Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#11491 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

26.04.2013 11:09

#11488: veritas - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Koeta pelotella vähän pontevammin. Kerro nyt vaikka yksityiskohtaisesti että miten se itse rakkauden, armon ja hyvyyden ilmentymä kiduttaa luomuksiaan jossain palavassa pätsissä; ehkäpä joku vajaamielinen ja pelolla ohjailtava saadaan kauhistettua kristittyjen riveihin.

Veritaksen kaltaiset yskovat ovat kyllä aivan totaalisen pimeitä. Pahoittelut. Luonnontieteellisten, objektiivisten havaintojen sivuunpyyhkäisy ikuisella kidutuskammiolla uhkaamalla on kyllä sen luokan psykologinen temppu, että hiekkalaatikkokiusaajat jäävät kirkkaasti kakkoseksi.

Maailma näyttäytyy varmasti jännittävänä paikkana, kun joka päivä on tietoisesti kiellettävä valtaosa arkielämän havainnoista ja tieteen tuloksista.

Vastaukset


Vieras

#11492 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-26 11:18:12

#11491: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Siitähän fundisuskossa on kyse: Haetaan turvallisuutta ehdottomista ja ikuisista totuuksista, joiden varaan elämä voidaan asetella. Joku siinä sitten vielä huomaa, että voi käyttää valtaansakin, kun osaa sopivaan imaamin asemaan itsensä asetella. Sitten pelätään, että ympärillä olevat havainnot ja ennen kaikkea muutokset kaatavat tämän korttitalon. Ja siispä muutoksia vastaan pitää lähteä aina ristiretkelle, kuten naispappeus- ja homoavioliittoasioissa.