Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

homous on rappiotila.

#38820 Hei homot

15.07.2014 19:25

Täällä ei ole homojen pakko olla, jos maisemat ei kiinnosta. Homous levittää hiviä ja aidsi tappaa.
Siinä homoille rajat joita ei ohita kukaan homo. Siihen pysähty Queen solistikin vaikka kuinka uhos että ollaan sitä ja tätä. Homoutta ei kannata kenenkään harrastaa.

Vastaukset

Regulator

#38823 Kuvien lähettäjä taisikin nyt paljastaa itse itsensä.....

2014-07-15 20:37:28

#38820: homous on rappiotila. - Hei homot

"Jos maisemat ei kiinnosta" kENEN KIINNOSTUSTA SINÄ NOILLE KUVILLE NYT OIKEIN  ODOTAT? Kenelle sinä niitä täällä esittelet ja missä toivossa ?

Itse et muuten  ainakaan  tunnu kunnioittavan sitä,mitä on sanottu nettikeskustelun säännöissä esim. ´kiihottamisesta kansanryhmää vastaan´....mm.Se ei kuitenkaan jää ainoaksi rikkeeksesi tämän keskustelun puitteissa...

Käytät esim. omin lupinesi THL:n informaatiotunnusta eli tuota kirjainlyhennettä laitoksen koko nimestä ja siihen kokoajan selvästi viitaten , siis ikäänkuin auktoriteettina omien lähinnä kuitenkin vain kiihoitus- ja vihapuheenluontoisten ,jatkuvasti toistuvien viestiesi oikeutuksena.

Luulet ,oletat,annat ymmärtää ja saatat saada jotkut jopa uskomaan ,että THL seisoisi takanasi tämän yksityisluontoisen "tiedotuskampanjasi" ja "tietoiskuilusi" takana, mutta tässä asiassa saatat kyllä erehtyä.

Toimiisi täällä todellakin saatetaan vielä puuttua-ja tullaan puuttumaanKIN- jos vielä jatkat "tiedotteluasi" eteenpäin.

Olenpahan varoittanut sinua...