KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.


Vieras

#3726 Re: Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

10.03.2012 11:58

#3725: Super Observer - Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

Olen kanssasi samaa mieltä. Hyvä, rakentava kirjoitus. Yhdistyksen linjat vedetään vuosikokouksissa, ei tällaisilla palstoilla. Oppositio leimaa kaikki kirjoittajat jotka ovat heidän kanssaan eri  miletä, KKy:n kätyreiksi. Ei pidä paikkaansa. Ulkopuolinenkin voi kommentoida, mitä olen tehnyt.


Vieras

#3727 Re: Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

10.03.2012 11:59

#3725: Super Observer - Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen 

 Kiitos kommentistasi, siis ensimmäinen ja ainoa asiallinen  kirjoitus tällä adressilla. Hyvä!

Super Cat

#3728 Re: Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen Näennäisen puolueeton kommentti?

10.03.2012 12:06

#3725: Super Observer - Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen 

 Olet siis sitä mieltä, että vain oppositio on aiheuttanut vanhinkoa ja uskottavuusongelmia eläinsuojeluyhdistyksille? Kuka tässä on nyt puolueellinen?  KKY:n pankkitilillä makaa  400 000e kissoille ja niiden pelastamiseen tarkoitettuja varoja, onko sinulla tietoa miksi niitä ei käytetä?  "Todellista keskustelua" ei ole saatu aikaan, koska KKY:n edustajat eivät ole vaivautuneet istumaan samaan neuvottelupöytään. Oppositio (jos olet lukenut kaikki kommentit) on esittänyt huolensa hädänalaisten kissojen kohtalosta, KKY:n kommenteissa kissoja ei juuri mainita tai sävy on halveksuva.

En tiedä tunnetko tämän adressin osapuolia ja tarinan alkulähteitä, mutta olisi hyvä tutustua asioihin perusteellisesti, että ymmärtää kokonaisuuden. On sääli jos tämä adressi on vienyt uskosi vapaaehtoistyöhön. Opposition päämääränä on todella ettei kissoja jätetä pakkaseen. Nimittelyyn ovat syyllistyneet molemmat osapuolet, se ei ole todellakaan kenenkään edun mukaista eikä ylpeilyn aihe.

En tiedä mikä kananottosi varsinainen pointti on, etenkin tuo viimeinen lause ei oikein auennut. Kun kerran jaat huolesi kissojen tilanteesta, niin voisit tasapuolisuuden nimissä kysyä myös KKY:ltä mitä he aikovat tehdä asian korjaamiseksi ja tämän vahingollisen myllytyksen  lopettamiseksi. 

Toisaalta tekstisi kuulostaa jotenkin niin tutulta..?


Vieras

#3729 Re: Re: Re: Re: väärinymmärrys KKY:ssä linjamuutos?

10.03.2012 12:42


Vieras

#3730 Re: Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

10.03.2012 12:47

#3725: Super Observer - Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen 

 Observointi ja analysointi vaativat  riittävän määrän tietoa ko. aiheesta, sivusta tarkkaaja ei ole yleensä itse ollut tapahtumien keskiössä.

 Jos sinulla on todellakin hädänalaiset kissat huolesi aiheena, niin mitä ehdotat? En nähnyt kommentissasi yhtään rakentavaa ehdotusta, toteamia ja mustamaalausta kylläkin.  Kovin uskottavaa tuo huoli ei ole.


Vieras

#3731 Re: "Hädänalaiset" kissat

10.03.2012 12:53

#3721: - "Hädänalaiset" kissat

Jäsenistöä on muokattu ja raakattu kovalla kädellä mielivaltaisesti hallitukselle mieleiseksi = eriävän mielipiteen omaavat soraääniset jäsenet ja toimijat on poistettu, että hallitus on päässyt omavaltaisesti muuttamaan toimintastrategiaansa vastalauseitta, sanoisinko nyt, että melkeinpä sääntojensä ja perustoimintansa vastaiseksi. Kohtuus olisi, että yhdistys sitten muuttaisi myös nimensä vastaamaan uutta toimintatapaansa vastaavaksi. Nyt se johtaa harhaan kaikkia. Ei sieltä katastrofikissat saa apua.

Laittakaa nimikilpailu käyntiin ehdotuksia uudelle nimelle tulee taatusti.


