ettei se hyväksy siirtokunnista tulevia hedelmiä tai vihanneksia valikoimiinsa.

Finnwatch: Askeleita oikeaan suuntaan

Yritysten yhteiskuntavastuuta tutkivan Finnwatchin mukaan kaupan toimet ovat lupaavia, mutta vasta alku. Keskon esimerkiksi pitäisi Finnwatchin mukaan laajentaa sinänsä hyvää linjaustaan koskemaan muitakin tuoteryhmiä kuin hedelmiä ja vihanneksia.

- Myös S-ryhmän linjaus merkintäohjeista on hyvä alku, mutta oikeastaan näitä tuotteita ei pitäisi ottaa ollenkaan valikoimiin, koska ne tulevat laittomista siirtokunnista, sanoo Finnwatchin toiminnanjohtaja Sonja Vartiala.

Vaikka kaupan alalla skarpataan, kuluttajalla voi olla edelleen vaikeuksia päästä kärryille tuotteiden todellisesta alkuperästä. Finnwatchin mukaan siirtokunnissa toimivat israelilaisyritykset nimittäin pyrkivät usein markkinoimaan tuotteitaan israelilaisina. Näin ne tekevät tullivapauden takia ja välttääkseen boikotteja, Vartiala sanoo.

Suomalaiskaupoissa on myyty israelilaisina esimerkiksi kosmetiikkaa, vaippoja ja makusiirappeja, joiden alihankintaketjut ulottuvat Finnwatchin mukaan Länsirannalle rakennettuihin siirtokuntiin. Myös hedelmien ja vihannesten alkuperän selvittäminen on Finnwatchin mukaan usein vaikeaa.

- Meillä on syytä epäillä, että virheellistä merkintää tapahtuu myös niissä, Vartiala sanoo.

Kaupan keinot asian valvomiseksi näyttävät olevan niukat. Sekä K- että S-ryhmä sanovat luottavansa lupaukseen siitä, että kauppakumppanien toiminta Israelissa on sovitu n mukaista.

- Meillä on erittäin pitkät tavarantoimittajasuhteet. Nämä asiat perustuvat pitkälti luottamukseen ja siihen, mitä on kirjallisesti sovittu, sanoo hankintapäällikkö Jari Simolin S-ryhmästä.

Finnwatchin Vartialan näkemys on, että Israeliin ja palestiinalaisalueille pitäisi tehdä erillisiä auditointeja ja varmistaa, mistä tuotteet tulevat. Vastuu on kaupalla, hän sanoo.

YK: Siirtokunnat este rauhalle

YK ja EU pitävät Israelin Länsirannalle rakentamia siirtokuntia esteenä rauhalle, koska ne pirstaloivat aluetta ja vaikeuttavat maantieteellisesti yhtenäisen ja elinkelpoisen palestiinalaisvaltion syntymistä.

Asia nousi taas ajankohtaiseksi, kun palestiinalaiset saivat YK:n yleiskokoukselta tarkkailijavaltion aseman. Hankkeen ärsyttämä Israel on kiihdyttänyt ilmoituksiaan siirtokuntarakentamisesta. Se on ottanut uudelleen esiin muun muassa tuhansien asuntojen rakentamisen Jerusalemin kupeeseen niin kutsutulle E1-alueelle, joka jakaisi käytännössä Länsirannan kahtia.

EU-maat ovat tuominneet suunnitelman jyrkästi. EU on kuitenkin saanut myös pyyhkeitä hurskastelusta, sillä sen tuonti Israelin siirtokunnista on eurooppalaisten kansalaisjärjestöjen raportin mukaan 15-kertainen verrattuna tuontiin palestiinalaisalueilta.

EU:ssa Britannia ja Tanska ovat olleet edelläkävijöitä siirtokuntatuotteiden kohtelussa ja antaneet suosituksia niiden merkinnöistä. Suomessa ollaan odottavalla kannalla. EU:lta toivotaan yhteistä, kattavaa ohjeistusta, jotta kuluttajat eri maissa olisivat samalla viivalla.

Juhani Starczewski
Adressin tekijä

#3439 Stelk 2013 - tule mukaan!

21.12.2012 23:58

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.12.2012 14:47


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.12.2012 14:48


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.12.2012 14:52


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.12.2012 14:54


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.12.2012 14:57


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.12.2012 15:05


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.12.2012 15:06


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.12.2012 15:09


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.12.2012 15:23


Juhani Starczewski
Vieras

#3449 Talvista Joulua arvon/uskon Ystävät ja Tuttavat! : ))!

22.12.2012 17:03

Talvista Joulua arvon/uskon Ystävät ja Tuttavat! : ))!

Nyt Joulun aikaan on meidän kaikkien hyvä hiljentyä Sanan ääreen niin yksin kuin yhdessä läheistemme kanssa!

http://ftp.funet.fi/index/bible/fi/1933,38/Raamattu.html
http://www.koivuniemi.com/raamattu
http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible

1. Laita ylös sinulle merkityksellinen VT:n jae tai useampi jae, joka/jotka ovat olleet ja ovat edelleen sinulle merkityksellisiä ja tärkeitä ja ovat vaikuttaneet  konkreettisesti elämääsi ja uskoosi.

2. Laita ylös sinulle merkityksellinen UT:n jae tai useampi jae, joka/jotka ovat olleet ja ovat edelleen sinulle merkityksellisiä ja tärkeitä ja ovat vaikuttaneet konkreettisesti elämääsi ja uskoosi.


3.Valmistaudu kertomaan ja jakamaan muille  edellä kerrotut kohdat.

Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus,
ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas. Jesaja 9:5

Sydämellinen kiitoksemme kuluneesta vuodesta!

Siunattua Joulunaikaa sekä Menestystä Vuodelle 2013 - Jeremia 29:7!

Vaan kuin sinä rukoilet, niin mene kammioos, ja sulje oves, ja rukoile Isääs, joka on salaisuudessa: ja Isäs,
joka salaisuudessa näkee, maksaa sinulle julkisesti. Matteus 6:6

But thou, when thou prayest, enter into thy closet, and when thou hast shut thy door, pray to thy Father which is in secret; and thy Father which seeth in secret shall reward thee openly. Matteus 6:6


Sinua ja perhettäsi siunaten

Juhani&Terttu Starczewski perheineen
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/

Ps.
Keren Kajemet Finland ry - tule mukaan!
Uudet nettisivut: http://www.kkl.fi/
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/Pushke.htm

Stelk2013 - tule mukaan!
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/STELK.htm


Vieras

#3450 Mitä on juutalainen "viisaus"

22.12.2012 20:44



Juutalaisiin ja juutalaisuuteen perehtynyt Risto Santala kertoo kirjassaan: ”Itämailla valhe on
viisauden tunnusmerkki.

Muuan professori sanoi aikanaan Jerusalemin työalamme perustajalle tri Aili Havakselle 1930-luvulla: ”Eikö kansamme (juutalaiset) sentään ole moraalinen: meillä ei ole varkaita eikä rikollisia!”

Siihen vastasi Aili hetken emmittyään: ”Niin, Suomessa on väkivaltaisuutta, varkauksia ja juoppoja – mutta suomalainen ei valehtele!” ”Onko ne niin tyhmiä”, lipsahti professorin huulilta.”


Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…