KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Loukku

/ #4063 Remonttireiska Aviomiespalvelusta

27.03.2013 14:42

Ammattitaitoisia remonttireiskoja saa Aviomiespalvelusta. Isot firmathan eivät mielellään tee pikkuremppoja.

Tuo remonttireiskajuttu on tosi hyvä idea !!! Ei ole monta vuotta siitä, kun sijaiskodeille alettiin korvata ruuat ja hiekat. Pitkään perustui hoito siis vapaaehtoisuuteen. Rahaa yhdistyksellä oli, mutta sitä ei haluttu tuhlata kissoihin, vain pakolliset eläinlääkärikulut maksettiin.

Minusta KKY:en tulee jatkaa leikkaustempauksia ja tehdä enemmän yhteistyötä virallisten löytöeläinhoitoloiden kanssa. KKY:en varoja voisi käyttää lisätilojen rakentamiseen kissoille siis löytöeläinhoitoloiden yhteyteen ja maksaa korvausta kissojen hoidosta heille. En siis kannata mitään kallista kissataloa tai erillistaä pientä tilaa johonkin.

Nykyihmiset eivät tee palkatonta hommaa juuri lainkaan enää, joten lisätilojen rakentaminen löytöeläinhoitoloiden yhteyteen tai jonkun aktiivisen sijaiskodin pitäjän kodin yhteyteen ovat ainoita järkeviä vaihtoehtoja.

Sijaiskotien tukemista tulee myös jatkaa, sillä sijaiskoteja ilman yhdistys ei toimi.

Myös kissaloukuttajien toimintaa tulee tukea ja kouluttaa heitä. Myös aroille kissoille tulee olla tarkkailupaikkoja !

En kannata arkojen kissojen "säilömistä" ensikoteihin, mutta en hyväksy myöskään heti loukkuun tappamista. Kissat tulee vapauttaa sisätiloissa ja tarkkailla niitä. Pahasti villiintyneet on kyllä parempi päästää sitten eläinlääkärin välityksellä sateenkaarisillalle tarkkailun jälkeen.