Vieras

#3732 Re: "Hädänalaiset" kissat

10.03.2012 12:58

#3721: - "Hädänalaiset" kissat

Niin jaa, joo! Niin että KKY pitää rahat ja kerää edelleen rahaa mutta jättää työt muille. Tämä on kky,n uusi uljas toimintastrategia. Mulle palkka sulle työt! Rahanhimo saa keksimään mitä mielikuvituksellisimpia väitteitä ja "totuuksia" siitä ettei varoja tarvitsisi käyttää siihen takoitukseen mihin ne on lahjoitettu ja kerätty! Sokeaa porukkaa, jonka motiviit ovat lasiakin läpinäkyvämmät. Ihmisiä ei petkuteta.


Vieras

#3733 Re:

10.03.2012 13:02

#3723: -

Kaikki jotka ovat olleet tekemisissä KKY,n kanssa ovat tulleet tuntemaan totuuden siitä omakohtaisesti. Toinen asia on miten siihen totuuteen suhtautuu...sulkeeko silmät ja hyväksyy kaiken sen mitä siellä tapahtuu vain uskaltaako olla erimieltä.... tämä adressi on perustettu juurikin tämän takia.


Vieras

#3734 Re: Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

10.03.2012 13:24

#3725: Super Observer - Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

Kovin olet jättänyt viestiketjun annin varsin yksipuoliseksi. Oletko mahtanut lukea tämän alusta loppuun? Epäilen että asia niin paljon kiinnostanut, että olisit vaivaitunut lukemaan. Asialliset asiapitoiset kommentit olet jättänyt lukematta? Tulitkin lukemaan vain niitä ala-arvoisia letkautuksia, joiden kirjoittajista et tiedä ketä ne ovat ja mitä edustavat?

Vähäisen perehtymisesi perusteella tulit sitten osoittelemaan syyllistävää sormea vain tiettyyn suuntaan! Paljastit puolueellisuutesi vaikka kuinka vakuutat olevasi "ulkopuolinen".

Ensiksikin tämä on keskustelupalsta EIKÄ TÄÄLLÄ OLE JOHTAJIA!!! Tämä ei ole minkään yhdistyksen tai tahon virallinen kannantotto VAAN YKSITYISEN HENKILÖN PERUSTAMA ADRESSI, KANSALAISKANNANOTTO!!! Jossa mielipiteitään, hyviä ja niitä ala-arvoisiakin käyvät kertomassa yksityiset henkilöt, niinkuin nyt sinäkin.


Kaikenkaikkiaan kommentistasi käy ilmi, että olet tullut vain ylimielisesti viisastelemaan ja jakamaan tuomioita, neuvomaan asiassa josta sinulla ei ole mitään käsitystä ja viisas fiksu ihminen on silloin hiljaa.

 


Vieras

#3735 Re: Re: Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

10.03.2012 13:31

#3726: - Re: Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

Onko KKY;n tullut uusi oppositio? Entistä kun ei ole enää olemassa, lakkasi olemasta jo vuosi sitten. Leimataanko KAIKKI kky,n linjauksien vastaiset mielipiteen ilmaisijat kuuluvaksi oppositioon vaikkeivat kuuluisi mihinkään lafkaan ?!?

VAstatkaa nyt ihmeessä jo viiemin siihen SIIS että onko KKY,n muodostunut uusi oppositio koska sitä sanaa täällä viljellään edelleen ja jatkuvasti!?!?!?

Sitten tulee näitä muka  "ulkopuolisia tarkkailijoita" viisastelemaan ja kiinnittämään huomiota vain näiden häiriköiden kijoituksiin joiden perusteella tekevät kaikenkattavan analyysin tästä !!


Vieras

#3736 Re: Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

10.03.2012 13:39

#3725: Super Observer - Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

Vai että "ulkopuolinen ja puolueeton" HEHHEHH. Uskokoon ken tahtoo mutta et pysty huijaamaan. Kirjoituksesi sisältö paljasti ettet ole mitenkään puoluteeton ja ulkopuolinen.

Ylimielinen nimimerkkisikin kertoo paljon.


