Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#24602 Re: Välipala

11.11.2013 12:48

#24601: sanojemme mukaan meidät tuomitaan - Välipala

Ohhoh, uskis on täynnä pyhää vihaa...!!

Jos joku ei kärsi kuulla, kuinka joku toinen haluaa talloa kolmannen ihmisoikeuksia ja pelotella tätä, ei se liene syy täältä poistumiseen. Jos noilla tolkuttomuuksillaan muiden kimppuun hyökkää, on syytä kestää myös vastaiskutkin.

Vanhojen höperyyden rajamailla olevien ihmisten rahojen huijaaminen on ihan jotain muuta, kuin tuossa haluat kolehtiin verraten antaa ymmärtää. Valehtelu näkyykin olevan uskisten toinen luonto. Homo taas voi olla uskovainen, hän vain saattaa ymmärtää Raamatun ilmoituksen eri tavoin kuin te tiukkapipot, jotka haette sieltä vain perusteluja omille asenteillenne. Homous ei ole sen kummempi synti kuin ne lukemattomat, joihin te täälläkin joka päivä syyllistytte - ja ihan ilman synnintuntoakin vielä!!

"Jokainen myös päättää siitä itse, lopettaako päivänsä kesken matkan vai ei. Turha siitäkään on uskovia ihmisiä syyttää."

Jos kerrot opetuksiisi uskovalle homolle, että hänen on ehdottomasti eheydyttävä pelastuakseen. Kun sitten näin ei käykään, koska niin ei oikeasti edes voi loppupeleissä käydä, jätätte hänet käytännössä täysin heitteille ja äärimmäiseen ahdistukseen. Siihen sitten toteat, että omapa oli asiansa... Voi tätä uskovaisten lähimmäisenrakkautta, mistä suurempaa voisikaan löytää!!!!

"Piiloudutaan armon ja suvaitsevaisuuden taakse."

Armo ja suvaitsevaisuus (erilaisten ja syrjittyjen rakastaminen ja armollisuus heitä kohtaan) ovat kyllä Jeesuksen opetuksen peruspilareita. Teiltä uskiksilta ne ovat tosiaan totaalisesti hukassa.

Vastaukset

sanojemme mukaan meidät tuomitaan

#24603 Re: Re: Välipala

2013-11-11 12:55:40

#24602: - Re: Välipala

Pysyn edelleen mielipiteessäni, koska Pyhä Henki opettaa totuuden!