Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

heteros

#26153

19.12.2013 09:42

Miksi Suomen lain pitäisi nojata yhteen vakaumukseen? Sallitaanko samantien moniavioisuus, ihan vaan tasa-arvon nimissä, kun muslimeillakin niitä on.. Onko kirkko oikeasti nykyisin niin jäljessä ja elelee omassa pilvilinnassaan, ettei älyä, että se ei enää ole maan hallinnossa millään tavalla mukana? Huolestuttavaa, että tällä tavoin todellisuudentajunsa hukanneet ovat niinkin suuren organisaation johdossa.. On melko huolestuttavaa, jos lakeja aletaan säätää kirjan, jonka lähteistä tai luotettavuudesta ei ole muita todisteita kuin ah niin luotettava usko, mukaan.

Suomen lain mukainen avioliitto ei saa olla riippuvainen kirkon mielipiteestä. Kukaan ei pakota kirkkoa siunaamaan homoavioliittoja, joten kirkko voisi pitää suurehkon nenänsä poissa asioista, jotka eivät sille kuulu. Historiaa kun katsoo, on sillä ollut varsin verisin seurauksin aina hämmästyttävän kova hinku hallita kaikkea ja kaikkia. Ja kuinkas siinä kävikään..

Fobiat ovat luokiteltu mielisairaudeksi, homous ei. Siinäpä miettimistä armaille homofoobikoille täksi päiväksi. Jos miettiminen nyt teiltä onnistuu, epäilen kun tätä keskustelua katsoo; "kun raamattu..", "kun jumala.." ja "koska jeesus..", surkuteltavan huonoa oman pään käyttöä.

Vastaukset


Vieras

#26155 Re:

2013-12-19 09:45:16

#26153: heteros -

 

Sattuupa kuitenkin olemaan uskova presidenttipari,  (vaikka Niinistö onkin alkutaipaleella,  tiellä kuitenkin) - puhemies, - useampi ministeri ja monta kansanedustajaa tällä tiellä Kiitos Jumalalle!