KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras

#913 Re: Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään

13.02.2011 21:34

#889: Kirsi - Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään 

Kyllähän Kanervosta on papern pyörittäjäksi, mikä taass Pirjo Peltoniemeltä suju.

Mitenkähän puheenjohtajan viran kanssa kävisi Peltoniemien johtaessa KKY:tä?

Normaali asiakaan ei mene perille, saatikka yhdistyksen johtaminen. Jokainenhab osaa suutaan soitta. Tekoja taas ei kaikki kykene tekemään.

Miten luulette Kanervon johtaneen yhdistystä näinkin monta vuotta?

Tokkopa pystyisitte samaan. Räkä vain roiskuu suustanne.

Vastaukset

Vieras

#917 Re: Re: Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään

2011-02-13 21:52:52

#913: Vieras - Re: Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään 

Viestiäsi oli hieman vaikea tulkita, mutta oletan, että tahdot Kanervon jatkavan puheenjohtajana.

Johan se on todettu, että Kanervo on pestin hoitanut, mutta vuosi vuodelta vähemmän kissojen hyväksi.

Miksi Pirjo ei mielestäsi olisi hyvä puheenjohtaja? Mitä hyvää Kanervo on tehnyt KISSOJEN HYVÄKSI viime aikoina (yhdistyksen alas ajaminenko on suotavaa..)?

Mihin viittaat tällä "normaalilla asialla"? Siihen, että ei nöyristele diktaattorin edessä?

Kanervo ei ole korvaamaton, kukaan ei ole. Yhdistyksen johtaminen ei ole ydinfysiikkaa. Toki sen saa vaikuttamaan haastavalta kun pitää haalia kaiken maailman hommat ja erotella ihmisiä pesteistä minkä kerkeää. Kiirehän siinä tulee..

Vieras

#920 Re: Re: Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään

2011-02-13 22:24:15

#913: Vieras - Re: Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään 

Näissä julkisissa keskustelupalstoissa on joskus sekin hauskuus, että näihin kirjoittelee välillä myös hullut ja humalaiset. Kummasta sitten lienee tuossa kyse... Toki oikeus mielipiteeseensä heilläkin. Järjellisen keskustelun rakentaminen onkin sitten toinen asia.

Vieras

#921 Re: Re: Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään

2011-02-14 00:15:03

#913: Vieras - Re: Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään 

 Kyllä nyt luulen, että se räkä on tainnut tukkia lähinnä ihan sinun oman pääsi, enkä olisi niin varma Terttu Kanervosta ja tästä tynkähallituksestaan! ;)

 Pirjo Peltoniemi on toiminut parissa muussakin yhdistyksessä niin sihteerinä kuin puheenjohtajana. Pyörittänyt vuosikymmeniä omaa yritystä. Kyllä se jo todistaa, että Pirjolla on kykyä "pyöritellä papereita" suuntaan jos toiseen, ja hän ei vain pyörittele niitä vaan osaa myös lukea ja toimia niin kuin pitää. Hänellä on lisäksi roppakaupalla konkreettista kokemusta kissojen kanssa työskentelystä ja on toiminut monissa eri tehtävissä yhdistyksessä. Pirjo omaa siten hyvän ja kokonaisvaltaisen näkökannan yhdistyksen toimintaan aivan sen ruohonjuuritasolta alkaen ja on myös mitä loistavin valinta uudeksi puheenjohtajaksi.

Mikään nykyisen puheenjohtajan toimista, varsinkaan ihan viimeisen vuoden sisällä, ei osoita minusta millään tavalla kyvykästä toimintaa. Tuntuu, että Terttu Kanervolta on karannut mopo käsistä ja pahasti! Hänen toimintatapansa ovat hyvin arveluttavat ja yhdistyslakejakin on rikottu rankasti, puhumattakaan ihmisten kiusaamisesta ja painostuksesta! Miten kukaan järkevä ihminen voi toimia sillä tavoin?

Vieras

#923 Re: Re: Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään

2011-02-14 00:55:17

#913: Vieras - Re: Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään 

 Osaatko sanoa, mitä Terttu Kanervo on tehnyt viime vuosina kissojen hyväksi? Minä en ainakaan! Kaikki Tertun toimet ovat viime vuosina lähinnä vain supistaneet toimintaa. Kissoja tässä yhdistyksessä ei ainakaan enää näköjään haluta auttaa! Ei, jos Terttu ja tynkähallitus saisivat asiasta päättää ja senhän he ovat nyt aika hyvin tehneetkin. Jätetään vaan kaikki kissat ulos pakkaseen kuolemaan ja potkitaan aktiivitoimijat ulos! Terttujengi ei halua kehittää toimintaa, sillä aina on näin toimittu ja joku muu voisi saada liikaa kunniaa ja mainetta hyvistä ideoista. Kaikki uudet kehitysehdotukset tyrmätään, vaikka ne olisivat elinkelpoisia ja edistäisivät toimintaa. Jo hyväksi havaittuja ja tarpeellisia toimintoja on lakkautettu, kuten esimerkiksi neuvova puhelin, josta ei ollut edes mitään kuluja ja vaivaa yhdistykselle. Kyseistä työtä tehneet ihmiset olisivat halunneet sitä edelleenkin jatkaa.  

Miksi Terttu Kanervo ja tynkähallitus yrittävät estää uusien jäsenien tulon yhdistykseen ja estävät myös Pirjo Peltoniemen mahdollisuudet tavoittaa nykyistä jäsenistöä jäsenlehden kautta ja muutoinkin? No silloinhan Pirjo voisi informoida heille puheenjohtajaehdokkuudestaan! Jäsenten ottokieltoon on ainoastaan ja vain syynä se, että he pelkäävät joutuvansa ulos hallituksesta ja että Pirjo valittaisiin uudeksi puheenjohtajaksi. Voin kertoa, että pelko on hyvin aiheellinen!

