Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#11462 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

26.04.2013 07:25

#11461: Päivi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Höpö höpö, kaikille perustelluille näkemyksille on kaikki tila maailmassa. Eri asia on, että tieteessä ei voi väittää aivan kaikkea posketonta reinikaistyyliin ilman todisteita. Reinikaisella olisi ollut kymmeniä vuosia aikaa pykätä pystyyn edes yksi vaivainen tieteellinen artikkeli, jossa hän olisi esittänyt kaiken evoluutioteorian vastaisen luentoaineistonsa ja koettanut kumota luonnontieteen keskeisimmän paradigman tuosta noin vaan suit sait sukkelaan. Mitään ei kuitenkaan ole kuulunut, sillä Reinikaisen väitteet eivät kestä kriittistä tarkastelua. Ne eivät ole tieteellisesti valideja. Siitä syystä Reinikainen ei teekään tieteellistä tutkimusta vaan julkaisee höpinöitään tavallisina kirjoina ja kiertelee seurakuntien herätysilloissa toistamassa hänelle useaan kertaan vääräksi osoitettuja väitteitään.

Ajatusleikkinä voit miettiä, miksi "keskustelu tiedemarkkinoilla" ei ole avointa esim. horoskooppien osalta ja miksi astrologit heti nauretaan ulos. Miksiköhän tieteen ilmapiirissä ei ole tilaa tähdistälukijoille? Onkohan kyseessä sensuuri, pakkovaientaminen, tieteen katala salaliitto?

Vastaukset

P.

#11466 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-26 07:50:31

#11462: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Sen verran maallikkonakin olen kuullut, ettet voi kyllä verrata astrologiaa tähän. Kyllä se on aivan vakavasti otettavaa tieteelistä työtä.  Tämä asenteesi on evoluution hegemoniaa parhaimmillaan. Mutta minustahan ei ole sinulle kisakumppaniksi näissä asioissa.  Se on tosi.  No  meni vähän taistelulinjalle.  Hyvää tätäpäivää kuitenkin sulle. On tästä irrottauduttava asioille!