KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#3747 voittoa tuottamaton?

11.03.2012 19:43

KKY on vapaaehtoistoimintaan perustuva yleishyödyllinen yhditys, jonka työntekijät eivät saa palkkaa, ei ainakaan pitäisi mutta poikkeuksellisesti taloudenhoitaja saa palkkaa.

Onko KKY voittoa tuottamaton yleishyödyllinen yhdistys??

Vastaukset


Vieras

#3748 Re: voittoa tuottamaton?

2012-03-11 21:08:08

#3747: - voittoa tuottamaton? 

 Voisiko niitä 400 000 e pitää "voittona" - varoja (lukuunottamatta muutamaa leikkauskampanjaa) ei ole pantu varsinaiseen kohteeseen, eli kissojen auttamisen. Nyt ne kasvavat korkoa tilillä ja kissat jäävät ilman luvattua apua. Katastrofikissat ovat saaneet hyväuskoiset ihmiset liikkeelle ja lahjoittamaan. Ei ne eurot ole tulleet  taivaasta, vaan eläinrakkaiden ihmisten lompakoista. Palkkaa nauttiva taloudenhoitaja oli kissojen kannalta täysin tarpeeton investointi; homma olisi hoidettu ilman kustannuksiakin. Järjestely ei sopinut KKY:n valtaapitäville, ehdokas osasi ilmeisesti ajatella omilla aivoillaan. Kallispalkkainen taloudenhoitaja "syö" kissojen ruokakupilta, en viitsi edes ajatella montako kissaa palkkarahoilla olisi voitu pelastaa.

KKY voi olla yhdistys, mutta se yleishyödyllisyydestä ja oikeudesta kantaa nimeään voidaan olla monta mieltä. Yhdistyksen aatteellisuuskin rajoittuu lähinnä ihmisiiin, ei kissoihin.