Onneksi yhdistyksessa kuitenkin jäsenillä on valta päättää myös hallituksesta ja ainakin toiminnan päälinjoista. Vuosikokouksessa nähdään, mitä jäsenistö oikeasti haluaa ja mikä heistä on tämän yhdistyksen tarkoitus. Eikös se ole kodittomien kissojen pelastaminen? 

Tiedättekö Terttu ja tynkähallitus, että sen minkä taakseen jättää, sen edestään aina löytää? Kaikki ne "pahat" teot, joita olette tehneet toisia yhdistyksessä toimivia ihmisiä ja kissojakin kohtaan, joudutte nyt vastaamaan niistä. Siihen ei tarvita edes selvinnäkijää. Meillä on laki ja totuus puolellamme! Teillä on vain valheita ja panettelua sekä älytöntä huutoa!

 

Pirjo Peltoniemi

#925 Paperityöt ja normaalit asiat

2011-02-14 10:42:18

#913: Vieras - Re: Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään 

 Kirjoituksista päätellen Arja Salonen tai Sirkka-Liisa ovat asialla. Heiltä ei suju suomen kieli kirjoittaessa. Eikä tunnu sujuvan edes rehellisesti kirjoittaminen.

Millä ihmeen väitteellä kerrot ettei paperin pyörittäminen "mikä taass, ,,suju". Mitähän tämä tarkoittaa?

 Olen tosiaan yksin "pyörittänyt" omaa yritystä yli 30 vuotta. Olisi siinä yritys kaatunut jos ei paperityö suju. KKY:lle tarvittavat dokumentit on aina täytetty asianmukaisesti, vaikka sinä et sitä voi edes tietää.

Normaalien asioiden perillemeno on kyllä ollut kahden muun hallituksen jäsenen vaiva, koska minä olen lukemattomia kertoja joutunut laittamaan heille uudestaan viestit joita ei ole ymmärretty. Muutamia lähettänyt  kopiona koska niitä on pyritty vääristelemään ja valehtelemaan. Ja toinen vielä muka todistanut. Dementoitunutta väkeä.

Kissatilan hoitamisesta näkyy myös olevan valheellista tietoa. Kissatila toimi aivan kunnolla ja hyvin hoidettuna, siitä ei ole ollut koko aikana kyse. Tällainen kirjoittelu on vain pelkkää luulotautisen kuvittelua. Mitähän kirjoittaja mahtaa tarkoittaa sillä etten tilaa pystynyt hoitamaan?

Ensillä oli hoitajiakin tulossa toistakymmentä ja heistä muutama ehti käydäkin kissoja hoitamassa. Kaikki sujui mallikkaasti ja huolella. Vain ruton ilmestyminen kahden pennun mukana sotki kaiken. Syytä siihen ei ole tiedossa, eikä sitä kukaan koskaan voi tietääkään.

Kissatilan siivousta taas spekuloitiin niin, että minun yksin olisi se pitänyt siivota, eikä siihen kuitenkaan pystynyt Markokaan. Kun kotona on rokottamattomia pentuja , ei kukaan järkevä ihminen lähde ehdoin tahdoin ruttopaikkaan siivoamaan. Se olisi tyhmyyttä. Sitä minulta silti vaadittiin. Olisitko SINÄ tehnyt niin typerän tempun?

Pentujen rokotus voidaan turvallisesti antaa 6viikkoisena. Näin sanoo eläinlääkäri, joka on ollut virassa 20 vuotta. Luotan häneen. En sinuun.

Oletko sitä mieltä että ennemmin kannattaa ottaa riski, että pennut sairastuu, kun rokotuttaa ne heti tultuaan, jotta sairaus ei puhkea, vaikka virusta vielä olisikin rakenteissa. Aika raakaa puhetta sinulta. Et taida välittää kissoista pienen tipan vertaa.

Parasta kun siirtyisit johonkin marttakerhoon jossa ei eläinten hoito olisi sinun hennoilla harteillasi.

 

Vieras

#928 Re: Re: Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään

2011-02-14 11:27:04

#913: Vieras - Re: Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään 

Ai miten kävisi, jos Pirjo Peltoniemi valittaisiin puheenjohtajaksi? No hyvin, koska silloin yhdistyksessä alettaisiin toimia taas kissojen hyväksi ja toiminta voitaisiin saattaa nykyiselle vuosituhannelle eli kehittää sitä toimivammaksi. Ihmisiä ei enää kiusattaisi ja ahdisteltaisi. 

 

Kirsi

#929 KISSAT + Terttu Kanevo = ???????

2011-02-14 12:42:01

#913: Vieras - Re: Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään

HALUAISIN TODELLAKIN TIETÄÄ, ETTÄ MITÄ KONKREETTISTA TERTTU KANERVO ON TEHNYT KISSOJEN ETEEN VUONNA 2010 JA 2011 ALKUVUODEN AIKANA?

 

Koska kukaan ei ole yhdessäkään kommentissaan sanonut tästä KKY:n päätarkoituksesta ja Tertun panostuksesta KISSOIHIN yhtään mitään, niin onko totta, ettei Terttu ole tehnyt yhtään mitään KISSOJEN eteen?

Edelleenkään en tarkoita papereiden pyörittämistä tai kadulla lipas kädessä seisoskelua muutaman kympin toivossa, vaan jotain jossa Terttu ja kissa ovat edes metrin päässä toisistaan. Onko Terttu edes silittänyt kissaa vuonna 2010?