KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#2646 Re: Re: Läpinäkyvyyttä

21.11.2011 23:16

#2644: - Re: Läpinäkyvyyttä

Voit aivan hyvin nauraa kommentille. Tulkitsen sen positiiviseksi ja otan sen vastaan. Kiitos siitä sinulle.

Vastaukset

Läheltä tilannetta seuraava

#2647 Re: Re: Re: Läpinäkyvyyttä

2011-11-22 04:55:44

#2646: - Re: Re: Läpinäkyvyyttä 

 Ihan miten vain itse haluat, sillä minulle se ei merkitse yhtään mitään miten nauruni mahdollisesti tulkitset. Ehkä muut lukijat ymmärsivät sen hieman toisella tavalla, mutta mitäpäs siitä! Kukin tyylillään ja yläkerrasta saamallaan ymmärryskyvylllä! ;)

Miksi vedät Kisu ry:tä tähän mukaan, kun sinun pitäisi hyvin tietää, että tämä adressi on perustettu KKY:n hallituksen laajamittaisten virhetoimintojen vuoksi, joista olennaisin on ollut tämä puolivillien kissojen talteenottokielto. Ehkä tämä on sinulta vain jonkinlaista tahallista härnäämistä ja ilkkumista vai oletko oikeasti vain niin yksinkertainen etkä ymmmärrä luettua? Kisu korjaa KKY:n virheitä täydellä tohinalla ja täydet pisteet siitä heille, mutta tähän keskusteluun he eivät kuulu!

Kaikki KKY:n jäsenet eivät kannata nykyisiä hallituksen touhuja, sillä kaikki eivät ole aivopestävissä näillä mielenkiintoisilla keltaisilla tiedotteilla tai jäsenlehden valheellisilla mustamaalauksilla! Entä mihin olette unohtaneet kissat näissä kannanotoissanne? Eivätkö kaikki kissat ole pelastamisen arvoisia, ovat ne sitten ulkona eläviä kodittomia tai sosiaalitapauksilta huostaanotettuja tms.????? Talvi on tulossa ja se on pitkä. Pystyykö Kisukaan nuorena yhdistyksenä kaikkia tarjokkaita pelastamaan. Olisiko KKY:llä tässä paikka pelastaa kasvonsa ja aktivoida uudelleen toimintaansa vai onko se jo aivan liian myöhäistä? Kun puheenjohtaja kannattajineen on uuden linjansa päättänyt, ei siitä sovi poiketa. Siinähän voisi menettää kasvonsa ja kunniansa???