KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#3743 Pelkkää arvostelua

11.03.2012 16:49

Tämä "adressi" on pelkkää arvostelua, joka ei kehitä eläinsuojelutyötä mitenkään, päinvastoin. Kehitystyö tapahtuu ihan muualla ja muista lähtökohdista. Moni tällaiseen adressiin nimensä laittanut vetäisi nimensä takaisin, jos voisi.

Vastaukset


Vieras

#3744 Re: Pelkkää arvostelua

2012-03-11 17:27:21

#3743: - Pelkkää arvostelua

Mikäpä olikaan oman kommenttisi sisältö? Pelkkää arvostelua!

Komeasti sinäkin sivuutit pääaiheen ITSE asian, siitä et vaivautunut kirjoittamaan. Kiinnitit huomiosi sinäkin VAIN sivuseikkoihin! Itse kommentillasi liityt arvotelijoiden joukkoon varsin suvereenisti! Etpä sinäkään vaivautunut antamaan minkäänlaista kehitysehdotusta eläinsuojelutyöhön! Etkä sinäkään onnistunut kommentillasi mitenkään nostamaan tämän keskustelupalstan tasoa (ei tainnut edes olla tarkoituksesikaan?) vaan liityit niiden joukkoon, jotka käyvät vain nälvimässä kommenteillaan. Näillä asiaan liittymättömillä kommenteilla ei ole minkäänlaista tarkoitustakaan edesauttaa eläinsuojelutyötä, niillä aiheutatte vain ja ainoastaan hallaa eläinsuojelutyölle.

Eipä ollut tämäkään kommentoija eläimien asialla.

Valehtelijoiden klubi

#3745 Re: Pelkkää arvostelua Kissa kiertää kuumaa puuroa

2012-03-11 18:00:42

#3743: - Pelkkää arvostelua 

 Missähän tämä mainitsemasi "kehitystyö" tapahtuu, virtuaalimaailmassako?  KKY teki ainakin kaikkensa, ettei sitä tapahdu  sen lähiympäristössä ja vaikutuspiirissä. Yhdistys jätti  kylmästi kissat pakkaseen  ja "siivoamisen" muille yhdistyksille siirtyen oppositioon arvostelemaan ja mustamaalaamaan muita eläinsuojelijoita. Teidänkö mielestä kissojen heitteille jättäminen ja tosiasioiden kieltäminen kehittää eläinsuojelutyötä? Toki osa ongelmista poistuu pakkasen, nälän, tautien ja petojen kautta. Pahin peto lienee kuitenkin rahanahne ihminen, jolla olisi mahdollisuus ja varat auttaa mutta paatuneelta mieleltään ei halua sitä tehdä.

Adressin allekirjoittaneiden suuri määrä pitäisi olla selvä viesti KKY:llekin.  Kehitysehdotuksia on pyydetty monella suulla, toistaiseksi on nähty ja kuultu vain henkilöihin ja muihin yhdistyksiin liittyvää solvaamista. Kissoista ei sanaakaan -  aihe tuntuu olevan kuuma peruna.

Valehtelijoiden klubi

#3746 Re: Pelkkää arvostelua

2012-03-11 18:57:59

#3743: - Pelkkää arvostelua 

 Mikä on SINUN panoksesi eläinsuojelutyöhön, miten SINÄ haluaisit sitä kehittää? Adressin  tarkoitus on  "nostaa kissa pöydälle" ja saada aikaan keskustelua ja ongelmanratkaisuja - perusteeton kritiikki ei johda mihinkään. Ongelmien tunnistaminen ja tunnustaminen on eläinsuojelutyön kehittämisen edellytys. Asioiden peittely,  salaaminen ja paikallaan junnaaminen ei ole todellista kehitystä, se on säilömistä ja haasteiden välttämistä.  Kehitystä on tapahduttava monella eri sektorilla, mitkään toimet eivät sulje toisiaan pois. Kuppikuntaisuuteen ei ole kenelläkään varaa, varsinkin jos on vilpitön tarkoitus auttaa eläimiä.

Uusien kasvojen ja ajatusmallien ilmaantuminen eläinsuojelutyöhön ei pitäisi olla kenellekään uhka vaan mahdollisuus. Eläinsuojelutyön on oltava jatkuvaa, systemaattista ja vaikuttavaa.

 Vapaassa valtiossa ihmisten ilmaisuvapautta ei voi onneksi rajoittaa, vaikka "tälläiset adressit" ottaisivat kuinka päähän.

allekirjoittanut
Vieras

#3749 Re: Pelkkää arvostelua Toiveajattelijalle

2012-03-11 21:25:45

#3743: - Pelkkää arvostelua 

 Kommenttisi luettuaan allekirjoituksia tulee varmasti lisää :)