Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

rajat h ja l

#833 Re: Re: Re: Re:

21.03.2013 15:56

#816: Tommy B - Re: Re: Re:

no mitä sanoi maallinen valta. Hylkäsi ja tulee hylkäämään edelleen. Se on varma. Eduskunnassa ei enemmistössä ole homot eikä lesbot. Ajatuksesi on epäjohdonmukaisia.

Vastaukset

Tommy B

#855 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-03-21 16:20:30

#833: rajat h ja l - Re: Re: Re: Re:

Se on sitten Eduskunnan asia. Sanoin JOS ja kun. Se ei ollutkaan pointti asiassa, vaan se, että kirkon ja uskovaisten ja tietysti kaikkien muidenkin tulee siihen tyytyä, jos laki voimaan tulee. Saattaahan tuo hieman teikäläisiä harmittaa, mutta minkäs teet.

Tuo ehdotus ei ollut varsinaisesti lainsäätäjällä. Olihan se toki lakivaliokunnassa, joka sen ehdotuksen kumoon äänesti, mutta suuressa salissa se ei käynytkään. Tällä hetkellä jos äänestettäisiin suuressa salissa, niin saattaisi mennä tiukalle. Tämän ehtiminen sinne saakka saatta kestää, ja tuo kansalaisaloitteen saama jättimäinen äänimäärä kääntää taatusti monen kahden vaiheilla häälyvän edustajan lain kannalle.

Lakiehdotuksen oli allekirjoittanut melkein 80 kansanedustajaa, joista valtaosa heteroja. Sitten kun äänestys tulee, äänestetään siellä lain voimaantulosta, ei siitä kuka kansanedustaja on lesbo tai homo. Eli kansanedustajien seksuaalinen suuntaus ei estä näitä äänestämästä lain puolesta. Että kellä sitä johdonmukaisuutta ei ollut?