Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

vastenmielisiä ihmisen irvikuvia

#11451 Re: Kerrankin addressi, jota ei voi/tarvitse allekirjoittaa!

25.04.2013 22:32

#31: Pois ihmisoikeudet tyhmiltä (= mm teiltä) - Kerrankin addressi, jota ei voi/tarvitse allekirjoittaa!

Mennäämpä homorakkauden fyysiseen puoleen.  Sen harjoittamiseen.  Sehän suoritetaan bakteeripesään, jonka seinämillä on jäänteitä ulosteesta.    Entä pyöritelläänkö sormia samaisessa paikassa. Ansiotyö voi olla sellainen, jossa ollaan kosketuksissa ihmisiin tai ruokiin??  Miten kestää sulkijalihas?  Repeääkö vai löystyykö ajan myötä.  Onko lopputulos vaipan käyttö.  Siinä miettimistä heteroille homofaneille.

Lesboilla ilmeisesti keinotavarat käytössä, kun luomu ei kelpaa.  Pysyykö piilossa lasten ulottuvilta?

Vastaukset

Hyi kakka,hyi

#11452 Re: Re: Kerrankin addressi, jota ei voi/tarvitse allekirjoittaa!

2013-04-26 00:32:55

#11451: väiväastenmielisiä ihmisen irvikuvia - Re: Kerrankin addressi, jota ei voi/tarvitse allekirjoittaa! 

 Ajatella, miten ihmisiä  yleensäkään voidaan palkata elintarvike alalle-nehän käy p..kalla ja kusella joka päivä....Hyi kamalaa aatelkaa:kusta ja p..kaa yäk! On se ihan  kamalaa ja säädytöntä . pitäisi säätää laki , jolla kriminalisoitaisiin WC:t !Vessapaperirullapakkaukset markettien hyllyiltä pois kokonaan! Nehän houkuttelevat pois luonnollisuudesta ja  lapsetkin voivat saada niistä huonoja vaikutteita ...P..kantamisesta ankarat sakot missä tahansa! Lapsetkin vielä opetetaan vaippoihin ! Luonnottomuus ja perversiot kukoistavat kaupungeissamme , jotka  on rakennettu p.skaviemärien päälle! Huutakaamme yhdessä voimallisesti apua ,ettemme hukkuisi p.skaaaaaaaannn ......


Vieras

#11455 Re: Re: Kerrankin addressi, jota ei voi/tarvitse allekirjoittaa!

2013-04-26 06:01:03

#11451: vastenmielisiä ihmisen irvikuvia - Re: Kerrankin addressi, jota ei voi/tarvitse allekirjoittaa!

#11453: Pelastakaa lapset. - Re: Re: Re: Kerrankin addressi, jota ei voi/tarvitse allekirjoittaa!

Kuulkaahan te kaksi (taikka yksi ja sama kirjoittaja, kuten luulen). Nämä kommentit olivat täysin asiattomia ja kuuluvat sellaiseen ihmisen yksityiselämän piiriin, joka ei kuulu kenellekään. Mietittekö kovinkin paljon sitä, miten tuntemanne heteropariskunnat suorittavat yhdyntänsä? Entä oletteko huolestuneita naimisissa olevien tuttavienne alapäähygieniasta ja sulkijalihaksista? Onko teillä tapana juoruilla siitä toisten tuttavien kanssa taikka tapana kysellä sellaista ihmisiltä suoraan? Suurella osalla vanhemmista naisista on vaippa käytössä. Mistä voit varmuudella tietää, onko se virtsankarkailua varten tai haluatko edes tietää?

Se, mitä aikuiset ihmiset tekevät omassa kodissaan, ei ole kenenkään toisen asia. Heteropareillakin voi olla "keinotavaroita" ja jopa todennäköisemmin lapsia niitä löytämässä kuin naisparilla. Heteroparitkin harrastavat anaaliyhdyntöjä, joten "kylpeä viemäreissä" on äärimmäisen loukkaava kommentti ketä tahansa kohtaan. Ihmisen takapuoli ei edes ole sama asia kuin viemäri. Katselepa vähän ympärillesi, niin huomaat, että nuoret miehet ovat useinkin sen naisen "kakkosen" perään, on olemassa kaikenlaisia sellaisia sanontoja kuin "kakkonen on ykkönen" ja ihan heteromiesten käyttämiä. Et myöskään tiedä, missä kaikki heterot ovat sormiaan pyöritelleet, etkä varmaan haluakaan tietää. Sillä kyllä, myös monilla heteroilla on tapana käyttää sormiaan seksi aikana. Mutta voithan kysellä asiaa niiltä, jotka ovat juuri sinun ruokaasi käsitelleet, jos se kovinkin huolestuttaa.

Jos anaaliyhdyntä sinua ällöttää, niin ällöttää, mutta se ei ole silti sinun asiasi. Sinun tehtäväsi tässä maailmassa ei ole kuvitella toisten ihmisten seksielämää. Sellainen on minusta aika epänormaalia käytöstä ylipäätään ja kertoo kuvittelijasta enemmän kuin kuviteltavista. Vaikka olen hetero, niin puistattaa ajatuskin, että joku naapurin muori tai vaari kuvittelisi päivät päästään, mitä me keskenämme puolisoni kanssa teemme, hyh. Sairasta.

Kannattaisi siis ennemminkin kysyä itseltään, mikä minussa on vikana, kun en pysty olemaan kuvittelematta homoseksiä. Mikähän siinä on niin kiinnostavaa? Siinäpä miettimistä heterolle heterofanille.