Vieras

#3737 Re: Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

10.03.2012 13:44

#3725: Super Observer - Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

Kun nyt vaivauduit kommentoimaan ja jakamaan tuomioita, niin vaivaudupa perehtymään myös ITSE adressin aiheeseen ja kertomaan mielipiteesi MYÖS siitä onko oikein että KKY on kerännyt mittavan omaisuuden kissojen hätään vetoamallla ja keräämällä varoja niiden auttamiseen mutta säilöökin rahat pankkin eikä niillä autetakaan kissoja!

Siitäkö sinulla "ulkopuolisella" ei olekaan mielipidettä!? Itse asia ei saa huomiota!? Tulitkin vain arvostelemaan kommentoijia niiinkuin nämä rääväsuut häiriköt täällä, olet samanlainen vaikka "sivistyneillä" sanakäänteillä yrität esittää muuta.


Vieras

#3738 Re: Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

10.03.2012 16:01

#3725: Super Observer - Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen 

 Hyvä yritys, mutta se sama omahyväinen, tuttu sävel kaikuu läpi :)


Vieras

#3739 Re: Re: Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

10.03.2012 18:30

#3727: - Re: Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

Asiallinen? Mistä kohdasta? Voitko ihan oikeasti väittää ja sanoa, että reilun kolmentuhannen kommentin joukossa kehumasi kyseenalainen kommentti on AINOA asiallinen kommentti!! No huhhuh!!


Vieras

#3740 Re: Re: Re: Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

10.03.2012 19:42

#3739: - Re: Re: Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen 

 Jospa se kehuja on ollutkin kommentoija itse :)


Vieras

#3741 Re: Re: Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

11.03.2012 06:35


Vieras

#3742 Re: Re: Re: Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

11.03.2012 12:56

#3741: - Re: Re: Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

Kukapa muu sen kissanhännän nostaa kuin kissa itse :)


Vieras

#3743 Pelkkää arvostelua

11.03.2012 16:49

Tämä "adressi" on pelkkää arvostelua, joka ei kehitä eläinsuojelutyötä mitenkään, päinvastoin. Kehitystyö tapahtuu ihan muualla ja muista lähtökohdista. Moni tällaiseen adressiin nimensä laittanut vetäisi nimensä takaisin, jos voisi.

Vieras

#3744 Re: Pelkkää arvostelua

11.03.2012 17:27

#3743: - Pelkkää arvostelua

Mikäpä olikaan oman kommenttisi sisältö? Pelkkää arvostelua!

Komeasti sinäkin sivuutit pääaiheen ITSE asian, siitä et vaivautunut kirjoittamaan. Kiinnitit huomiosi sinäkin VAIN sivuseikkoihin! Itse kommentillasi liityt arvotelijoiden joukkoon varsin suvereenisti! Etpä sinäkään vaivautunut antamaan minkäänlaista kehitysehdotusta eläinsuojelutyöhön! Etkä sinäkään onnistunut kommentillasi mitenkään nostamaan tämän keskustelupalstan tasoa (ei tainnut edes olla tarkoituksesikaan?) vaan liityit niiden joukkoon, jotka käyvät vain nälvimässä kommenteillaan. Näillä asiaan liittymättömillä kommenteilla ei ole minkäänlaista tarkoitustakaan edesauttaa eläinsuojelutyötä, niillä aiheutatte vain ja ainoastaan hallaa eläinsuojelutyölle.

Eipä ollut tämäkään kommentoija eläimien asialla.

Valehtelijoiden klubi

#3745 Re: Pelkkää arvostelua Kissa kiertää kuumaa puuroa

11.03.2012 18:00

#3743: - Pelkkää arvostelua 

 Missähän tämä mainitsemasi "kehitystyö" tapahtuu, virtuaalimaailmassako?  KKY teki ainakin kaikkensa, ettei sitä tapahdu  sen lähiympäristössä ja vaikutuspiirissä. Yhdistys jätti  kylmästi kissat pakkaseen  ja "siivoamisen" muille yhdistyksille siirtyen oppositioon arvostelemaan ja mustamaalaamaan muita eläinsuojelijoita. Teidänkö mielestä kissojen heitteille jättäminen ja tosiasioiden kieltäminen kehittää eläinsuojelutyötä? Toki osa ongelmista poistuu pakkasen, nälän, tautien ja petojen kautta. Pahin peto lienee kuitenkin rahanahne ihminen, jolla olisi mahdollisuus ja varat auttaa mutta paatuneelta mieleltään ei halua sitä tehdä.

