Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Kommentoitu viesti

Sano nämä sanat israelilaisille!

#3506 Re: Ei ohi Jumalan sanan KOKO totuuden

27.12.2012 17:34

#3503: - Ei ohi Jumalan sanan KOKO totuuden

Ei luvusta ole irrotettu mitään, vaan se on oma kokonaisuutensa, jotakin vierasta on sinun kirjoituksissasi.

Jumalan teko, ei ihmisen omia haluja ja pyytetitä:
http://ftp.funet.fi/index/bible/fi/1933,38/Hes.36.html

Vastaukset


Vieras

#3507 Re: Re: Ei ohi Jumalan sanan KOKO totuuden

2012-12-28 01:51:12

#3506: Sano nämä sanat israelilaisille! - Re: Ei ohi Jumalan sanan KOKO totuuden

 

Opetat ns. kahden tien teologiaa. Mielestäsi ns. pakanakristityt pelastuvat Jeesuksen sovitustyön kautta, mutta juutalaiset Jumalan "halvasta armosta", eli yksinomaan siksi, että ovat Vanhan Liiton kansa, Jumalan omistuskansa.

On siis kaksi tietä pelastukseen, juutalaisille omansa, LIITON ARMO, ja muille Jumalan kallis armo, Jeesuksen Kristuksen VEREN ARMO.

 

Jumalan teko on sovitus ja lunastus Jeesuksen Kristuksen kalliissa uhriveressä.

Raamatun kokonaistotuudesta irrottaminen EI tarkoita sitä, että samasta luvusta olisi irrotettu jotain. Kokonaistotuus tarkoittaa Vanhaa testamenttia JA Uutta testamenttia. Lupaukset juutalaisille eli Vanha Liitto on Vanhassa Testamentissa, Jeesuksen lunastuskuoleman konkretisoituminen ja sitä kautta Vanhan Liiton voimaanastuminen on Uudessa Testamentissa.

Raamatun kokonaisilmoitus sisältää molempien totuuksien, molempien Liittojen yhtaikaisen huomioonottamisen. Vanhan Liiton profetioissa tulee ilmi se, että Vanha Liitto sisältää kyllä lupaukset ja ehdot juutalaisille, mutta että vasta Uusi Liitto TÄYTTÄÄ Vanhassa Liitossa annetut lupaukset.

Näin juutalainen, joka noudattaa tunnontarkasti Vanhaa Liittoa, eikä irrota sieltä ainuttakaan kohtaa irralleen, joutuu kadotukseen, jos ei tunnusta Uutta Liittoa. Vanha Liitto täytyy liittää raamatun kokonaisilmoitukseen, se täytyy liittää Uuteen Liittoon.

 

Esim. seuraava  Hes. 11-luvun kohta kertoo Vanhan Liiton toteutumisesta vasta Uudessa Liitossa: uusi henki tarkoittaa tietysti Pyhää Henkeä, joka vuodatettiin Helluntaina, Vanhan lakiin perustuvan Liiton ja kivisydämen tilalle Jumala Jeesuksen sovitustyön tähden antaa Jeesuksen verellä pestyn elävän lihasydämen jne.

Erityisesti kannattaa huomata, että vasta tässä, uudestisyntyneessä ja Pyhän Hengen sinetöimässä tilassa ihminen kuuluu Jumalan kansaan:  he ovat minun kansani, ja minä olen heidän Jumalansa.

Lakiliiton noudattajat eivät ole Jumalan Kansa. Vasta Pyhän Hengen Liiton noudattajat ovat Jumalan Kansa.

 

19 Ja minä annan heille yhden sydämen, ja uuden hengen minä annan teidän sisimpäänne, ja minä poistan kivisydämen heidän ruumiistansa ja annan heille lihasydämen,
20 niin että he vaeltavat minun käskyjeni mukaan ja noudattavat minun oikeuksiani ja pitävät ne; ja he ovat minun kansani, ja minä olen heidän Jumalansa.

 

6 Mutta ei niin, että Jumalan sana olisi harhaan mennyt. Sillä eivät kaikki ne, jotka ovat Israelista, ole silti Israel,
7 eivät kaikki ole lapsia sentähden, että ovat Aabrahamin siementä, vaan: "Iisakista sinä saat nimellesi jälkeläiset";
8 se on: eivät ne, jotka lihan puolesta ovat lapsia, ole Jumalan lapsia, vaan lupauksen lapset, ne luetaan siemeneksi.

 

 

 

Ei näillä teologioilla ole merkitystä teologioiden takia. Jos haluat uskoa kahden tien teologiaan, se on yhdentekevää minulle.

Mutta valitettavasti siitä on vakavat seuraukset juutalaisille, jos sitä koko ajan opetat, ja muut sinua uskovat. Kahden tien teologia nimittäin johtaa siihen, että juutalaiset uskovat, etteivät tarvitse Uutta Liittoa, eivät tarvitse Jeesuksen sovitusta omiin synteihinsä. Juutalaiset luulevat, että heille rittää se, että ovat Aabrahamin jälkeläisiä ja Jumalan valittua kansaa.

Sellaisesta luulosta seuraa se, että he eivät tunnusta itseään syntisiksi, eivät tee parannusta, eivätkä huuda avukseen Yeshuaa Messiasta, joka yksin voi puhdistaa juutalaistenkin synnit verellään.

 

Siksi on hyvin tärkeää selvittää, mihin uskoo. Jos uskot ja opetat kahden tien teologiaa, olet opettamassa eksytystä, joka johtaa juutalaiset suoraan helvettiin ja iankaikkiseen kuolemaan.

Holokaustissa noin 6 miljoonaa juutalaista ei ainoastaan kuollut keskitysleireillä ja kaasukammioissa. Holokaustissa noin 6 miljoonaa juutalaista meni suoraan helvettiin, koska he uskoivat vain vanhaan Liittoon, mutta eivät Yeshuan Messiaan sovitustyöhön.

Se, mikä Taivaallista Isää eniten koskee, on, että joka hetki juutalaisia päätyy helvettiin. Joka vuosi, joka vuosikymmen, joka vuosisata ja joka vuosituhat juutalaiset ovat päätyneet helvettiin.

 

Kahden tien teologia on tuomio ikuiseen kuolemaan, helvettiin.  SE on vakava asia.

 

 

 




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…