Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#24791 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

15.11.2013 10:29

#24781: res.matr. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

 

Juu,  eihän se kielitaito mikään armolahja ole, kielilläpuhuminen sitten on vähän eri juttu.    Itse tykkään oikein tosissaan opetella kieliä,  muisti vaan ei pahus niitä tuppaa pitämään tallessa,   se siinä pahemmin narskuttaa vastaan. 
Eikä sanakirja aina pelasta,  tarvittaisiin vähintään fraasisanakirja. Tietääkös kukaan toimivaa täällä netin puolella?

Paljon riippuu myös alueesta ja sanaston tyypistä,  jota käytetään.

Kovasti sitä vaan tarvii tankata.   Sehän pitää myös noita muistialueita kunnossa niin paljon kun nyt voi.  Yksi tärkeimpiä  muistamista edistäviä  tekijöitä,  ainakin tässä iässä,  on  hyvä vireystila.  Se juuri tahtoo täälläpäin olla kaikkea muuta,  kun elämäntilanteen takia on niin paljon väsymystä.  Viimeyönäkin tarvittiin ambulanssia klo 00. 2:n, ja   00.3:n kieppeillä.

Totta puhuit,  että kaunis,  kallis kielemme saisi olla arvossaan.  Siihen on tehtävä oikein työtä yhdessä.

Piti laittaa sulle tuo Tähti ja meripoika,  mutta kerrohan minkälainen musiikkimaku sulla oikeesti on?  


Vastaukset

res.matr.

#24793 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

2013-11-15 15:40:40

#24791: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta 

Kaikki merenkulun historiaan liittyvä ja meristä kertova musiikki toki on aina ollut lähellä sydäntäni ja sen lisäksi lähes kaikentyyppinen espanjalainen musiikki (kaikilta sen aikakausilta) ja siinä ohessa myös etelä-amerikkalainen rytmi käy kivasti korvaan. ps.Toivottavasti  muuten sait  tuolloin,  viime yönä, sairaalassa kaiken tarvitsemasi avun tuossa  tämänhetkisessä terveydentilassasi ,mistä kommentissasi kerroit,.Hyvää toipumista Sinulle ja jos koet ,että on mahdollista niin koita  huolehtia (terveydentilasi huomioon ottaen )Sinulle sopivasta liikunnasta raittiissa ulkoilmassa ja tarkista myös.,että vitamiinitasosi ja vitamiinien saantisi on riittävä ja kohdallaan.Koita parhaimpasi mukaan torjua mielestäsi kaikki pelkästään kuluttavat ja Sinua masentavat ajatukset ja omista riittävästi aikaa oman  fyysisen  ja henkisen hyvinvointisi kohentamiselle.Muista ,ettei´se ole mitään ´itsekkyyttä´jos ihminen rakastaa itseään oikealla tavalla. Me kaikki  olemme siihen oikeutettuja,eikä se todellakaan ole mitään muilta pois,  tuokaan  rakkaus-pikemminkin päinvastoin.Ja totta: mikä tahansa kielenopiskelu on vähintään hyvää aivojumppaa -se minimihylöty siitä on luvassa ja taattu kaikille.Loppusyksy on Suomessa luonnostaan hieman masentavanoloinen vuodenaika, mutta ajattele että pian alamme olla  ja elää taas uuden kevään odotuksessa. Voimia ja jaksamista Sinulle sitä kohti käydessä.