Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#38506 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

12.07.2014 14:51

#38502: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Vihreän freelanceri Lilja tammisen ABCDE-hutaisu koostuu mielipiteistä, joille ei tekstissä ole pitäviä perusteita.

Vastaukset


Vieras

#38507 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-12 14:57:42

#38506: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Sanat freelancer ja hutaisu eivät ole kovin vakuuttavia argumentteja. Koeta nyt vähän skarpata ja ota edes yksi väite kritisoitavaksesi.

Saattaa nimittäin tulla lopputulemaksi se, että Puolimatkan kyhäelmä on niin surkea, että freelanceri pystyy helposti sen nopeallakin katsauksella sellaiseksi toteamaan.

Omiin silmiini sieltä näkyivät mm. viittaukset Valituissa Paloissa esitettyihin ja muihin esseemäisiin teksteihin tutkimuksina ja toisaalta täysin kelvottomaksi muilla foorumeilla todetun Regneruksen tutkimuksen referointi.

homous vääntää ajattelun epätasa arvoksi.

#38509 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-12 15:03:00

#38506: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Hiv on homojen kansantauti THL. Siinä sulle pitävä todiste josta et pääse karkuun. Hollannissa 16% on hivi positiivisia ja lisää tulee kun homot eivät saa viemäri kiinni. Homohiv viemärioppi tuhoaa koko sukupolven kun aidsi niittää satoa. Homous on epätasa arvoisin asia maan päällä, koska homoudessa ei ole kuin yksi sukupuoli.

Nyt jo olevassa Tasa arvoisessa naisen ja miehen avioliitossa on molemmat sukupuolet ja siten on tasa arvoinen. Homot eivät pysty ymmärtämään tätä. Homot eivät ymmärrä myöskään professori Puolimatkan kirjoitusta, koska he eivät pysty sisästämää mitä tarkoittaa tasa arvo. AVIOLIITTO ON JO TASA ARVOINEN JA EU TUKEE TUOTA INSTITUUTIOTA TOTEAMALLA ETTEI NAISEN JA MIEHEN AVIOLIITTO SYRJI KETÄÄN. SIIS EI HOMOJAKAAN. HOMOJA SYRJII HOMOT ITSE.