Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Kommentoitu viesti


Vieras

#3473 Afrikkalaisnaisten pakkoehkäisy Israelissa - syntyvyys romahti rokotteilla

25.12.2012 16:15




Afrikkalaisnaisten pakkoehkäisy Israelissa - syntyvyys romahti rokotteilla


Israelissa elävien etiopialaisnaisten saamien lasten määrä putosi äkisti dramaattiset 50 prosenttia, kertoo Jewish Daily Forward. Israelilainen toimittaja Gal Gabai halusi tietää miksi.

Lähde: Jewish Daily Forward
Toimittaja: Riikka Söyring
24.12.2012, Verkkomedia.org



Afrikkalaisnaisten pakkoehkäisy Israelissa - syntyvyys romahti rokotteilla

Gabai sai selville, että siirtolaisnaisille oli annettu vastoin heidän tahtoaan Depo-Provera -nimistä ehkäisyrokotetta. Kaikki naiset eivät ymmärtäneet mihin tarkoitukseen ruiske oli, mutta heitä painostettiin muun muassa sanomalla, että jos he eivät ota sitä, heidän ei sallita muuttaa Israeliin.

Rokotteiden jakelu aloitettiin pakolaisleirillä Gondarissa, niiden anniskelua jatkettiin siirtymäleirillä Addis Abebassa ja edelleen heidän saavuttuaan Israeliin.

Vaikuttaa siltä, että ehkäisyrokotteita pakotettiin etiopialaisnaisille JDC:n (American Jewish Joint Distribution Committee) Etiopiassa ylläpitämien terveydenhuoltoklinikoiden henkilökunnan ja israelilaisten sairaaloiden ja klinikoiden yhteistoiminnalla.

Naisille ei annettu perheneuvontaa (ehkäisyneuvontaa) tai tietoja erilaisista ehkäisymenetelmistä eikä valinnanvaraa: ainoastaan tieto siitä, että elämä olisi kovaa ja ikävää Israelissa, jos etiopialaisnaiset suunnittelivat suurta perhettä.

Gabain haastattelema gynekologi oli järkyttynyt Depo-Proveran käytöstä ja kertoi, että sitä määrätään hyvin harvoin muuta kuin laitoshoidossa oleville tai vajaakykyisille naisille, joiden ei voi olettaa itse kykenevän huolehtimaan ehkäisystään.

Israelin terveysministeriö, opetusministeriö ja JDC ovat kiistäneet tietävänsä mitään koko asiasta. Piilokameralla on kuitenkin saatu taltioitua, kun siirtolaisnaiselle annostellaan Depo-Proveraa.

Riikka Söyring @ 24.12.2012 14:43

 

 

Vastaukset


Vieras

#3474 Re: Afrikkalaisnaisten pakkoehkäisy Israelissa - syntyvyys romahti rokotteilla

2012-12-25 16:32:20

#3473: - Afrikkalaisnaisten pakkoehkäisy Israelissa - syntyvyys romahti rokotteilla

 

Jumalaton faaraokin murhasi kansaa. Mutta vain poikalapset.

Jumala tuomitsi faaraon, paadutti faaraon sydämen, ja surmasi kaikki Egyptin poikalapset.

Voi, Israel, mitä olet tekemässä.

Israel on jo syyllistynyt miljoonien israelilaislasten murhaamisesta kohtuun. Miksi Israel haluaa vielä lisää verta käsiinsä. Tälläkö tavoin Jumala tuo Israelin ylle tuomiot, sen sydämen kovuuden paljastaen. Sillä Sana sanoo, että vain 1/3 Israelista on säilyvä. Jumala on siis kansansa vielä erotteleva ja puiva, niin että Jaakobin ahdistuksesta jäljelle jäävä 1/3 viimein tunnustaa Yeshuan Messiaaksi.

 

7 Mutta israelilaiset olivat hedelmälliset ja sikisivät, lisääntyivät ja enenivät hyvin suurilukuisiksi, niin että maa tuli heitä täyteen.
8 Niin Egyptiin tuli uusi kuningas, joka ei Joosefista mitään tiennyt.
10 Tulkaa, menetelkäämme siis viisaasti heitä kohtaan, että he eivät lisääntyisi
11 Niin heille asetettiin työnjohtajia rasittamaan heitä raskaalla työllä. Ja heidän täytyi rakentaa faraolle varastokaupungit Piitom ja Ramses.
13 Niin egyptiläiset pitivät israelilaisia orjantyössä väkivalloin
14 ja katkeroittivat heidän elämänsä kovalla laasti-ja tiilityöllä ja kaikenlaisella työllä ulkona kedolla, kaikenlaisella työllä, jota he teettivät heillä väkivalloin.
15 Ja Egyptin kuningas puhui hebrealaisille kätilövaimoille, joista toisen nimi oli Sifra ja toisen Puua;
16 ja hän sanoi: "Kun te autatte hebrealaisia vaimoja heidän synnyttäessänsä, niin tarkastakaa lapsen sukupuoli: jos se on poika, surmatkaa se, mutta jos se on tyttö, jääköön eloon".
17 Mutta kätilövaimot pelkäsivät Jumalaa eivätkä tehneet, niinkuin Egyptin kuningas oli heille sanonut, vaan antoivat poikalasten elää.
22 Niin farao antoi käskyn kaikelle kansallensa, sanoen: "Kaikki poikalapset, jotka syntyvät, heittäkää Niilivirtaan, mutta kaikkien tyttölasten antakaa elää".

 




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…