Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Kommentoitu viesti


Vieras

#3513 USA:n ulkoministeriksi Skull & Bones-salaseuran John Kerry

01.01.2013 05:00



USA:n ulkoministeriksi Skull & Bones-salaseuran John Kerry


Näin se vaan menee.

Presidentti Barack Obama nimitti toisen kauden ulkoministerikseen Skull & Bones-salaseuraan kuuluvan, CFR:än jäsenen John Kerryn. Kerryn nimitys kertoo miten CFR:ällä ja Yalessa sijaitsevassa Skull & Bones-salaseuralla on edelleen erittäin vahva asema USA:n hallinnossa.

Kirjoitin 14.11.2012 Verkkomedian blogissani kuinka Skull & Bones oli mukana rahoittamassa natseja valtaan Saksassa 1930-luvulla. Tuolloin natseja rahoitettiin valtaan Wall Streetillä sijainneen Union Banking Corporation-pankin kautta, jota johtivat Skull & Bonesiin kuuluneet Prescott Bush ja Averell Harriman.

Aina kun Skull & Bonesiin kuulunut henkilö on päässyt korkeaan asemaan USA:n hallinnossa, edessä on häämöttänyt sota jossakin. Kun George H. W. Bush nousi USA:n presidentiksi 1988, edessä oli pian Panaman huumesota 1989, jossa USA syrjäytti Panaman diktaattorin Manuel Noriegan kun tämä oli kaapannut Panaman huumereitit hallintaansa.

Skull & Bonesiin kuuluneella George H. W. Bushilla oli pitkä ura takanaan CIA:ssa ja muissa operaatioissa, muun muassa Sikojen lahden epäonnistuneessa maihinnousuyrityksessä 1961, josta alkoi prosessi, joka johti presidentti Kennedyn salamurhaan Dallasissa 1963.

Panaman sodan jälkeen alkoi 1991 alkanut Persianlahden I sota, jossa Bush aloitti sodan Kuwaitin vallannutta Irakin diktaattoria Saddam Husseinia vastaan. Hussein ajettiin pois Kuwaitista. Kyseessä oli Persianlahden ensimmäinen öljysota.

Kun George W. Bush nousi presidentiksi 2001, edessä häämötti uusi Persianlahden sota kun 11.9.2001 tapahtuivat New Yorkin iskut WTC-pilvenpiirtäjiin. Skull & Bonesiin kuulunut George W. Bush aloitti sodan Saddam Husseinia vastaan ja samalla hyökkäsi Afganistaniin, vaikka Irakin diktaattorilla ja Afganistania hallinneilla talibaaneilla ei ollut mitään tekemistä iskujen kanssa.

Irakin sodassa Saddam Hussein syöstiin vallasta ja lopulta hirtettiin 2006. New Yorkin iskujen väitettiin olleen saudiarabialaisen Osama Bin Ladenin suunnittelemia. Obaman hallinto tappoi Bin Ladenin 2011. Mitään oikeudenkäyntejä ei haluttu ketään vastaan.

Millaiseksi muodostuu presidentti Obaman toisen kauden ulkopolitiikka kun siitä on vastaamassa CFR:ään ja Skull & Bonesiin kuuluva John Kerry?

Jos katsotaan luumiesten edellisiä toimia, edessä ei voi olla kuin tuhoa, kuolemaa ja sotaa. Skull & Bonesin keskiössä on kuoleman ihannointi. Luumiesten virallinen nimi kuoleman veljeskunta. John Kerry vihittiin veljeskunnan jäseneksi 1966.

Mitä Kerryn nimitys kertoo presidentti Obamasta? Obama itse on Rockefellerien valinta USA:n presidentiksi. Obama aloitti uransa Rockefellerien luomassa Chigacon yliopistossa, jossa tämä opetti valtiotieteitä ennenkuin lähti mukaan politiikkaan.

John Kerry oli puolestaan demokraattien presidenttiehdokkaana 2004 vaaleissa vastassaan luumiehiin kuulunut George W. Bush. Tuolloin sisäpiiriläisille oli kaikkein tärkeintä, että tapahtui mitä tahansa, Valkoisessa talossa piti olla luumiehiin kuulunut presidentti. Irakin sota oli tuolloin vielä käynnissä. Taistelu Irakin öljyvaroista ja Afganistanin huumeviljelmistä kävi vielä kuumana.

Mihin Kerry kiinnittää huomionsa Obaman ulkoministerinä? USA on keskittämässä huomionsa Aasiaan. Tilanne Kiinan lähi-alueilla on kiristymässä. Kiina käy kiivasta sanasotaa Japanin kanssa lähialueidensa saarien omistusoikeuksista. Saarien merialueilla on öljy- ja kaasuesiintymiä.

Samalla kiista Iranin ydinohjelmasta on kärjistymässä. Viekö Kerry maailman 3. maailmansotaan? Vai Iranin vastaiseen sotaan? Obaman toisesta kaudesta tulee maailman kannalta erittäin vaikea.



Blogikirjoitus: Jan Rossi
31.12.2012, Verkkomedia.org

Vastaukset

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2019-10-12 14:31:22





Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…