Adressin allekirjoittaneiden suuri määrä pitäisi olla selvä viesti KKY:llekin.  Kehitysehdotuksia on pyydetty monella suulla, toistaiseksi on nähty ja kuultu vain henkilöihin ja muihin yhdistyksiin liittyvää solvaamista. Kissoista ei sanaakaan -  aihe tuntuu olevan kuuma peruna.

Valehtelijoiden klubi

#3746 Re: Pelkkää arvostelua

11.03.2012 18:57

#3743: - Pelkkää arvostelua 

 Mikä on SINUN panoksesi eläinsuojelutyöhön, miten SINÄ haluaisit sitä kehittää? Adressin  tarkoitus on  "nostaa kissa pöydälle" ja saada aikaan keskustelua ja ongelmanratkaisuja - perusteeton kritiikki ei johda mihinkään. Ongelmien tunnistaminen ja tunnustaminen on eläinsuojelutyön kehittämisen edellytys. Asioiden peittely,  salaaminen ja paikallaan junnaaminen ei ole todellista kehitystä, se on säilömistä ja haasteiden välttämistä.  Kehitystä on tapahduttava monella eri sektorilla, mitkään toimet eivät sulje toisiaan pois. Kuppikuntaisuuteen ei ole kenelläkään varaa, varsinkin jos on vilpitön tarkoitus auttaa eläimiä.

Uusien kasvojen ja ajatusmallien ilmaantuminen eläinsuojelutyöhön ei pitäisi olla kenellekään uhka vaan mahdollisuus. Eläinsuojelutyön on oltava jatkuvaa, systemaattista ja vaikuttavaa.

 Vapaassa valtiossa ihmisten ilmaisuvapautta ei voi onneksi rajoittaa, vaikka "tälläiset adressit" ottaisivat kuinka päähän.


Vieras

#3747 voittoa tuottamaton?

11.03.2012 19:43

KKY on vapaaehtoistoimintaan perustuva yleishyödyllinen yhditys, jonka työntekijät eivät saa palkkaa, ei ainakaan pitäisi mutta poikkeuksellisesti taloudenhoitaja saa palkkaa.

Onko KKY voittoa tuottamaton yleishyödyllinen yhdistys??

Vieras

#3748 Re: voittoa tuottamaton?

11.03.2012 21:08

#3747: - voittoa tuottamaton? 

 Voisiko niitä 400 000 e pitää "voittona" - varoja (lukuunottamatta muutamaa leikkauskampanjaa) ei ole pantu varsinaiseen kohteeseen, eli kissojen auttamisen. Nyt ne kasvavat korkoa tilillä ja kissat jäävät ilman luvattua apua. Katastrofikissat ovat saaneet hyväuskoiset ihmiset liikkeelle ja lahjoittamaan. Ei ne eurot ole tulleet  taivaasta, vaan eläinrakkaiden ihmisten lompakoista. Palkkaa nauttiva taloudenhoitaja oli kissojen kannalta täysin tarpeeton investointi; homma olisi hoidettu ilman kustannuksiakin. Järjestely ei sopinut KKY:n valtaapitäville, ehdokas osasi ilmeisesti ajatella omilla aivoillaan. Kallispalkkainen taloudenhoitaja "syö" kissojen ruokakupilta, en viitsi edes ajatella montako kissaa palkkarahoilla olisi voitu pelastaa.

KKY voi olla yhdistys, mutta se yleishyödyllisyydestä ja oikeudesta kantaa nimeään voidaan olla monta mieltä. Yhdistyksen aatteellisuuskin rajoittuu lähinnä ihmisiiin, ei kissoihin.

allekirjoittanut
Vieras

#3749 Re: Pelkkää arvostelua Toiveajattelijalle

11.03.2012 21:25

#3743: - Pelkkää arvostelua 

 Kommenttisi luettuaan allekirjoituksia tulee varmasti lisää :)


Vieras

#3750 Re: Re: Pelkkää arvostelua Kissa kiertää kuumaa puuroa

12.03.2012 17:13

#3745: Valehtelijoiden klubi - Re: Pelkkää arvostelua Kissa kiertää kuumaa puuroa

Kuka kutsuu kissojen auttamista "siivoamiseksi"? Kisu ry?