KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Järjen käyttö on sallittua

#2573 Re: Haluamme muutosta !

13.11.2011 13:01

#2572: Jäsen minäkin - Haluamme muutosta !

Kaikkihan eivät halua saastuttaa kotejaan tautisilla kissoilla. Jos pieni ryhmä näin haluaa tehdä, olkoon se heidän asiansa.

Itsekkään en haluaisi sänkynsä alla majailevaa kattia kotiini.

Yksi yhdistys ei maailmaa paranna, luulisi jo vuosien saatossa valistustyö menneen perille?

Kisuhan toimii nyt kissojen parhaaksi, heillähän omat toimijansa.Piti olla asiantuntijoita, vai ovatko sittenkään?

Tehän saatte toimia vapaasti mielenne mukaan. KKY on kantansa sanonut, luulisi jo menneen perille? Ei todellakaan ole yhden vapaaehtoisen ryhmän tehtävä huolehtia kaikissa heittelle jätetyistä kissoista. Jotain vastuuta pitää vaatia kissojen omistajiltakin.

En halua rahojeni menevän vastuuttomien ihmisten jälkien korjaamseen.

 

Vastaukset


Vieras

#2575 Re: Re: Haluamme muutosta !

2011-11-13 16:10:21

#2573: Järjen käyttö on sallittua - Re: Haluamme muutosta !

Olipas "lämminhenkinen" ja kissaystävällinen kannanotto! Oletkos KKY,n äänitorvi?!?  Sinä se varmaan laitatkin sitten ne väärin toimivat kissojen omistajat ruotuun kun oot noin rautainen ihminen HYVÄ! Varmaan kuljet jo ovelta ovelle tässä toimessa matkasaarnaajana! Odotan sitä, että alkaa vihdoin tapahtua muutosta parempaan suuntaan kun sanot, että valistuskin on jo vuosien saatossa mennyt perille!!

MUTTA tuollainen asenne saastuttaa ja sairastuttaa ja on enemmän vahingoksi kaikelle ympärillä olevalle elämälle  kun maastosta pelastettu kissa JOKA ON TÄYSIN SYYTÖN SIIHEN MITEN SITÄ ON KOHDELTU!

Toivon ettet ole missään tekemisissä minkäänlaisten kissojen tai puolustuskyvyttömien eläinten kanssa! Kommentistasi käy ilmi että olet kova ja sydämetön.

Kannanottosi varsin jäätävä..KISSOJA KOHTAAN. Ja kissat kärsii...


Vieras

#2576 Re: Re: Haluamme muutosta !

2011-11-13 16:11:32

#2573: Järjen käyttö on sallittua - Re: Haluamme muutosta !

Toivottavasti sinulle ei ole mitään kärpäsestä isompaa elävää eläintä.


Vieras

#2577 Re: Re: Haluamme muutosta !

2011-11-13 16:14:15

#2573: Järjen käyttö on sallittua - Re: Haluamme muutosta !

Toivotan sinulle samanlaista kohtelua sairastuessasi mitä kannanotossasi tuot julki.

Valehtelijoiden klubi

#2579 Re: Re: Haluamme muutosta !

2011-11-14 11:07:28

#2573: Järjen käyttö on sallittua - Re: Haluamme muutosta ! 

 Ennen kuin se valistustyö menee kissojen kaltoinkohtelijoille perille, pitää näille heitteille jätetyille kissoille tehdä jotain. Asioiden kieltäminen on ollut KKY:n virallinen kanta jo pitkään -  linja näköjään jatkuu muutaman kellokkaan toimesta. Kannastasi kuvastuu suorastaan inho näitä"saastuneita kissoja" kohtaan. Kuka ne on saastuttanut? Osoittaisit inhoasi pikemminkin näitä piittaamattomia ihmisiä kohtaan, nehän nämä ongelmat aiheuttavat. KKY on usein mainostanut luottamuksellisia suhteitaan viranomaisiin, miksi tällä rintamalla ei ole tapahtunut mitään uutta? Jos et halua liata käsiäsi "saastuneisiin kissoihin", niin aina voit painostaa viranomaisia tekemään parempia päätöksiä ja lakeja.

Kannanotossasi on todellinen paradoksi; et halua rahojesi menevän hukkaan vastuuttomien ihmisten vuoksi, miksi sitten olet KKY:ssä? Jos näitä eläinten kaltoinkohtelijoita ei olisi, ei meitäkään tarvittaisi! On selvää, ettei yksi yhdistys paranna maailmaa mutta se tekee elämän helpommaksi näille hädänalaisille kissoille. 

Sinun utopiassasi ei ilmeisesti ole kaltoinkohdeltuja kissoja eikä ikäviä, kritiikkiä esittäviä ihmisiä. Tautivaaraa ja saastuneita kissoja vaarallisempia ovat kaltaisesi tunnekylmät ihmiset, jotka käyttävät eläinsuojeluyhdistystä savuverhonaan päästäkseen itsekkäisiin päämääriinsä. Toivotaan ettei tämä tauti tartu..

Valehtelijoiden klubi

#2581 Re: Re: Haluamme muutosta !

2011-11-15 10:15:29

#2573: Järjen käyttö on sallittua - Re: Haluamme muutosta ! 

 Järjen käyttö on toki sallittua mutta myös tunteiden. Jos tässä maailmassa käytettäisiin ainoastaan järkeä, ei olisi sairaaloita, ei orpokoteja, ei vanhainkoteja jne  - ei siis mitään mikä osoittaisi ihmisen inhimillisyyden ja empatian. En tiedä miltä sinusta tuntuisi jos sinulle tulisi elämässäsi jokin kriisi (sairaus tms.) ja sinulle sanottaisi, ettei ole järkeä auttaa/hoitaa sinua. Hyväksyisitkö asian muitta mutkitta, vai tuntisitko kokeneesi vääryyttä? Sinun mielestäsi sääli ja armeliaisuus on heikkoutta. Minun mielestäni ihminen on henkisesti vahva ja terve, jos hän kykenee myötätuntoon.


Vieras

#2606 Re: Re: Haluamme muutosta !

2011-11-18 13:00:50

#2573: Järjen käyttö on sallittua - Re: Haluamme muutosta ! 

 Tässä taitaa kiteytyä KKY,n tämänhetkinen kulissien takana toimintaa ohjaava ajatusmaailma ja ideologia kissoja ja niitä auttavia ihmisiä kohtaan.

Ja Mikkelistä tuli jarjettömän hyvä kommentti !! Mielenkiintoista, asia kiinnostaa kauempanakin HYVÄ!