Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Kommentoitu viesti

Herran siunaus rikkaaksi tekee, ei oma vaiva siihen mitään lisää.

#3515 "Hyvää alkanutta vuotta ja Jumalan siunausta"

01.01.2013 17:47

"Hyvää alkanutta vuotta ja Jumalan siunausta"
http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/hyvaa-alkanutta-vuotta-ja-jumalan-siunausta/1284270

STT
14:11

– Presidentti Sauli Niinistö toivotti suomalaisille ensimmäisen uudenvuodenpuheensa päätteeksi "hyvää alkanutta vuotta ja Jumalan siunausta".

Vastaukset

Ensi kertaa tällä vuosituhannella ”Jumalan siunausta”

#3521 Re: "Hyvää alkanutta vuotta ja Jumalan siunausta"

2013-01-01 20:11:06


Vieras

#3522 Re: "Hyvää alkanutta vuotta ja Jumalan siunausta"

2013-01-01 20:16:30

#3515: Herran siunaus rikkaaksi tekee, ei oma vaiva siihen mitään lisää. - "Hyvää alkanutta vuotta ja Jumalan siunausta"

 

 

Netanyahu se siunaa itse itseään ja vaimoaan luxusmatkoilla, hotelleilla jne, vaikka samaan aikaan Israelin juutalaislapsista 1/3 elää köyhyysrajan alapuolella, ja 25% lapsista ei saa tarpeeksi ruokaa.

Kyllä vaan oma vaiva on ainakin kolmen miljoonan edestä lisännyt Netanyahun rikkautta, eikä siitä mitään tuomiota Netanyahulle tule. Kunhan pyörittävät raporttejaan.

Vaaleihin mennessä koko asia on unohdettu, Netanyahu saa rauhassa jatkaa rahojen pistämistä omiin luksuslomiinsa. Rikkaat rikastuu ja köyhät köyhtyy. Ei se Netanyahua haittaa, jos nyt lapset nälkää näkee, kunhan hän vain pääsee luxuslomille. Takuuvarmasti kansa palvoo edelleen ahnetta, itsekästä johtajaansa, ja valitsee hänet uudelleen pääministeriksi.

Mutta jos valitsevat, niin turhaan enää ruikuttavat, että kansan elinoloja on parannettava. Jos tuollaisen ahneen, korruptoituneen itsekkään pääministerin uudestaan valitsevat, niin osoittavat hyväksyvänsä hänen valheensa ja varkautensa.

Kansa saa mitä tilaa. Ei Netanyahu tapojaan muuta, jos uudelleenvalinnan kautta saa kansan hyväksynnän epärehelliselle ja itsekkäälle toiminnalleen. Israelin lapset näkee nälkää jatkossakin, ja isot pomot pistää rahat omiin taskuihinsa.

 

Sellaiset valtakunnat on aina ollut helppo vihollisvoimien kaataa, jotka on sisältäpäin mätiä ja heikentyneitä jo valmiiksi.

 

 




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…